Gå til innhold

KimRL

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av KimRL

  1. Hva er egentlig OK priser på brukten nå for 3080, 3080 ti, 3090? Jeg har synset litt og tenker selv sånn circus (og da er dette ansett som makspris) : 3080: 6500 3080 Ti: 7500 3090: 8200 Da tenker jeg hovedsaklig type kort som Tuf, Gaming x trio, evga ftw (?). Og om det er ROG Strix så kan prisen strekkes 5-10% mer. Men hører gjerne innspill her. Beklager om dette er feil tråd, den virker jo ganske dau egentlig. edit: jeg må si at jeg kanskje har strekt meg noen hundrelapper for mye her, derfor jeg spør om innspill.
  2. Skjermen er ikke søppel. Vel. Utenom det å vise tekst Det er modulen som er utdatert søppel med begrensninger i form av ingen HDMI 2.1 ei heller DSC over DP. Og ikke minst en vifte, som heh... Ikke er av kvalitet engang og kan, ikke nødvendigvis må, men kan lage lyd og eller vil på sikt lage lyd. Modulen er som Jensen sitt ego etter korona: utdatert og blåst opp.
  3. AW har begrensninger i form av gsync modul. Den modulen er søppel.
  4. Ja, de, Samsung, gjør det ikke enkelt for oss. Men likevel og til tross for de vanlige feilene dems med kvalitetssikring, så ser denne skjermen veldig spennende ut. Det at den ikke har gsync modul er i mine øyne bare positivt da man får hdmi 2.1 og ikke minst DSC over DP. Man lever bare én gang og når som helst kan man falle død om, hehe. TLDR: jeg fikk smaken på hdr i spill av G7en for et par år siden men det er kun entry level. Mååå oppleve ekte hdr nå. Men ikke bare det, pixel respons og fargerom som OLED kan vise ❤️ Håper bare QD OLED vil kunne øke lysstyrken nok til at det blir himmelsk bra.
  5. Når tror dere Odyssey g8 oled kommer ut for pre-order? Sjekker daglig 😐
×
×
  • Opprett ny...