Gå til innhold

Theo343

Medlemmer
  • Innlegg

    50 816
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    5

Innlegg skrevet av Theo343

  1. 57 minutes ago, kremt said:

    Børge Brende ny leder WEF i Davos

    Ikke overraskende dette, har nok brukt tiden i politikken godt til å karre seg oppover i systemet, men dette var jo voldsomt også da. Er nok godt betalt. Det måtte vel bli enten Brende eller Barth Eide. 

    Ja se der ja. Kvalmende. Så kan man regne på hvor mye dette har kostet det norske folk.
    image.thumb.png.8fd2918cc6bc3f8ec35c9234c31df4bb.png

    image.png.7c30c8ffddff886a21e9854de9e568d1.png

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 1
  2. 1 minute ago, Cascada81 said:

    (https://e24.no/naeringsliv/i/W0b1Wr/ny-klagestorm-mot-onepark-ble-fakturert-965-kroner-for-to-minutter)

    Det er bak betalingsmur, men omhandler en som tar OnePark til retten for fakturapraksisen, eller "tar en for laget", som han selv kalte det. OnePark er forøvrig kastet ut fra bransjeorganisasjonen for parkeringsselskap.

    Blir spennende å se utfallet her, men argumentene er like de man har sett tidligere, fra begge sider.

    Interessant. De har jo virkelig mange parkeringshus.

  3. 1 hour ago, Simen1 said:

    Hvorfor trekker du bare fram jenter og damer? Hva med gutter og menn da? Hvorfor ikke bare skrive alle?

    Enig. Det er sykt slitsomt når kvinner flørter med meg på jobb fordi de tror at jeg da blir mer velvillig i å gjøre ting for dem. Det er cringe og lett gjennomskuelig. De får heller oppføre seg profesjonelt og slutte å prøve å manipulere folk.

    • Liker 1
  4. 3 minutes ago, The Very End said:

    Sånne som i tråden her f.eks. Selv om de vil pakke det inn i lange argumentasjonsrekker og forsøker å selge det inn som noe annet enn det det er.

    Jeg kan ikke si jeg ser det i det hele tatt. Kan du sitere noe av det? Godt mulig man går glipp av det. Men det handler jo også om perspektiv og man kan tolke ting forskjellig.

    • Liker 1
  5. 3 minutes ago, Yakamaru said:

    Fra i fjor ironisk nok:

    En 3-4 dager inn i juni kaster alle corps pride emblemer og logoer i fjor. Spørsmålet blir nå hvor mange dager inn i juni det vil ta før de kaster logoene og virtue signalet sitt igjen. 

    Med Budlight og Target som eksempler som har mistet mange milliarder på dette bullshittet vil andre corps også se etterhvert at dette er en dårlig idé, spesielt for business.

    Godt innspill i debatten. Det er rart hvordan mange i samfunnet ikke evner å se at det å gå fra å være undertrykket og diskriminert ikke gir deg retten til å undertrykke og diskriminere andre?

    Man skulle jo tro at vi i dagens internett samfunn var opplyste nok til å forstå dette?
    https://envs.ucsc.edu/internships/internship-readings/freire-pedagogy-of-the-oppressed.pdf

    • Liker 5
    • Hjerte 1
  6. 2 minutes ago, The Very End said:

    Er festlig hvordan folk tenker at alt med regnbue må være noe sånn skumle homo-greier av en bakomliggende homo-lobby som skal tvinge alt og alle til å være miserable. (Jeg kunne valgt ordet pride her men bruker homo fordi det får bedre frem idiotien). 

    Hvem er disse? Er det oppkonstruert basert på egne fordommer om "motstandere"?

    • Liker 7
  7. Det er helt klart at det finnes land hvor dette fortsatt er et problem.
    https://www.aftenposten.no/verden/i/A3Qjxr/en-ny-lov-gir-lhbt-minoriteten-angst-og-faar-laerere-til-aa-fortvile-naa-blir-det-folkeavstemning

    Så jeg støtter selvsagt at man drar til disse landene og sørger for å bekjempe problemet. Om man ikke ønsker å utsette seg for reell risiko så er det forståelig, da kan man også demonstrere direkte mot disse landene i de nærmeste omkringliggende landene. 

    Jeg har selv vært med på å kaste slike folk ut av arbeidsplasser da en arbeidsplass først og fremst skal vise toleranse ovenfor alle ulike mennesker.

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
    • Hjerte 2
  8. 1 minute ago, skaftetryne32 said:

    Hvis du ikke bruker sosiale medier så fint for deg, jeg har droppet det selv. 

    Ah det forklarer saken. SOME er et fokus de aller fleste vil ha godt å komme seg bort fra. Det er nok roten til mye rart i samfunnet i dag.

    Jeg følger selektivt med på plattformer som Reddit, YT, Twitch osv. Aldri sett noe slik der.

    • Liker 2
  9. 2 minutes ago, skaftetryne32 said:

    Det er blitt et større problem her hovedsakelig pga av statlig propaganda fra sånne steder, russiske trollfabrikker gjør en god jobb med å gjøre dette til et langt større problem enn det egentlig er. 

    Kan du vise til noe av dette? Jeg har ikke fått det med meg i det hele tatt. Er de for de som har et spesielt fokus og oppsøker det?

    • Liker 2
  10. Just now, skaftetryne32 said:

    Mange hater det, antageligvis fordi de selv har seksuelle tanker rundt eget kjønn, så de hater seg selv, trist egentlig.  

    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/8772014/

    Jeg tror dette også er overdrevet i omfang og preget av folks fordommer. Selvsagt finnes det "homo hatere" men de blir bare færre og færre. Det er ikke alltid slik at store problemer i fortiden er like store i dag.

    I deler av verden hvor homofili er forbudt er nok problemet større.

    • Liker 3
  11. 14 minutes ago, skaftetryne32 said:

    Hadde det vært hele året og ikke bare en dag eller max en uke så skulle jeg vært enig med deg, men det er altså en uke dette pågår. Og det er neppe så mye tvang, ikke noe mer enn vanlig, pedagogene er ganske flinke nå til dags og greier helt fin å gjøre dette til noe de fleste barna faktisk liker, men alle barn i barnehage alder, nei det blir alltid noen som griner nesten uansett hva man gjør.

    Bortsett fra at denne utdelingen skjedde i februar.

    • Liker 2
  12. Ellers håper jeg at vi snart kan ha tog i hovedstaden om sommeren for nudister og naturister. Gjerne at politiet deltar og viser sin toleranse ovenfor alle nudister.

    De som ikke deltar eller synes det blir litt mye av det gode kan heller finne på noe annet de ukene.

    • Liker 1
    • Hjerte 3
  13. 7 minutes ago, skaftetryne32 said:

    Små jenter/gutter blir lei seg av den minste lille ting 100 ganger om dagen skal du gripe inn hver gang ? Tvinge dem til deltakelse er faktisk helt standard når det kommer til barneoppdragelse, jeg husker ikke så altfor mye glede i å gå på skole, det var tvang, men jeg må nok bare innrømme at det var fordeler ved det. 

    Å bagatellisere sosial tvang ovenfor barn og likestille det med alt innenfor barneoppdragelse er en farlig vei å gå. Det er slik religiøse sekter og andre bevegelser rettferdiggjør sin praksis.

    Selvsagt er det ikke noe feil med å oppfordre og lære barn å vise empati med andre som er annerledes enn "oss". Men det går en hårfin grense mellom det og undertrykkelse og verre ting.

    Ikke minst viser det motviljen og dobbeltmoralen til mange av gruppene.

    • Liker 4
    • Innsiktsfullt 1
  14. 1 hour ago, qualbeen said:

    Det er sjeldent klokt å sette ulike vanskeligstilte grupper opp mot hverandre. 

    At homofile og andre skeive seksuelle retninger har, etter mange år, klart å stable på beina en liten festival for å feire seg selv, er helt uproblematisk.

    At foreningen for oss med "for stor nese", "hvit mann som pusher 50" og alt det andre du ramser opp, ikke har klart det samme, skal ikke gå ut over Pride. 

     --

    Dersom du synes Pride har blitt litt for mye hysteri og jåleri, så skal du få lov til å synes det. Jeg skal ikke prøve å arrestere deg på det.

    Men vi må la de få lov til å holde på. Såpass plagsomme er de strengt tatt ikke. Det går ikke ut over deg og meg at det finnes en parade i sentrum, ingen av oss to skal ned og delta i uansett ..!

    Jeg synes ikke pride er plagsomt. Det er meninger andre her tillegger meg fordi jeg ikke roser og hyller. Jeg er heller ikke motstander og har selv vokst opp med homofile venner.

    Kjernen i problemet er ikke at man liksom forsøker å sette grupper opp mot hverandre. Det er det kun de isolerte gruppene som selv mener når de får slike argumenter som jeg kom med.

    Det mange ikke ser (fordi de er navlebeskuende eller i tidens trend) er at all intoleranse har en felles rotårsak. Den beste måten å bekjempe intoleranse er vise motstand til alle former for intoleranse. Ikke konstruere opp at man setter gruppene mot hverandre.

    Jeg er for alles ve og vel. Å mene at jeg derfor er i mot homofiles frihet virker bare fordomsfult. Ja, det vi ønsker å bekjempe.

     

    • Liker 3
    • Hjerte 3
  15. 1 minute ago, Snikpellik said:

    Foreldre som forsøker å projisere over på barna sine at det å gå i et lite tog sammen med barnehagen og vifte med regnbueflagg mens de synger noen sanger liksom skal være "skadelig", gjør barna sine en stor bjørnetjeneste.

    Hvem har sagt at dette er gode foreldre. Og hva får deg til å tro at et barn alltid utsettes for slik hvis de ikke ønsker å delta i noe? Dette virker ikke særlig rasjonelt.

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 1
  16. 4 minutes ago, Markiii said:

    Hvilke barnehager har gått i Pride-toget? Foreldre står jo uansett fritt til å holde barna hjemme da.

    Tror ikke barn tar skade av at noen leker hund heller. Har du sett barne-TV noen gang?

     

    Jøss, så hvorfor var du på den barneskolen og hvordan fikk du høre denne historien?

    Frihet innebærer ikke frihet fra sosialt press. Velkommen til det å være menneske.

    Har du aldri sett en voksen mann utføre arbeid på en barneskole? Kun kvinner på din kommunes skoler? 

    Det er ikke vanskelig å overhøre når utdelingen og samtalen skjer få meter fra der jeg står i et fellesareal mellom klasserommene? Man skal lese mye rart.

    Ja tyskere opplevde absolutt denne "friheten" fra brunskjortene i sin tid. Velkommen til de historieløse.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...