Jump to content

Crayonz

Medlemmer
 • Content Count

  384
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

125 :)

About Crayonz

 • Birthday 09/02/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2639 profile views
 1. hei. Før jeg tar turen til byen i morgen forgjeves ønsker jeg å finne ut om jeg kan kjøpe en laptop på nedbetaling, og eneste måten jeg vet å sjekke dette er ved å legge inn en ordre hos f.eks komplett.no for å se om det går gjennom, men da må jeg fort vente noen virkedager igjen etter at jeg har kansellert orderen. hvor kan man sjekke slikt? GRATIS.
 2. hvorfor oppfører folk seg som om de blir nødt til å bo i bunkers i 2 år? hamstring av hermetikk når de har helt fungerende kjøkken... frossenpizza, brød osv er urørt f.eks. jeg skjønner at holbarhet kan være fint, men folk har da fryser? virker som folk ikke tenker lengre enn til forrige facebook post og forbereder seg på dommedagstilstander... jeg sier det nå; den dagen det blir kaos i gatene, riots og lovløse tilstander, så tipper jeg det er på grunn av overreagering som vi ser smått av nå, og ikke den opprinnelige årsaken i seg selv..
 3. takker og bukker, når kan jeg forvente medaljen i posten?
 4. er du student? hvis ja, så kan jeg på det sterkeste anbefale å gå for Laptop + ekstern skjerm. Hos Lenovo får du rabatt som student. Modellen jeg kan anbefale (eneste jeg har eid fra lenovo) er Yoga c940 14". Toppmodellen koster 18,999,-, men hvis du kan ofre windows 10 pro, for Home så får du akkurat samme modell til 16,999,-. og som sagt så får du studentrabatt på 20%. Da lander du på ca 13,500,- for en maskin som eneste forskjell fra en modell til 19,000,- er windows home istedet for pro (nei du trenger ikke pro). Da får du: i7 10. generasjon prosessor med integrert iris plus grafikk 16gb ram 14" 4k IPS HDR skjerm (!) og i tillegg han den brukes i "tablet mode" som for noen virker nytteløst, men personlig elseker jeg muligheten det gir med tanke på sofabruk, filmer og skriving av notater. Følger med penn. forresten så har den overlegen bra lyd til laptop å være. Dolby atmos soundbar + høytalere i front. nå høres jeg ut som jeg får betalt for å reklamere for lenovo. men vil bare komme med en genuin anbefaling etter ca 1 mnd med min c940. den kjører forøvrig min 34" ultrawide monitor helt knirkefritt via Thunderbolt 3. OBS! den har ikke hdmi utgang. Tilbudet gjelder selvfølgelig alle andre lenovo produkter også, så du kan sikkert finne noe som eventuelt passer bedre hvis denne ikke passer deg
 5. som jeg litt uklart skriver, så er det bare en feeling, uten spesiell begrunnelse eller logikk :)) ikke at jeg egentlig unner noen av lagene noe hehe, men har alltid syntes Chelsea og hele klubben har vært dørgelig kjedelig uansett hvor god de objektivt har vert.
 6. logikk har ofte sviktet når man skal tippe resultat i PL. Sitter med følelsen av en 1-3 seier til Ole & Co. Hat-trick til første som netter for united.
 7. Eksempel med bevegelse VID_20200209_023921.mp4
 8. Hei! slo på HDR via windows settings, gikk rett på youtube og ser dette (bildet) prøvde å ta screenshot, men glitchen vises ikke på bildet når man tar screenshot. Noen eksperter?
 9. Ikke at jeg liker verken det ene eller det andre, men det du sier gir like lite mening som hvis jeg sier i en motsatt situasjon: "Han skal jo ikke ligge oppi ræva mi, han skal jo ha god avstand, tenker jeg ikke kjørte sakte nok.(ikke at det er positivt, men noen folk forstår ikke mindre kommunikasjon)." Begge scenario er bemannet av hjernedøde høns. Men kun den ene (som opptrer minst aggressiv) får høre det.. logikken er dessverre ikke så stor del av den normale holdningen til folk. Men som med mye annet så vil en mening som utfordrer flertallet alltid oppfattes feil, og det er lite jeg kan gjøre med det.
 10. Crayonz

  Trafikalsk klagemur

  Føler jeg ser slikt hele tiden når jeg er ute å kjører.. jeg later ikke få det til å gå opp når politiet f.eks legger ut en melding om at HELE 7 bøter ble skrevet ut på den og den strekningen.. tror jeg kan telle 10+ bare jeg skal en 10 minutters tur frem og tilbake på butikken... Dog ser ikke poenget med å nevne bilmerket med mindre tankegangen er å forsterke en underliggende saueflokk-agenda. Klandrer deg ikke, siden det er helt normalt hos mange, og de fleste vil påstå at det er feil når de blir spurt, uavhengig fasit hvis du føler irritasjon eller sinne etter å ha lest dette, så er også det helt normalt da saueflokkmentaliteten er kraftige saker og viktigere å forsvare enn hva de som styres av det er klar over.
×
×
 • Create New...