Jump to content

Crayonz

Medlemmer
 • Content Count

  316
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

99 :)

About Crayonz

 • Birthday 09/02/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2442 profile views
 1. kan love deg at inntrykket du får fra et forum ikke gjennspeiler virkeligheten når det kommer til hvor utrolig digg vi har det om dagen!
 2. tror nok vi alle er enige, men ingen vil være den som blir sitert hvis det av en eller annen grunn rakner. i tillegg til at vi venter med feiringen til selve festen.
 3. United ga oss en god kamp! huff den gollen var lettende!
 4. fin den kontrasten mellom Liverpool og United supporterne de viste på sumo nettopp :'D
 5. Gjennomsnittlig intelligensnivå paret med saueflokkmentalitet *
 6. Herregud som folk reagerer bare fordi noen liker noe annet enn dem selv...
 7. Crayonz

  Star Citizen

  La deg til! kommer sikkert til å poppe opp mange nybegynnerspørsmål fra meg her og der
 8. Crayonz

  Star Citizen

  ser forøvrig etter rimelige men GODE alternativer til dual joystick setup. HOTAS blir i dyreste laget
 9. Crayonz

  Star Citizen

  Kjøpte nettopp spillet 😮 😮 jeg er ganske blown away for å si det sånn! skal sies at jeg sliter fælt med keybinds, men visuelt sett har jeg mange timer med underholdning merker jeg. tar gjerne imot "tips and tricks" til en nybegynner.
 10. Crayonz

  Star Citizen

  da venter jeg med å kjøpe
 11. Takk igjen for bra info! listen jeg laget var bare satt sammen fort som et eksempel, at det ble hvit er egentlig bare tilfelidig. i grunn var håpet at noen skulle si "Sjekk denne listen istede, her sprarer du X kroner ift. din liste, og mye bedre optimalisert" osv osv. men jeg tror jeg vet bedre hva jeg skal gå for nå, så takk! har ingen planer om AAA spill forsåvidt. vertfall ikke før jeg skal lage "mancave" etter studiene.
 12. Takk! der var det mye fint. skal testes! mulig du har rett. men for mitt bruk så fungerer 1070 fra laptoppen bra nok (kun temperaturen som blir et problem), og tenkte kanskje 1660 var i nærheten. men fint med inputs siden jeg ikke er helt sikker spiller for det meste bare rocket league / dota 2 osv. og jeg kommer uansett til å kjøpe meg en bedre maskin etter studiene, så dette et bare en midlertidig maskin eventuelt (så lenge det ikke blir for dyrt)
 13. Skru av Bluetooth eller fjærn paring av enhetene via Bluetooth innstillinger
 14. YouTube videoer som misbruker ord som "best" "funniest" "most amazing" "craziest" osv i tittelen. Ender opp med å bli helt umulig å finne noe som faktisk er "best".
×
×
 • Create New...