Gå til innhold

Just_blank26

Medlemmer
  • Innlegg

    480
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Just_blank26

  1. Takker for svar geir.

     

    Ok, steameren er denne: http://www.amazon.com/gp/product/B0001XLSQ6 I instruksjonsmanualen står det: "Plug power cord into 110-120 Volts AC outlet fused for at least 15 Amps"

     

    Da jeg ikke befinner meg i USA men i UK brukte jeg denne (http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000NJ26X2) converteren. På den står det: Input: 240V~50Hz cosø = 0.73 Output: AC 120V 45W

     

    Problemet er altså at steameren ikke funker. Er det fordi converteren ikke er kraftig nok?

  2. Hei,

     

    Først, jeg vet dette ikke har mye med data å gjøre, men jeg fant ikke noen annen kategori utenom off topic å poste i

     

    Jeg har kjøpt en facial sauna/steamer, altså en maskin som lager damp, (mot kviser) fra USA. Da jeg for tiden bor i England kjøpte jeg også en strøm og plugg konverterer US to UK.

     

    Problemet er at steameren ikke funker. Jeg mistenker at dette er fordi konvertereren ikke takler nok amper. Det står nemmelig på steameren at stikkkontakten man plugger i burde være kablet for minimum 15 amper.

     

    Kan dette være årsaken til at steameren ikke funker? Bør jeg kjøpe en konverter som støtter høyere amper? Kan ikke skjønne at man skal måtte trenge så vanvittig mye amper kapasitet for å lage litt damp.

     

    Tusen takk for svar.

  3. Hei,

     

    Jeg trenger et program som lager turnuslister. Har testet flere nå, men ingen av de jeg har testet gjør det jeg trenger at det skal gjøre. Her er situasjonen:

     

    Jeg bor i studentkollektiv med fire andre. Vi har to bad, entre og stue, og kjøkken. Disse bør bli vasket en gang i uken av forskjellige personer hver uke. Programmet jeg er ute etter bør sette opp lister som automatisk rulerer folk mellom disse oppgavene en dag hver uke.

     

    Takker for svar.

  4. Hei,

     

    skal kjøpe meg ny laptop til flere års opphold på universitet. Er i starten av seleksjonsfasen. Fint om noen kan komme med forslag.

     

    *Hvor mye penger vil du bruke? Maks 10000. Ingen krise om den koster litt mer.

     

    *Hva skal du bruke maskinen til? Tekstbehandling, generell surfing, film, noe lyd, muligheter for semi-enkel billedbehandling.

     

    *Hvilke krav stiller du til maskinen? Middels stor/stor skjerm (annet kan også vurderes). Høy oppløsning på skjerm. Behagelig for øynene. Veldig godt/godt lydkort (i privatbrukerforstand). Integrerte høytalere ikke vesentlig. Det er veldig viktig at maskinen er stille, helst nesten lydløs, og at holder seg rimelig kald. Lang batterilevetid er digg.

     

    *Har du noen spesielle krav til design/farge/fysiske mål? Helst "smakfullt design". Alt kan vurderes.

     

    *Andre ting som Bluetooth, firewire, et høyt antall USB-porter, floppy, WLAN eller andre ting som ikke forventes av alle bærbare? WLAN og en del USBporter er digg. Fjernkontroll, 3G-kort og Bluetooth er ok, men ikke noe must.

     

    Setter stor pris på innspill. :yes:

  5. Nå var denne posten ganske gammel, men svarer allikevel i tilfelle andre noen gang skulle ha samme spørsmål. På wikipedia står det mye bs om marxismen, da hvem som helst legger ut om sitt (indoktrinerte) hat mot analysen. (marxismen er en analyse) Gå heller inn på sider som

     

    6963464[/snapback]

     

    For dette er ikke BS?

    7002708[/snapback]

     

    Hva mener du er BS? Det er også fint med argumenter. ;)

  6. Nå var denne posten ganske gammel, men svarer allikevel i tilfelle andre noen gang skulle ha samme spørsmål. På wikipedia står det mye bs om marxismen, da hvem som helst legger ut om sitt (indoktrinerte) hat mot analysen. (marxismen er en analyse) Gå heller inn på sider som

     

    www.marxists.org/

    www.marxist.com/

    www.marxist.net/.

     

    Av norske sider kan du for eksempel gå inn på

    www.stiftelsenmanifest.no/

    friheten.no (norges nest største avis rett etter krigen)

    www.akp.no/roedt/

    eller www.falkenforlag.no.

     

    For guds skyld, gå inn på sider som er administrert og redigert av marxister når du skal lese om marxismen, hvis ikke vil du trolig finne mye bs.

     

    EDIT: skriveleif

  7. Det hadde kunnet funke. MEN, dum som jeg var valgte jeg å innstalere Windows på nytt fra inne i Windows. Nå får jeg ikke bootet opp Windows, og innstalasjonen stopper etter ca 10 minutter. Derfor får jeg ikke brent ut noen CD.

     

    Vet du sikkert at Windows setup klarer å lese av driverfilene når de er på CD? I så fall kan jeg få en kamerat til å brenne til meg i morgen...

  8. Hei!

     

    Jeg har nettopp kjøpt meg en Western Digital Raptor 74GB S-ATA, for å ha Windows på. Problemet er at når jeg skal innstalere Windows, i Windows setup (etter jeg har bootet og maskinen har lest av Windows XP CDen), ikke får opp den nye harddisken. I windows blir den registrert, så kabler og lignende fungerer altså.

     

    Noen ideer? Kan problemet ha noe å gjøre med jumperne på harddisken? :hmm: Setter pris på svar.

     

    EDIT: Disken vises ikke på min datamaskin, kun på computer managment.

     

    EDIT 2: Sorry. Den vises i min datamaskin. Det var jeg som n00ba da jeg skulle bytte jumper posisjon. Tok ut strømkabelen, og glemte å sette den inn igjen.

  9. Hæ? Kødder du? Så hvis man har fått andre lærere til f.eks. å bedømme en gymrapport, og får bedre karakter av dem, så har ikke det noe å si?

     

    Hva hvis gymlæreren påstår at man har innstats til en 4 i gym, mens man selv påstår 5. Hvem vinner? Ingen kan vel bevise noe...

  10. Fristen for avgangselever videregående gikk vel ut i dag, 2. juni, og regner med at det er likt for hele landet. Kanskje går du ut 10. klasse?

    6229614[/snapback]

     

    Høh? nei, det håper jeg da ikke. Vi fikk karakterene for to dager siden. Går VKII.

     

          Ved klage over standpunktkarakter, eller over vedtak om ikkje å fastsetje standpunktkarakter, kan klageinstansen berre vurdere om gjeldande føresegner om karakterfastsetjing er følgde. Med klagen skal følgje fråsegn frå faglæraren om korleis karakteren er fastsett eller kvifor karakter ikkje er sett, og fråsegn frå rektor om saksbehandlinga ved skolen. Kopi av fråsegna skal sendast klagaren.

     

    Men hvordan er det med stiler og skriftlig arbeider? Hvis man mener man skulle hatt en annen karakter på et skriftlig arbeid, kan ikke klageinstansen gjøre noe, så vidt jeg forstår. Hva i all verden er det de kan bedømme da? Hvis de kun kan legge sammen karakterene man har fått, er det jo komplett idiotisk...

  11. Faen, faen, faen og atter faen. Det gikk i dass. Lagde 12-13 tabeller. Det tok hundre år. Etter det ble jeg stresset fordi jeg hadde liten tid igjen, og klusset det til med å slette tabeller og relasjoner for å legge til fler felt osv, slik at jeg måtte plotte inn all informasjon osv. fra starten av. Fikk levert noe makkverk av en oppgave hvor uten engang å få tid til å legge inn makro slik at meny-siden autoåpnet seg.

     

    Håper på en tre'er. Tror det blir å ta opp eksamen igjen til jul. Håper på en diggere oppgave da :p

  12. Skal også ha systemutviklingeksamen i morgen. Er det noen noen som har forberedelsesarket i sin helhet? Finner det ikke på udir (hvor forberedelsesark pleier å ligge)

    6221908[/snapback]

    Forberedelsesarket med allt innhold ligger Quotet i Post 8

    6221935[/snapback]

     

    Aight. Tenkte kanskje det var noe mer informasjon i tillegg...

     

    (Edit: droppet å dra på skolen for å få arket. Stod opp for ca to timer siden, så setter meg inn i oppgaven nå :p)

  13. Alle dere som hadde eksamen i dag. Hvilket klassetrinn går dere i? Hva var tema for fagdagen deres? Skal ha eksamen med IKT i morgen. Regner med at det ikke er de samme oppgavene vi får. Men det kan jo være noe av det samme...

    6201798[/snapback]

     

     

    Det var ikke noe tema. De skulle teste oss i vanlig litt. og språkhistorie. Med andre ord pensum fra i år og ifjor. Vi går VK2 ;)

    6201879[/snapback]

     

    Ok. Går også VK2. Tema for eksamen i morgen er "engasjement". Hvis noen har noen tips til hva slags oppgaver vi trolig får, så skrik ut. Vet vi muligens får noe Ibsenrelatert. Sikkert også noe med de forskjellige samfunnsdebattene på 1900-tallet.

×
×
  • Opprett ny...