Jump to content

FB.032103100538015

Medlemmer
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 :)

Recent Profile Visitors

414 profile views
 1. Når man er uenig i ett spill så er det vel alltid spillets feil. "Bråkete skitty" passet nok bedre enn du ønsket så derfor byttet du til noe lettere, bedre og ikke fult så kjedelig som en katt.
 2. Du trenger argumenter for at folk har forskjellig smak? Det er jo noe man lærer i barnehagen.....
 3. Smaken er som baken delt på midten og godt er det. Denne serien var alt annet enn teit, men anmelder klarte kanskje ikke å følge med ordentlig...
 4. Du som ikke har peiling... Face off fra MW3 er akkurat det samme som gunfight, 1v1, 2v2 og 3v3 på små maps. Om det ikke var det du siktet til så utdyp gjerne litt mer, selv Wikipedia sier at battlepass og seasonpass er så og si det samme, men du vet vel kanskje best?
 5. Dette hadde de jo i MW2/MW3 så skulle vel bare mangle at de har det i nye MW også. Battle pass blir forøvrig akkurat det samme som season pass men med ett annet navn.
 6. Forstår ikke hvordan det er mulig å holde kontrollen på den måten som "pro spilleren" gjør. Bruker selv blikket mye i FPS da det faktisk er en nødvendighet for å overleve, det er jo også fult mulig å trene opp denne ferdigheten.
 7. Fordi M4A1 og 725 er blitt nerfa så du ikke kan sitte å være toxic camper lenger da eller? Ja, det er litt å fikse på i spillet men det er ikke gjort på en da, de gjør litt etter litt etterhvert som de ser ting må gjøres, ting må testes over tid og slikt før de kan gjøre endringer. Skulle likt å se deg lage ett spillbart fps helt uten feil og mangler, som gjør alle gamere fornøyd og som blir spilt av millioner.....
 8. Nei er det sant? Kan du virkelig fucke opp saven din ved å glitche deg forbi steder du egentlig ikke skal være!?!? Det har jo aldri skjedd i noen spill før.. Er vel ikke direkte spillet som tvinger deg til å starte på nytt da heller, men din egen dumhet.
 9. Slaughter star 3000 er ikke spesielt vanskelig, men det tar tid. Sjekk YouTube, nok av folk der som har gjort det samme.
 10. Vanskelig? Soloer alt på mayhem 3 i true vault hunter mode lett som bare det. Er på ingen måte kjipt å spille det solo heller.
 11. Du må være level 13 for å ha tilgang, så at det ikke spiller noen rolle hvilken level man er, det er tull.
 12. VR headsettet koster 9000, spillet vil koste nærmere 5-600, så nei det er absolutt ikke langt unna 😂😂😂
 13. Trist at det blir VR må flere millioner spillere har ventet på dette i årevis... Folk flest gidder ikke å bruke nærmere 10k på VR briller i tillegg til Spill og hardware til pcen
 14. Ground war er forferdelig... Fult av wall hackers og aimbots ettersom man MÅ ha cross play. Bruker man ghost, den perken som gjør deg usynlig for killstreaks, silencer på alt av våpen og dead silence så vet er akkurat hvor du er til en hver tid. Hjelper lite at man også fort kan ende opp med å spille med folk med mus og tastatur istedenfor kontroller slik det egentlig er lagt opp til også..
×
×
 • Create New...