Jump to content

FB.032103100538015

Medlemmer
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 :)

Recent Profile Visitors

569 profile views
 1. Dual shock v1 var helt forferdelig når det kom til dette problemet og triggere som slutta å funke. V2 fikset det igjen men etter siste oppdatering i CoD Warzone har både min og 3 andre jeg kjenner sine kontroller begynt med det samme, men det er kun i warzone.
 2. Hvorfor bruker dere bilde av elite v2 øverst i artikkelen når det kun gjelder de eldre elite kontrollene?
 3. Det var ikke 1 oppdatering, det var 2. Først 1 på 15gb, etter det kunne man kunne spille warzone, så var det en update til på 18gb for å kunne spille SP, MP og spec ops. Etter siste update så har også pingen og package loss tatt helt av, nesten umulig å spille uten sinnsyk lag.
 4. Enda en grunn til å skru av crossplay, det blir en hackers dream i multiplayer denne helgen.
 5. Nei, dette er ikke en oppfølger........ Dette er en remake av campaign delen fra modern warfare som kom for over 10 år tilbake.
 6. Dere glemmer å skrive at det kun er campaign, noe som også er en del av tittelen til spillet. Clickbait er flott!
 7. Når man er uenig i ett spill så er det vel alltid spillets feil. "Bråkete skitty" passet nok bedre enn du ønsket så derfor byttet du til noe lettere, bedre og ikke fult så kjedelig som en katt.
 8. Du trenger argumenter for at folk har forskjellig smak? Det er jo noe man lærer i barnehagen.....
 9. Smaken er som baken delt på midten og godt er det. Denne serien var alt annet enn teit, men anmelder klarte kanskje ikke å følge med ordentlig...
 10. Du som ikke har peiling... Face off fra MW3 er akkurat det samme som gunfight, 1v1, 2v2 og 3v3 på små maps. Om det ikke var det du siktet til så utdyp gjerne litt mer, selv Wikipedia sier at battlepass og seasonpass er så og si det samme, men du vet vel kanskje best?
 11. Dette hadde de jo i MW2/MW3 så skulle vel bare mangle at de har det i nye MW også. Battle pass blir forøvrig akkurat det samme som season pass men med ett annet navn.
 12. Forstår ikke hvordan det er mulig å holde kontrollen på den måten som "pro spilleren" gjør. Bruker selv blikket mye i FPS da det faktisk er en nødvendighet for å overleve, det er jo også fult mulig å trene opp denne ferdigheten.
 13. Fordi M4A1 og 725 er blitt nerfa så du ikke kan sitte å være toxic camper lenger da eller? Ja, det er litt å fikse på i spillet men det er ikke gjort på en da, de gjør litt etter litt etterhvert som de ser ting må gjøres, ting må testes over tid og slikt før de kan gjøre endringer. Skulle likt å se deg lage ett spillbart fps helt uten feil og mangler, som gjør alle gamere fornøyd og som blir spilt av millioner.....
 14. Nei er det sant? Kan du virkelig fucke opp saven din ved å glitche deg forbi steder du egentlig ikke skal være!?!? Det har jo aldri skjedd i noen spill før.. Er vel ikke direkte spillet som tvinger deg til å starte på nytt da heller, men din egen dumhet.
×
×
 • Create New...