Jump to content

FB.032103100538015

Medlemmer
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by FB.032103100538015

 1. Dual shock v1 var helt forferdelig når det kom til dette problemet og triggere som slutta å funke. V2 fikset det igjen men etter siste oppdatering i CoD Warzone har både min og 3 andre jeg kjenner sine kontroller begynt med det samme, men det er kun i warzone.
 2. Hvorfor bruker dere bilde av elite v2 øverst i artikkelen når det kun gjelder de eldre elite kontrollene?
 3. Det var ikke 1 oppdatering, det var 2. Først 1 på 15gb, etter det kunne man kunne spille warzone, så var det en update til på 18gb for å kunne spille SP, MP og spec ops. Etter siste update så har også pingen og package loss tatt helt av, nesten umulig å spille uten sinnsyk lag.
 4. Enda en grunn til å skru av crossplay, det blir en hackers dream i multiplayer denne helgen.
 5. Nei, dette er ikke en oppfølger........ Dette er en remake av campaign delen fra modern warfare som kom for over 10 år tilbake.
 6. Dere glemmer å skrive at det kun er campaign, noe som også er en del av tittelen til spillet. Clickbait er flott!
 7. Når man er uenig i ett spill så er det vel alltid spillets feil. "Bråkete skitty" passet nok bedre enn du ønsket så derfor byttet du til noe lettere, bedre og ikke fult så kjedelig som en katt.
 8. Du trenger argumenter for at folk har forskjellig smak? Det er jo noe man lærer i barnehagen.....
 9. Smaken er som baken delt på midten og godt er det. Denne serien var alt annet enn teit, men anmelder klarte kanskje ikke å følge med ordentlig...
×
×
 • Create New...