Jump to content

DonaldDuck91

Medlemmer
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 :)
 1. Jeg skal lage meg en hjemmeside, Noen som vet om noen bra steder å lage det? Det trenger ikke være gratis, kan betale litt for det.
 2. Jeg har Elkjøp cloud på min pc, Men nå kommer jeg ikke inn cloud pågrunn av at det står at jeg må autorisere datamaskinen. Men jeg har ikke peil på åssen jeg skal gjøre det. Jeg har en HP.
 3. Men er disse kameraene bedre enn de jeg har nå? på bildekvalitet og film
 4. hva med dette? https://www.netonnet.no/art/lyd-bilde/kamera-og-foto/kompaktkamera/sony-a6000-16-50mm/200785.11154/?gclid=EAIaIQobChMIkZWKteXR5gIVQaQYCh29YAADEAQYASABEgLIVPD_BwE
 5. Pris så tenkte jeg maks12.000. Tenkte på kamera som er lite og hendig men som også tar bra bilder og video.
 6. Jeg har lyst til å bytte ut speilreflekskameraet og videokameraet mitt. Vil ha et mindre kamera som er lettere å ta med og som samtidig tar like bra bilder og film som de jeg har nå. Nå har jeg et Canon legria HF M36 videokamera: https://www.komplett.no/product/592911# Og Nikon D80: https://www.dinside.no/data/nikon-d80/62174923 Jeg vil gjerne ha forslag om bra kameraer som tar bra bilder og video og gjerne bedre enn de jeg har nå.
 7. Jeg driver å kikker på en Volvo S70 1998 mod. Den har gått 275.000 km og de skal ha 19.900. Er dette et godt kjøp? https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=164698688
 8. Driver å planlegger årets tur som i år går til Italia, Det blir i slutten av Juli/Begynnelsen av August. Jeg Skal litt forskjellig steder, Vi lander i Roma og skal videre til Bari. Har hele tiden tenkt å ta Tog eller buss ditt. Men tenker kanskje å leie bil, Noen som har erfaring og vet om selskaper som leier ut biler i Italia?
 9. Jeg har også Elkjøp Cloud på pcen, det ble installert når jeg kjøpte pcen i fjor sommer.
 10. Jeg driver å tar mye bilder og film og har alltid brent det over på CD-R og DVD-R. Men tidene forandrer seg og det kommer færre og færre pcer med cd-rom merkelig nok. Så jeg har bestemt meg for å begynne å lagre bildene og filmene min over på ekstern harddisk istedenfor CD og DVD. Så jeg driver å kikker rundt på nettet da og lurer litt på denne med 5 TB https://www.elkjop.no/product/data/harddisk-ssd-og-nettverksharddisk-nas/SGBP5TBPBBK/seagate-backup-plus-5-tb-harddisk-sort Eller denne: https://www.elkjop.no/product/data/harddisk-ssd-og-nettverksharddisk-nas/SG1TBEMSRSBLK/seagate-expansion-portable-1-tb-harddisk-rescue-edition Noen som har noen synspunkter? Hadde vært kjekt hvis jeg kunne koblet den til tven når man skal se film f.eks.
 11. Bildene over er to av hjørnene i taket på hytta på båten. Det ser ikke bra ut og frykter å måtte skifte ut hele taket. Er det dyrt å måtte legge nytt? det er kun to av hjørnene
 12. Jeg driver å leter på nettet etter dvd maker, jeg fikk meg ny pc i fjor og har siden det ikke fått brent mine hjemmefilmer over på dvd, Pågrunn av at den nye pcen ikke har en dvd Maker som jeg hadde på forrige pc. På forrige pcen hadde jeg denne: http://www.thewindowsplanet.com/809/how-to-quickly-make-a-dvd-disc-from-video-files-avi-wmv-etc-using-windows-dvd-maker.htm Mulig å få denne på min pc med Windows 10? Eller er det noen der som vet om andre programmer som er brukende.
 13. Hun sier de har holdt på en stund, Da lurer jeg på hvorfor de ennå ikke er sammen. Hvor lang tid skal det ta da før det blir noe. Kanskje han er en jævla idiot som bare er ute etter en ting.
 14. "Jeg holder på med en fyr" skrev hun på Facebook i dag når jeg skrev med hun. Uff er så jævlig deprimert nå jeg har blitt litt forelsket i henne også.
×
×
 • Create New...