Jump to content

CetOr

Medlemmer
 • Content Count

  452
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

77 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har både Asus tuf dash f15 og legion 5. Legion 5 støyer i følge notebookcheck mer, men kan bekrefte at støyen fra Legion ikke er i nærheten av så slitsom. Med Legion så kan man enkelt fjerne at prosessoren booster, som nesten ikke påvirker ytelsen i spill, men reduserer støyen betraktelig.
 2. 3070 ti maskinen virker desidert mest for pengene med det tilbudet. Kjøleren til prosessoren er disse maskinene er helt elendige, og bør uansett byttes når du får evt får maskinen.
 3. https://www.finn.no/243208533 Greencom = 100% svindel. På nettsiden er denne maskinen annonsert med enda verre tekst, hvor dem påstår høy fps på max settings i blant annet Warzone.
 4. https://nye.naf.no/kjop-og-salg/kjope-bruktbil/sjekkliste-ved-provekjoring Denne er fin. Audi eller Mercedes i denne prisklassen bør sjekkes nøye. Du bør absolutt ha med deg noen som er over snittet interessert i rimeligere bruktbiler.
 5. Om dere er en barnefamilie på 4 eller 5 ville jeg vurdert S-max. Utrolig deilig og enkelt med den plassen. Overraskende gode å kjøre også.
 6. Ingen av bilene du nevner kommer til å gi det noen form for "kick" i hvertfall. Støtter e-golf forslaget her altså. Fornuftig, billig og enkelt. Men kick tror jeg ikke du kan hake av her heller dessverre.
 7. 1080 ti er dog risky og bruke 5000 kroner på spør du meg. Ville aldri i verden gjort det. Så mye bedre enn 3060 er det ikke. Mitt råd: kjøp det billigste 3060 kortet du får tak i. Drit i produsent. Det har har virkelig ikke så mye å si.
 8. Vurderer og ta en titt på denne https://www.finn.no/237209664. Har generelt god kunnskap om bil og biler, og har hatt mange gode billigbiler i mitt eie. Denne har dog et problem jeg normalt ville skydd som pesten. Men eieren har tydeligvis forsøkt å undersøke hva det kan være, uten og ha funnet ut av problemet. Noen her som har noen tanker om hva som forårsaker mye hvit røyk, når den ikke bruker kjølevæske?
 9. Du får 7000 for den der om du lager en god finn annonse med gode bilder
 10. Fikk tak i ett Zotak 3070 ti til 9000 kroner på komplett. Har ikke helt oversikt over markedet nå, men er ikke det en ok pris? Står ingenting om LHR, kan jeg da anta at det ikke er et LHR kort?
 11. Om du har på varsling på finn, så er det fremdeles mulig å få tak i et grafikkort til en god pris. Men da gjelder det selvfølgelig å være raskt ute. Både gtx 970, 980, 1060, 1070 og gtx 1660 som kanskje er mest aktuelt for deg, i tillegg til de kortene noreng listet opp. Du kan også vurdere gtx 780 og gtx 780 ti. De bruker litt strøm, men duger fremdeles i dag.
 12. 5000 for den der er ikke akkurat noe kupp. 4000 så vil jeg si du gjør et ok kjøp. Den klarer 60 fps i fullhd i de fleste spill, med noe nedjustert grafikk i de tyngste spillene
×
×
 • Create New...