Gå til innhold

Enlightened

Medlemmer
  • Innlegg

    2 177
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. Enlightened's innlegg in Ikke helt fornøyd med Dell U2715H - beholde? ble markert som svaret   
    En død pixel betyr retur ASAP for min del. Så lenge skjermen har en eneste død pixel, ville jeg ikke vurdert å la være å sende tilbake engang.
  2. Enlightened's innlegg in Hvilken hodetelefon er best? Gaming\musikk og film? ble markert som svaret   
    Hvis det er lydkvalitet du vil ha, så må du ikke finne på å velge "gamingheadsett". Beats er overprisa drit, så det bør du også styre unna.
     
    Beyerdynamic dt770 pro 80 er den beste hodetelefonen jeg har hørt inntill 5000kr, da den har den klareste lyden jeg har hørt i noe som helst av høytalere(kan detaljere det mer hvis ønskelig). Den trenger nok et lydkort som feks Creative x-fi HD(900kr). Med den komboen så har du den beste lyden etter min mening du kan få uten å betale mange tusenlapper mer.
    Og ja, dt770 kjører over alt av gamingheadsett, både ingame lyd og musikk(HVERTFALL MUSIKK). I forhold til "gamingheadsett" blir den litt som HDD og SSD, once u go hifi, you never go back ^^,
     
    "Gamingheadsett" er markedsført bullshit med drittlyd(med unntak av qpad qh-1339 og beyerdynamic mmx 300. De to er samme headsettet uansett, og de er en lightere versjon av dt770 pro). Surround er software, og det har Creative x-fi HD innebygget, slik at du kan bruke det hvis ønskelig. Mange vet ikke at det finnes alternativer med sinnsyk lyd i nærheten av samme prisklassen.
     
    Dt770 pro har dog ikke mic, så da anbefaler jeg at du kjøper en modmic(gjorde det selv) og vips, så har du mic på headsettet. Komboen blir totalt å koste ca 2500kr, men så vil den spille fletta av det meste da også
  3. Enlightened's innlegg in [Løst] Valg av headset ble markert som svaret   
    Beyerdynamic DT770 pro 80 uten tvil. Gruser all konkurranse i sin prisklasse(etter min mening, men tror mange vil være enig her). Hvis du ikke har hørt Beyerdynamic før, kommer du til å bli skikkelig overasket. Klar, åpen og fin lyd. En lyd selv ikke høytalere i 5-10K klassen klarer å slå i mine ører.
     
    Instrumenter er godt adskilt fra vokalen, alt høres TYDELIG, bare at det er ryddig! I forhold til Beats er dette som å gå fra HDD til SSD. Kjøp, prøv og returner om du ikke liker, men det skal ekstremt mye til for og ikke like disse her! Jeg kommer aldri til å bytte ut mine(kanskje en dag jeg vinner i lotto eller har mye penger og avse ^^,).
     
    Har du spm om dette headsettet er det bare å fyre løs!
×
×
  • Opprett ny...