Jump to content

ikariam1234

Medlemmer
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Recent Profile Visitors

1248 profile views
 1. Eventuelt legge til en billig air cooler?
 2. Hei. Skal nå bygge ny pc, har satt sammen en liste, ca 14k. Ser det bra ut, noe jeg burde endre på? Tenker å bruke maks 14k https://www.komplett.no/wishlist/shared/17acc514-1c52-4c05-bcc3-09299ad074a9
 3. Hei. Vet ikke om dette er rett sted, men prøver meg. Har nå fått elbil og har fått installert elbil lader. Det ble koblet til en egen kurs med 6 kvadrat ledning og 20A sikring. Laderen lader med 20A. Er det egentlig sånn at denne skal lade mindre eller er dette helt innenfor? Merker også at sikring blir litt varm, men dette er kanskje helt normalt? Var også en elektriker som satt det opp, så da burde det være riktig?
 4. Hmm får vel leve med det enn så lenge. Er ikke så komfortabel med å åpne kortet og reklamere på det er vel håpløst med tanke på tilgang, svar fra komplett og jeg vil ihvertfall ikke få det kreditert da jeg kjøpte kortet på release "billig" Hei, det blir nok godkjent som reklamasjon. Men ja, grunnet tilstanden av markedet så blir reklamasjoner kreditert og ikke erstattet ettersom det ikke eksisterer tilgjengelige kort / vet ikke når man kan få tak i noe å erstatte med.
 5. Jeg har hatt mitt msi rtx 3060 ti trio siden desember. Nå i det siste har det begynt å komme en ulyd fra den viftene hver gang den starter og slutter. Lyden forsvinner nesten med en gang. omtrent likt som i videoen https://www.youtube.com/watch?v=IvY7D9HJRZQ Noen tips?
 6. Nå er 3060ti trio på lager! Var egentlig trio jeg hadde lyst på, så avbestilte tuf som var levering i januar. Nå er jeg fornøyd :D
×
×
 • Create New...