Gå til innhold

Superslask

Medlemmer
  • Innlegg

    2 843
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Superslask

  1.  

    Er et par ting jeg skulle ønske man kunne få kjøpt sivilt ja, ullfrote er jo definitivt en ting. Men så har vi en annen ting som jeg sikkert er ganske alene om, jeg liker virkelig de grå bokseren vi fikk utlevert, dessverre er mine ganske hullete etter bruk siden 2012. Jeg har aldri sett dem solgt i det sivile dessverre. Blir litt for sært å sette ut annonse for underbukser også liksom, er ikke interessert i noe brukte greier...

     

    Det der tror jeg du er alene om. :p

     

    De sorte ullbokserne derimot, det var saker det. Hvis noen vet hvor man kan få tak i dem så skrik ut.

     

    http://www.aclima.no/products/warmwool/men/warmwool-boxer-shorts

     

    Hahahaha, noe av det rareste jeg har vært borti i rekrutten var at folk faktisk stjelte de bokserne når vi var i fellesdusjen etter en lang dag med fysisk aktivitet. :S 

     

    Jeg ble frastjelt 2 stk.

    Fordi de har mistet sine og ikke vil skrive TS på de.

  2. Om din skildring er korrekt om situasjonen med ladd våpen rettet mot medsoldat på den måten har jeg vanskelig å forstå hvordan den saken ikke ble større. Meldte dere i fra om dette? Tjenestevei, MP, TMO, politiet, media? Slik oppførsel er høyst alvorlig og er på ingen måte velkommen i forsvaret.

  3. Man blir ikke bedre soldat av at en fenrik bruker fysisk makt for noe så enkelt som å be noen gå i seng, uavhengig av hvor inngripende den fysiske makten var. Det er ingenting i veien med å ta dette til tillitsvalgt om du synes det var litt over kanten. Det kommer nok ikke til å få større følger enn at fenrikens befal blir klar over handlingen og kanskje sier i fra at det var unødvendig, men det er vel også det du uansett vil oppnå.

     

    Om det kommer frem at du var soleklart snydens og forsnakket deg om ting du ikke burde i alt for høyt volum kan det jo naturligvis slå litt bakover også.

  4. Hva slags utstyr bruker du når du kjører i dag? Om det er som mopedister flest kan et alternativ være å gjøre en avtale med faren din om at du bare får kjøre med fullt sikkerhetsutstyr. En stor andel av ulykker på to hjul skjer i hastigheter du kan oppnå på lettsykkel, og det er ganske vesentlig forskjell i hvordan en bomullsgenser fra H&M oppleves mens du sklir bortover på asfalt kontra skinn eller andre egnede stoff. Førerutvikling kan også brukes som premiss, dog vet jeg ikke om det er noe særlig tilbud på det for lettsyklister.

     

    Med flere hester og bedre bremser kommer også bedre og tryggere kjørestil, det er i alle fall min personlige erfaring.

  5. Påstanden er at du kan lese tanker og at snåsamannen kurerer kreft. Vi er skeptiske til dette og krever bevis. Sitater og videoer linket er ikke akseptert som bevis for noe så ekstremt som tankelesing og kurering av kreft ved å bare ønske det vekk.

     

    For meg ser det ut som at den eneste som ikke følger Buddhas lære om å være skeptiske er den som faktisk forkynner det. Altså du, Loka.

  6. Jeg skjønner ikke helt hva du vil frem til her. Er Buddhas lære bedre enn den vitenskapelige metoden? Er dine egne erfaringer mer verdt enn moderne vitenskap?

     

    Mine egne tanker om tekstene dere har limt inn her er at vi bør være skeptiske når vi skal avgjøre hva som er riktig og ikke, så vi handler mest korrekt. Det er ikke en unnskyldning til å si at du avfeier vitenskapen om et tema til fordel for dine egne hallusinasjoner.

     

    Bruk Buddhas lære til å være skeptisk til dine egne erfaringer i tillegg til andres vitenskap. Kan det være at du ikke leste tanker allikevel? Kan det være at snåsamannen ikke kurerer kreft?

  7. Det vet ikke du før du selv har foretatt din egen undersøkelse. Men du må gjerne tro så mye du vil!

     

    Først synes jeg man skylder begrepet "overnaturlig" å se nærmere på vår egen natur. Det som er overnaturlig for deg har jeg funnet å være en like stor del av naturen som alt det man kan bevise på konvensjonell måte via vitenskapelig pøving og feiling. Men det hjelper lite at jeg kan si at jeg vet for egen del, du må også gjøre den samme etterforskningen før du vet

     

    Merkelig at ingen tør forsøke en gang, og alle sitter med samme verktøyet og det lar de ligge urørt .. kan det være stor frykt for hva de kan finne av feil og mangler I eget sinn, eller er det bare arrogant stahet, og "løsbikkjer" som jager I flokk uten annet mål og mening enn å bjeffe sammen

    Du mener at dine erfaringer er like mye verdt som den vitenskapelige metoden, det gjør ikke jeg. Ønsker du å overbevise oss om at du kan lese tanker eller at snåsamannen kan spå utfallet av fotballkamper så må du gjerne bevise det med denne godt etablerte metoden som er den mest objektive måten vi har for å finne sannhet. Inntil du i det hele tatt ønsker å ta steget mot et slikt bevis er jeg enig med andre her og kaller det bare tøv, på lik linje med at Jesus lagde vin av vann og andre trollerier.

  8. Men uansett hva du gjør så la meg slippe å se deg i kortermet og eller shorts på sykkelen. Det er faktisk det dummeste jeg ser og jeg velger konsekvent og IKKE hilse på folk som tar sikkerhet så sløvt.

     

    Jeg stusser litt på hvorfor det å kjøre 3km gjennom 12 lyskryss hvor høyeste tillatte og forsåvidt mulige fart er 50 i shorts og kortermet er helt greit på scooter, men ikke på MC. Jeg sier ikke at du er en av de som mener det, men når temaet kjøreutstyr kommer opp vil mange si seg enig i at en på scooter ikke trenger like mye utstyr som meg selv om kjøringen foregår i samme hastigheter.

     

    Jeg kan bremse betydelig hardere enn en på scooter, samt er mitt kjøretøy tyngre og har mer å ødelegge i det minste bakfra før jeg treffes. Jeg er også mer synlig og veldig mer hørbar for andre trafikanter.

  9. Da har de ikke like kjøremoduser. Min har rain, sport (som er den minst sportslige av de sportslige kjøremodusene...), race, slick, og user der jeg kan velge de forskjellige modusene på hver av komponentene. Slick og user ble gjort tilgjengelig ved å sette i pluggen under salen som ble gjort under førstegangsservice. 

  10. 2015 BMW S1000RR

    http://s3.superslask.com/dump/upload/s1000rr.jpg

    Jeg gikk for denne fordi jeg synes rett og slett det er den kuleste sykkelen på markedet nå. 

     

    Om det er nyeste modell S1000R du har bestilt leveres den vel med veldig mye av samme utstyret, quickshift, cruise control, DDC. Quickshiften er ikke magisk, man må fremdeles tenke litt over at den fungerer bedre i enkelte sammenhenger enn andre, men jeg er litt redd for å sette meg på en uten det nå ettersom jeg har blitt veldig vant til den.

  11. Slik er nå veitrafikkloven. Det er svært sjeldent denne loven ikke gjelder for gateregistrerte kjøretøy. Jeg har dog enda ikke hørt om laserkontroll på bane.

     

    Vegtrafikkloven §6

    Fartsgrensene gjelder ikke for konkurranseskjøring1 som med politiets tillatelse holdes på særskilt bane eller veg som stenges for all annen trafikk

  12.  

    BMW F800R/GT er jo et alternativ. Gikk selv nettopp fra en F800R til en 2015 S1000RR (sweet jesus for en maskin) og har vært veldig fornøyd med F800'en. Vibrasjoner og luftmotstand som nakensykkel har gitt meg mye respekt for 100+km/t. Funker fint på turer på 4 timer pluss også. GT'n er kanskje hakket bedre for lengre turer, men ser litt døllere ut synes jeg.

     

    Men det skal sies at etter ~1000 mil på en F800R merker jeg hvor mye enklere det er å ha korrekt kjøreteknikk på R-sykkelen jeg oppgraderte til. Så om du har respekt nok for kjøretøyet og andre motorister burde man ikke avfeie en R-sykkel uten videre. Det åpner også for mer banekjøring, noe som er den beste førerutviklingen du kan få.

    Har sett litt på F800R, men jeg må si at lyktene på den gjør at jeg gremmes... Er kanskje dumt å dømme en sykkel pga, det alene. Skader ikke å prøve den!

    Det er veldig delte meninger med lyktene på 2014 og eldre ja. Men på 2015 har de fått en helt ny symmetrisk front og litt annerledes farge (den er litt mattere).

     

    Jeg er egentlig litt fan av stilen til BMW med asymmetri. En motorsykkel er ikke symmetrisk i utgangspunktet og at de bruker de i designet synes jeg blir ganske tøft.

    • Liker 1
  13. BMW F800R/GT er jo et alternativ. Gikk selv nettopp fra en F800R til en 2015 S1000RR (sweet jesus for en maskin) og har vært veldig fornøyd med F800'en. Vibrasjoner og luftmotstand som nakensykkel har gitt meg mye respekt for 100+km/t. Funker fint på turer på 4 timer pluss også. GT'n er kanskje hakket bedre for lengre turer, men ser litt døllere ut synes jeg.

     

    Men det skal sies at etter ~1000 mil på en F800R merker jeg hvor mye enklere det er å ha korrekt kjøreteknikk på R-sykkelen jeg oppgraderte til. Så om du har respekt nok for kjøretøyet og andre motorister burde man ikke avfeie en R-sykkel uten videre. Det åpner også for mer banekjøring, noe som er den beste førerutviklingen du kan få.

    • Liker 1
  14. Ser ellers ut til at fyren driver en bedrift som kjøper vrak for 2000kr. Hvem i all verden gidder å selge bilen sin for 2000kr når vrakpanten er 3000kr...? http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=45945038&orgId=1869799245&sort=0&ref=fas

    Dette er ikke så alt for uvanlig. Fattern har drevet med dette i mange år på østlandet, og ser på det som en slags hobby. Han hadde faktisk konkurranse for noen år tilbake, men de var ikke like sta som han.

  15. Hvis du sammenligner han med alle bomskudd innefor helsesektoren, hadde du hatt nok med å kjefte resten av livet. Jeg har jobbet med ulike kompetansepersoner i så måte, og vet at den største faren er å havne i hendene på spesialister.

    Du svarer forøvrig ikke på om det kan ligge endel feil hos pasientens fantasier om helbredelse!? Jeg vet at ofte blir folk elendig behandlet fordi spesialisten påstår at pasienten ikke er behandlingvillig.

     

    Dine spekulasjoner om min oppførsel i en alternativ virkelighet er vel litt poengløs i denne debatten?

     

    Jeg mener jeg svarer på pasientens fantasier. De hadde ikke hatt fantasiene om ikke Snåsamannen og andre som hevder å ha helbredende evner hadde hevdet de hadde nettopp det.

     

    Feilbehandlinger vil skje når man faktisk behandler noen. Å ta de i hendene eller selge dem magneter er ingen behandling og vil ikke ha negative følger utover at man ikke faktisk blir behandlet.

     

     

    Alle påstander om overnaturlige evner er tøvete.

    Enig!

     

    Overnaturlige fenomener er bare en måte å si at jeg mangler kunnskap .. når kunnskapen er der, blir overnaturlig bare "vanlig"

     

     

    Nei, det er det ikke. Å forklare uforklarlige ting med overnaturlighet er "god of the gaps" argumentet. I dette tilfelle taler påstandene til Snåsamannen i mot alt vitenskap har lært oss om verdenen vi lever i. Jeg kaller det overnaturlig fordi det ikke hører hjemme i verdenen vi kjenner, dermed overnaturlig.

×
×
  • Opprett ny...