Jump to content

BigZ12

Medlemmer
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

83 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1559 profile views
 1. Har de ikke tenkt å oppdatere boksen snart igjen? - Ikke surround på NRK, ikke surround på HBO, bruker man surround/DD5.1 på Discovery, Animal Planet eller andre kanaler som støtter DD5.1, så forsvinner lyd etter en stund. Derfor Surroundlyd ble satt til "aldri" som standard på siste oppdatering. - Ikke en "koble til" bluetooth knapp. - Ikke lyd via bluetooth headset på direkte tv. Kun arkiv/serier/apper. - Ikke mulig å velge oppløsning/frekvens, kun maksoppløsningen til tven og "prefer 50hz" - Ikke mulig å slå av HDMI CEC På tide med noe news nå...
 2. Ja. Jeg installerte Apple Music via File Commander eller X-plore. (hentet fil på server via dlna) Dessverre funker det svært dårlig når en ikke har touch-fjernkontroll, og den kommer ikke opp på listen over apper. (må trykke innstillinger og apper for å se snarveien, og starte appen)
 3. You're welcome. Skriver her for å hjelpe, og setter pris på tilbakemelding om at du/dere får noe utav det jeg poster
 4. Ok, da har du streaming/http og må kontakte GET for å sette BoX i dvb-c. Det er MEGET anbefalt. (gjentar til det kjedsommelige: ingen forsinkelse på direkte-tv, og omtrent dobbel bitrate på bildekvaliteten)
 5. Og hva hvis du tar ut COAX? Har du direkte-tv da, eller bare arkiv/serier osv? (med nettverkskabel i selvsagt)
 6. Som jeg har skrevet før: Multicast/dvb gir 100% direkte tv uten forsinkelse, og bedre bildekvalitet enn http. (6-12mbit vs maks 5,2mbit). Etter GET har satt BoX i dvb, så må du likevel ha internett til boksen for å bruker apper, opptak, tv-guide, arkiv og serier.
 7. Da må du kontakte GET og få de til å koble om boksen til dvb-c. Står tydeligvis i "http modus" nå da, om du har direkte tv uten coax kabel tilkoblet.
 8. Regner med det er 256kbps jeg også, men ser foreks at Musish (uoffisiell open source Apple Music webapp) har mulighet til å velge enten 64 eller 256kbps. Redd for at Apple kunne finne på å kjøre 64 i en beta...
 9. Edit: Sorry dobbeltpost... vet ikke hvorfor det kom to like poster.
 10. Noen som vet hvilken bitrate/lydkvalitet tjenesten har? Finner ingen innstilling på siden en kan evt. justere/sjekke det.
 11. Jeg har fiber innlagt. Har Huawei HG8245 modem/ruter, der den trådløse delen har blitt deaktivert og modem satt i bridge mode. For å få best mulig bilde, og direkte tv uten forsinkelse (IPTV Multicast 6-12mbps) må du koble GET BoX i Lan1-3 på fibermodem, Lan 4 brukes til ekstern ruter (jeg har Asus RT-AC66U). Kobles GET BoX direkte til ruter, får en tv via http med maks 5,2mbps og opptil 50 sek forsinkelse. Har du ikke fiber, så kobles vel boksen til coaxial inntak hos deg, og da kan du koble til BoX til ruter for å få type Arkiv/Serier/Apper/Tv guide osv. Edit: Jeg vet ikke hva du får utlevert av type modem/ruter om du bestiller i dag, og ihvertfall ikke om du har coaxial tv og ikke fiber. Edit2 : Eller, hvis du har coaxial tv uttak, så trenger du vel ikke å kjøpe internett av GET heller. Bare koble boksen til det internettet du har, for å få de nevnte tjenestene.
 12. Er vel mer pga at Sony'ene du nevner har BT3.0, og Supra BT4.0. Gamle BT sendere. Har ikke noe problem med båndbredde/rekkevidde med billige kinapropper som Anbes 359, QCY T2C eller de litt dyrere Lypertek Tevi. Alle med BT5.0 og AAC. Lypertek Tevi har også AptX, men det har jeg ikke prøvd, siden jeg bruker en iPhone X.
 13. Takk for god test, og det er synd disse ikke støtter annet enn SBC som du skriver. SBC gir en (vanskelig å beskrive) metallisk klirring ved dyb bass, i venstre kanal. Når en har hørt den en gang, så kjøper en aldri headset/propper med kun SBC igjen... Til og med de dyreste True Wireless fra Sennheiser og B&O, som egentlig støtter AptX/AAC, har dette pga de benytter NFMI mellom høyre og venstre propp. NFMI overfører lyd med SBC, så høyre propp er foreks AAC, mens venstre er SBC (riktignok med en god del høyere bitrate enn vanlig). Kjør en tonegenerator (20-100hz), eller hør bassen på en del Kari Bremnes låter (Det e min sønn, Glem ikkje) med litt volum, så er "SBC støyen" hørbar.
 14. Leste litt bedre hva du kommenterte på nå, litt ukonsentrert... men som du sikkert forstod etter siste melding så har ting endret seg etter første post. Huawei fibermodemet kan settes i bridge mode, og en får IPTV Multicast ved å koble Get BoX til Huawei LAN 1-3. Så nå er altså situasjonen følgende; - TV (ingen forsinkelse, bra bildekvalitet), opptak, tv-arkiv, apper (Netflix etc) funker bra. - Chromecast (enhetene må jo være tilkoblet samme ruter/modem) og apper som foreks vil ha filtilgang på enheter tilkoblet Asus ruter funker da selvsagt ikke. :/
×
×
 • Create New...