Jump to content

BigZ12

Medlemmer
 • Content Count

  210
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

104 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2734 profile views
 1. Jeg fikk som du ser ny vifte, Delta tror jeg. (men vet ikke, kan være NMB også selvsagt) Veldig fornøyd med den nye. Nidec var fryktelig irriterende.
 2. HDR i Telia-appen?? Hvorfor spør du om det? Er vel ingen kanal som sender i HDR, og ikke i 4K engang... 720p/1080i på alle kanaler vel? (helt katastrofe forøvrig, i 2021...) Edit: Aha, du tenker kanskje HBO Max? Har dere sett noe om at den blir integrert i Telia appen? Tror heller en må bruke deres app direkte? Sånn de gjør det til å begynne med i Danmark foreks (las det på Flatpanels)
 3. Takk for svar. Som kjetilkl sier; optisk støtter ikke lydformatene jeg ønsker å bruke. Ja... litt i dyreste laget Ja, synd at jeg bestemte meg for å kjøpe ny innmat i HTPC for et par dager siden 😕 MEN... DP-->HDMI gir lyd sa Nvidia support pr chat. Også HD lyd inkl DTS-X. Jeg er fremdeles usikker, men må vel bare håpe at HDMI-HDMI til tv og DP-->HDMI til lydplanke fungerer sammen da... Ingen her som har testet/kan teste?
 4. Sorry, jeg vet jeg har spurt før her, og fikk tips om RTX 3060TI kort med 2xHDMI, men... er jo umulig å få tak i, så spør igjen: Ønske: 1. HDMI 2.1 til LG OLED CX - 4k@120hz 2. DP-->HDMI kabel til LG SN10YG lydplanke - HD lyd, inkl DTS-X Vil dette funke, eller må jeg ha kort med 2xHDMI? (vil det garantert funke?) Ønsker å gjøre det sånn, pga LG OLED ikke støtter DTS og DTS-X (heller ikke True-HD lossless). Må derfor ha kabel rett i lydplanke. (edit: og en får ikke 4k@120hz gjennom lydplanken og eARC)
 5. Beklager, men er dessverre ikke jeg som har koden. Kompis som spurte om jeg visste, for han vil gi det til en annen kompis... Så da tolker jeg deg som at det går helt fint?
 6. Takk for svar! Ja, med 2x HDMI 2.1, så må det vel gå? Trodde alle hadde 1x HDMI + 2/3xDP jeg Hovedkortet jeg skal ha har HDMI, men jeg har ikke prosessor (AMD 5600X) med skjermkort integrert. Trodde ikke det kom noe info (lyd/bilde) fra HDMI'en på hovedkortet da jeg? Liten digresjon. På mitt "eldgamle" Z87 Pro hovedkort, med i7 4770k, så fikk jeg lyd fra HDMI på hovedkortet. Dessverre støttet ikke det de nye lydformatene så vidt jeg husker (TrueHD/DTS-X)
 7. Vurderer RTX 3060 i HTPC til 4K@120hz på LG OLED CX 65". Men LG CX støtter ikke DTS, så får da ikke DTS/DTS-X lyd fra HTPC til LG SN10 lydplanke med eARC. SN10 takler ikke 4K@120hz passthrough selvsagt, så kan ikke koble HTPC direkte til den. Så spørsmålet er: Kan jeg koble 3060 til tv med hdmi 2.1, og displayport-->hdmi direkte til lydplanke? Får jeg da 4k@120hz på tv, og alle lydformater (inkl TrueHD og DTS-X) på lydplanke?? Håper på svar! 🙏
 8. Alle som var her og hørte min Nidec vifte, la merke til det og synes det var uholdbart. (men de var informert om problemet) Jeg har forøvrig fått tilbake min PS5 etter service, med ny vifte. Vet ikke hvilken jeg har fått, men den er tilnærmet lydløs når jeg spiller. Det merkelige er at det er litt støy når jeg står i menyen, men ikke noe sammenlignet med hva jeg hadde før.
 9. Wow, dette var deprimerende lesing. Jeg hadde snart tenkt å sende inn min, pga Nidec viften. Har venta til de begynner et 4 ukers arbeid med rehab av baderom her i borettslaget, før jeg sender. Som sagt før har jeg fått godkjent service for en stund siden. Sony sa maks 15 dager til meg, så tenkte å sende inn om et par uker... Nå vurderer jeg faktisk å kjøpe en vifte på Ebay selv 😮
 10. Bytter gjerne min Disc (Nidec vifte) med støyfri Digital (Delta/NMB vifte). Jeg spanderer tusenlappen i mellom. Holder til i Oslo. FYI: Jeg har returblankett, og sak gående med gratis skifte av viften, men gidder ikke pakke og sende inn og 15-20 dager venting. Maskinen fungerer strålende, er som ny, men har den klassiske "Nidec-støyen". Kvittering fra Netonnet. PM om interessant
 11. Det var det nummeret jeg startet med, snakket med en Joachim (tror jeg) og så ble jeg videreført til en supervisor. Han het Niclas, snakket engelsk og ringte fra ukjent nummer.
 12. Bra forklart, og akkurat samme jeg har. Spiller kun med headset for jeg klarer ikke å høre på ulyden. Jeg har ikke sendt enda. Blir 3 uker borte fra leiligheten i april/mai, så sender før jeg drar. Kundebehandleren, en såkalt supervisor, sa 2-3 uker. Vanligvis rundt 15 dager. Sa bare de var klar over ulyden fra Nidec viftene, og skulle fikse det. Jeg spurte om viftebytte, til Delta eller NMB, og han sa at det var et alternativ. Håper du kan oppdatere her etter du har snakket med kundeservice.
×
×
 • Create New...