Jump to content

Chalila

Medlemmer
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 :)

Recent Profile Visitors

407 profile views
 1. Kan jeg spørre hva du har den stående på? Er på jakt etter noe sånt i den størrelsen selv, men ikke kommet over noe enda.
 2. Hvordan gikk det med de som brukte koder de fikk av andre som hadde vunnet hos Elkjøp? Gikk kjøpet igjennom?
 3. Vet ikke om jeg har vært heldig og har en relativt stillegående PS4, men er mye mer plaget av lyden til PS5 til tross for at den står lenger unna. Mulig det har noe med at jeg forventet mer lyd på PS4 og mindre på PS5. Men den er ganske ujevn og går meg litt på nervene hvis jeg ikke er ekstremt fokusert på spillet.
 4. Burde stå i betingelsene? MaxGaming gjør visst ikke det, noe som høres veldig merkelig ut. De følger visst svenske regler.
 5. Nei, lurte på om det i det hele tatt var teknisk mulig men leste meg ikke opp på temaet da det ikke var aktuelt uansett. Satte likevel stor pris på at noen brydde seg nok til å svare og komme med forslag 🙂
 6. Ingen dum idé! Men trenger fremdeles at den er riktig vei for meny-valg etc. ellers hadde jeg vurdert det. Blir ør i hodet av å lese meg opp på Cronus Zen og lignende, mye å sette seg inn i. Men fremdeles ikke funnet noe bedre alternativ.
 7. Enig. Ser flere har etterspurt det, men ingen endring på flere år, så har ingen forhåpninger om at de kommer til å inkludere det i fremtiden heller... Sitter å vurderer en Cronus Zen siden jeg hadde gledet meg sånn til dette spillet. Men ganske stiv pris, i tillegg til veldig mange flere funksjoner enn jeg har bruk for 😅 Men har foreløpig ikke kommet over noe simplere og billigere alternativ som gjør det jeg trenger.
 8. Er det flere enn meg som fortsatt spiller med invertert kamera? Fyrte opp RDR2 i går for første gang og var skuffet over å se at man bare kunne invertere y-axis, ikke x-axis 😔 Så simpel innstilling som de veldig enkelt kunne lagt til...
 9. Hvis det er selve kortet som er problemet så kan man kanskje fylle på paypal lommeboken, hvis ikke den også er regionbasert? (Tenker høyt.)
 10. Da har du ikke vært her lenge nok, eventuelt ikke fulgt med godt nok. Det var mange her inne som fikk tak i sist uke (meg selv inkludert) takket være at folk her i tråden sa ifra om slipp 🙂 Forstår det kan være frustrerende at folk er på flertallig konsoller kjøpt, men om de faktisk er ærlige og at det er til bekjente tipper jeg du hadde vært takknemlig om noen hadde gjort den jobben for deg også. Slik tenker i hvert fall jeg. Men jeg har nå fått min konsoll i hus endelig, så jeg takker for meg her i denne tråden, med en ekstra stor takk til både @CaZpeR og @leifeinar for varsling av dropp + link som gjorde at jeg fikk mulighet til å kjøpe ♥️
 11. Fått hentelapp 🎉 Sto levert i en halvtimes tid først og freaket litt ut når det hverken var pakke på døra eller antydning til at det var klart for henting på posten 🙃 Men det betydde altså levert til postkontoret.
 12. Står fremdeles det på min også, men den er på vei til postkontoret fra Larvik nå 🥳 Her pleier det som regel å komme frem i løpet av et par timer etter den er sendt fra Larvik.
 13. Min ankom utkjøringsterminal i Larvik nettop, så muligheter for at den kanskje kommer i dag likevel 👀
×
×
 • Create New...