Jump to content

Feilhode

Medlemmer
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som vet om PostNord leverer til utleveringssted på lørdager? Husker posten gjorde det i juletider.
 2. Hadde det vært 3D pulse ink. Så hadde det vært topp, men bortsett fra det må jeg si dette ikke er en god deal til forbrukeren. I det minste er scalpere ærlige og skjønner de selger til høy pris.
 3. Fy faen for en pris. tror 8500kr hadde vært nok for denne. kan heller kjøpe på finn.no for den prisen. haha
 4. Samme her, helt forskjellig. Vet at når jeg har brukt Postnord, så stod det at de har mottatt informasjon om pakken, og plutserlig så hadde den skippet til at den er i Oslo, uten å gitt info om at den var på vei. Så håper og tror at den fra Coolshop endrer seg med en gang den ankommer norsk jord.
 5. De bruker jo 3 vifter, jeg har C(teardown video), og er happy med den, men skulle ønsket å ha A viften. Du kan jo åpne opp topp panelet også se hvilken du har.
 6. Noen som vet hvor lang til det tar å få varen fra Coolshop når den er blitt registrert hos PostNord og de har markert den som sendte i sitt eget system? Aldri brukt Coolshop før. Bor i Oslo/Viken til info.
 7. Hvis du sporer orderen via coolshop sin nettside, så står det pakke mål, disse er langt større enn kun 1 kontroll 😂
 8. Snakket med kundeservice hos coolshop og de sa alle som de har fått på lager, og de som har fått akseptert bestillingen får disse tilsendt.
 9. Tror det er veldig random når de pakker og sender. Tipper de prøver å gjøre det raskest mulig. For håpe det kommer snart. Bestilte 12:55
×
×
 • Create New...