Gå til innhold

Prosessoren

Medlemmer
  • Innlegg

    511
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Prosessoren

  1. Det jeg misliker mest med dagens skattesystem (foruten arveagift) er at man betaler progressiv skatt, mao at skatteprosenten øker i takt med inntekten. Jeg er mer opptatt av hva man bidrar med i NOK og ikke i %. La oss si en flat skatt på 28% på lønnsinntekt.

     

    Da vil en med en lønnsinntekt på 200.000 betale 56.000 i skatt på lønn.

     

    En med 500.000 betaler en skatt på 140.000. Altså sist nevne bidrar betydlig mer, fordi han eller hun har en høyere inntekt.

     

    Jeg mener dette er rettferdig. Hvorfor skal èn som har for.eks har 5 års høyere utdanning, bli "straffet" utover at denne personen allerede betaler nesten 100.000 mer i eksemepelt ovenfor i skatt, ift èn som ikke har tatt utdanning og jobber i et lavtlønnsyrke, mao dårligere lønn. De som gjerne også har studert i 5 år, har gjerne også et betydelig studielån å betale ned på, da de ikke har hatt full inntekt i disse 5 årene, som kanskje en som ikke har valgt å studere har hatt.

     

    Kort oppsumert, jeg er for at man bidrar etter evne. Og en flat skatt vil ivareta dette. Desto mer en tjener, destor flere skattekroner bidrar man med..

     

    Dette er imidlertid en "rettferdig" teori i mine øyne, men det er klart at dersom skatteetaten skulle dratt inn like mye fremover basert på "flat skatt" hadde nok en del lavtlønnende måttet betalt en høyere flat skattesats enn de gjør basert på det progressive skattesystemet vi har i dag, og noen høytlønnende vil betale en lavere flat skattesats en med dagens progressive system

     

    Men èn med "dobbel inntekt" betaler også "dobbel skatt" med en flat skattesats... er ikke det rettferdig da ?

    • Liker 4
  2. Gjør som du vil. Spør noen så si badet er 10 år gammelt men pent brukt.

    (min mening da)

    Du hever ikke sluket bare risten.

    Du kan legge fliser oppå vinyl da det er en bra membran.

    Men etter regler om våtrom så må du nok følge nye forskrifter når du river de gamle platene.

     

    De nye reglene er alt for strenge og er utarbeidet og presset igjennom av forsikringsselskapene med velsignelse i fra håndtværkere.

    Bor du i eget hus og kan gjøre det meste selv så er det så mye å spare at hvis du skulle få en vannskade

    så koster det mindre å fikse selv uansett.(kommer ann på skade og hustype)

     

    Bor du i blokk med naboer under ville jeg vært forsiktig med å jukse.

     

    Mange takk for svar. 2 spørsmål.

     

    Har funnet en del artikler som sier det kommer nye regler innenfor den nye plan og bygningsloven som gjør det strengere/meldepliktig å pusse opp badet. Ref:http://www.regjeringen.no/nb/dep/krd/aktuelt/nyheter/2011/prosess-for-endring-av-regler-ved-oppuss.html?id=636504

     

    Men får ikke helt klarhet i om disse er trådt i kraft, eller ikke har gjort det enda?

    Quote "Planen er å ha et forslag klar til høring like over påske slik at nye regler kan gjelde fra sensommer"

     

    Det andre jeg lurer på er varmeklabler. Dersom man skal legge slike under flisenee, antar jeg dette må gjøres av en elektriker? Og man kan vel gjerne heller ikke legge varmeklbler rett oppå vinyl?

  3. Vurdere å pusse opp et gammel bad på en borretslagsleilighet, hvor det i dag er linoleumsgulsv og våtromsplater på veggen rundt badekaret/dusjen.

     

    Skal ikke legge nye rør/flytte sluk eller lignende. Toalett er på eget WC rom.

     

    Det jeg ønsker er å legge fliser på gulv og vegger (Alternativt slike "lookalike" flispaneler på veggene).

     

    Noen jeg snakket med mente man bare kunne legge flisene rett opp linomeumet, det vil da også kreve at sluken opphøyes noe.

     

    Det jeg lurer på er, hvordan vil flislegging av bad (dersom man ikke gjør andre endringer) forløpe seg mht den nye plan og bygningsloven? Må man bruke godkjent fagfolk for å legge fliser på gulv og nye plater på veggene, og må dette i forkant godkjennes av kommunen, eller kan man gjøre dette selv/bruke ufaglært personell.

     

    Skal også sette inn ny vask (men på samme sted så skal ikke gjøre noe mht rør) samt et dusjkabinett der det i dag er et badekar. Antar at dette er noe man ikke må søke om, eller bruke fagfolk til?

  4. Du har krav på å ta ut feriepenger opparbeidet i innværende år, når man fratrer et arbeidsforhold. Men du må da skatte på de ved utbetalting. (Men du vil skatte på feriepenger uansett, da man skatter litt mer gjennom året for å kunne få "skattefrie" feriepenger og halv saktt i desember). Dersom du mener du kommer til å ha en laveresakttesats i inneværende år, kan det lønne seg å ta ut feriepengene i år, mht til at marginalskatten for neste inntektsår forhøyes ved høyere inntekt.

     

    Når du slutter i en jobb, har du rett på å få utbetalt utestående feriedager i lønn. For eks, slutter du 1 sep, og har tatt ut 3 uker (men har 5 ukers ferie igjennom arbeidsgiver, med en feriepengestas på 12,1 %) har du rett på å få utbetalt de resterende dagene i nåværende arbeidsforhold i lønn. Med mindre du tar ut alle 5 ukene i nåværenmde arbeidsforhold. Den nye jobben fra og med 1 september, må du isåfall ta ulønnet ferie i inneværende år. Men er igjen dette du får kompensert for igjennom å få utbetalt "ubrukte feriedager" i inneværende arbeidsforhold.

  5. Jeg begynner å bli litt oppgitt av hvor mye tabloidene prøver å melke ut av denne saken. At han går med Lacoste-klær burde da være komplett irrelevant? Jeg har ingen interesse av å lese om det de få gangene hver uke jeg er innom Dagbladet (mest for å lese Lunch), og det kan da umulig være mange som bryr seg.

     

    Tror nok at den norske Lacoste importøren bryr seg...

     

    Lacoste er et "nisje merke"/dyrt merke i den forstand at det ikke er like vanlig som andre klesmerket ala levis osv. Er en god del som bruker det, men er igjen veldig følsomt for nettopp slike ting.

     

    Hadde den siktede hatt på seg en mcgordon bukse fra dressmann, tror jeg ikke det hadde vært nevnt i media en gang..

  6. Ranstorp synes også det er rart at han fikk lov å ha på seg en rød Lacoste-genser.

     

    - Lacoste er nok ikke veldig glad for det, og folk legger jo merke til det.

     

    Nei det tror ikke jeg heller. tvilsomt at dette øker salget av lacoste i Norge. Og når dette i tillegg poengteres i nyhetssaker, får de som kanskje ikke har lagt mer til det på bildene, eller sett bildene, en assosiasjon mellom dette merket og den siktede.

     

    Allr bryr seg nok ikke, men noen gjør det helt sikkert, og det kan være alvolig nok for merkevaren i mine øyne... er ikke en assosiasjon noen merkevarer ønsker å ha. Og media har ikke akkurat gjort det lettere for i denne saken...

     

    http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10088971

    • Liker 1
  7. At samfunnet er "på vakt" og har latt sin hverdag påvirkes av hva som har skjedd, er de tliten tvil om:

     

    http://www.dagbladet.no/2011/07/30/nyheter/innenriks/bombealarm/17502165/

     

    Aldri har det vært flere bomberelaterte evakueringer...

     

    Norge blir aldri det samme, uansett hva JS og det høystående politikere sier

     

    Det at media skriver mye om (bla i Sverige) at ABB skal ha nettverk utover Norges grenser og at internasjonale myndigheter gjør konkrete aksjoner rundt dette, gjør neppe frykten mindre, for at det kan forekomme flere terroraksjoner på Norsk og Europeisk jord.

     

    Og kun svare med kjærlighet, åpenhet og mer demokrati gjør at denne samfunnet kan bli for offer for terrorhandliger enda en gang. Det finnes mange "syke" folk, med "syke" meninger, som gir en god F, og utnytter de verdier fremtrede politikere sier vi skal ha mer fokus på fremover.

     

    "En" får ikke i "pose og sekk".

    • Liker 1
  8. Platekompaniet har besluttet å fjerne voldsspill fra sine butikkhyller

     

    http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4188155.ece

     

    Dette var faktisk noe overraskende. Hadde faktisk ikke trodd at det ville gå så langt, selv om jeg personlig stiller meg skeptisk til hvilken påvirkning disse spillene kan ha på "sarte" sjeler.

     

    Det er en hårfin linje mellom hva som er "fornuftig" og hva som svekker demokratiet i denne saken...

     

    Skal man forby "alt" den siktede har hatt et forhold til? Det gir på en måte den siktede mye makt, og kunne påvirke så mye i alle mulige aspekter. Er også bekymringsverdig at andre potensielle terrorister får et inntrykk av at en person kan få til så mye, kanskje dette også kan virke som en motivasjon i værste fall...

     

    Skremmende hvor mye "makt" den siktede har, igjennom det han har fått til. All den oppmerksomheten det har fått.

     

    Må si jeg er litt skremt over overnevte.. hva blir det neste? Blir det ulovlig med pistolklubber?

  9. Turbonello:

    Her er avsnittet i manifestet jeg referte til tidligere, som du ikke fant:

     

    Arsalan and his Pakistani friends allegedly gang raped an ethnic Norwegian girl. I believe this was in 95 or 96. As far as I know, they were never charged with this crime "

     

    Muslim girls were off limits to everyone, even the Muslim boys. The only available

    “commodity” at this point was therefore ethnic Norwegian girls, referred to as “whores”.

    Due to the tolerance indoctrinated through Norwegian upbringing - girls aren’t brought

    up to be sceptics, racists or anti-immigrant, just like most boys. They are all brought up

    to be very tolerant. As a result, many ethnic Norwegian girls, especially in Muslim

    dominated areas, despise ethnic Norwegian boys because they consider them as weak

    and inferior with lack of pride, seeing as they are systematically “subdued” by the

    “superior Muslim boys”. Ironically, Muslim boys are raised to view Norwegian girls as

    inferior “whores”. Their only purpose is to bring pleasure until the Muslim guys are

    around 20-25 when they will find a pure, “superior” Muslim girl, a virgin. At this point,

    the ethnic Norwegian “whores” is discarded, and most of the girls go back to their old

    “tribe”. They are welcomed back in the name of tolerance.

     

    More or less all Muslim parents will tell their sons the following: “You can have fun with

    the Norwegian whores, as long as you marry a Muslim”

    • Liker 1
  10. De siste meningsmålingene er rett og slett skremmende. At AP får 10% økning uten over Helga uten å gjøre noe politisk understreket mitt syn på norsk politikk.

     

    En god del av dette er nok sympatistemme som går ned igjen etterhvert, tror ikke du skal legge så stor vekt på det.

     

    Tror heller ikke at dette vil ha veldig stor påvirkning på stortingsvalget. Men det kommende valget kan nok bli preget av en del sympatistemmer rundt det som har skjedd, men nå er også hele norges land oppslukt i dette og kjenner sterkt på fortvilelsen og medlidenheten. Men med tiden vil dette såret (tenker først og fremst på de som ikke var dirkte berørt) bli betydlige mindre, og andre viktige politiske ståsted vil påvirke sotringsvalget.

     

    Ap står også overfor en risiko mht til hvilke tak de tar i etterkant av denne hendelsen, de får en vanskelig oppgave som fort kan bli kritiert i tiden fremover.

  11. Det er blitt kjent at Breivik hørte på iPod mens han gjennomførte den horrible massakren på øya.

    Kilde

     

    Det er ikke så mye som overasker meg lenger når det kommer til denne mannen....

    Hvis dette kun er basert på det han skriver i manifestet, vil jeg ikke feste særlig stor lit til det. Han skrev jo også om kameraer man kunne bruke til å filme ugjerninger, uten at det ble funnet noe kamera.

     

    Har han faktisk selv uttalt at han hørte på musikk, eller har politiet bekreftet det?

     

    Det finnes bla.a. vitneutsagn som skal bekrefete dette.

    Dette har jeg ikke fått med meg. Hvor ble det omtalt?

     

    Beklager en litt ufullstendig kommentar. Mener bestemt å ha hørt gjennom nyhetssendinger at flere vitner har sagt at han skal ha hørt på musikk.

     

    Filming av hendelsene har jeg ikke hørt noe om. Det er selvfølgelig ikke utenkelig ettersom dette ble beskrevet i manifestet, og det faktum av at dette er en mann som ikke skyr midler for å skape oppmerksomhet rundt sin sak, hadde forsåvidt ikke overrasket meg, dersom han skulle gjort det.

     

    Men det vil bli høyst kontroverislet om det skulle vise seg å stemme, og ville følgelig aldri kommet ut. Håper for guds skyld ikke det.

  12. Her beskriver Breivik vennene sine på en særdeles negativ måte, og kaller dem umoralske etc.

     

    Although I have had a change of mentality a majority of my friends have not. My

    stepfather Tore, one of my best friends Marius and my more distant friends Kristoffer,

    Sturla and Ronny are all living manifestations of the complete breakdown of sexual moral.

    All five have had more than 300 sexual partners (two of them more than 700) and I know

    for a fact that three of them have one or more STDs (probably all of them). I have several

    other promiscuous (slut) friends and I could list at least 30 male and females in my social

    environment if I wanted to.

     

    I don't blame them personally and it has absolutely nothing to

    do with envy. I could easily have chosen the same path if I wanted to, due to my looks,

    status, resourcefulness and charm. It's just terribly sad that my country have been the

    victim of severe Marxist infiltration leading to the political doctrines which have been

    allowed to destroy all moral and norms, resulting in the complete breakdown of our once

    great ethical standards.

     

     

    My half sister, Elisabeth was infected by chlamydia after having more than 40 sexual

    partners (more than 15 Chippendales' strippers who are known to be bearers of various

    diseases). Her chlamydia went untreated and she became one of several million

    US/European women who were suffering from PID, Pelvic inflammatory disease caused by

    untreated gonorrhea and chlamydia which leads to infertility. As she lives in the US, costs

    relating to this were not covered by the state.

     

    She and her husband spent 40 000-50 000

    USD on two IVF treatments (in vitriol fertilisation) a process by which egg cells are

    fertilised by sperm outside the womb. She was lucky compared to many as these

    treatments may cost upwards of 100 000 USD. Furthermore, as far as I know, due to her

    condition as a result of the untreated disease, she needed a caesarean section for both

    childbirths. The last c-section almost killed her due to complications and she needed

    blood transfusion of more than 5 litres of blood in total. It is unknown if her two children

    suffered from pneumonia and conjunctivitis and other problems in infants born withchlamydia transmitted from my sister during childbirth.

     

    Hva tenker dere når dere leser dette?

     

    At det ikke er helt usannsynlig at det stemmer (ettersom mye annet han har beskrevet ift tidligere relasjober har stemt), og at jeg synes synd på familemedlemmene. Derav også stefaren det står en del negativ ting om i manifestet.

     

    Mener det også var beskrevet om en påstått voldekt i manifestet utført av noen av hans tidligere relasjoner. Ganske spesielt. Får vel aldri bekreftet av politiet eller andre om det finnes historie i registrene som bekrefeter dette. Det er jammen ikke få han har påført lidelser av tidligere relasjoner igjennom manifestet.

     

    Han ytrer også ganske sterme meninger om hvordan han mener muslimske gutter ser på norske jenter...

     

    Vil tro at dersom han mot formodning skulle være i det offentlige rom, ubeskyttet, vil han ha sine utfordringer....

    • Liker 1
  13. Det er blitt kjent at Breivik hørte på iPod mens han gjennomførte den horrible massakren på øya.

    Kilde

     

    Det er ikke så mye som overasker meg lenger når det kommer til denne mannen....

    Hvis dette kun er basert på det han skriver i manifestet, vil jeg ikke feste særlig stor lit til det. Han skrev jo også om kameraer man kunne bruke til å filme ugjerninger, uten at det ble funnet noe kamera.

     

    Har han faktisk selv uttalt at han hørte på musikk, eller har politiet bekreftet det?

     

    Det finnes bla.a. vitneutsagn som skal bekrefete dette.

  14. Men du navngi hvilke dataspill som er mer realistiske innenfor denne kategorien (jeg er ikke noe spesialist) samt hvilke kreigssimulatorer du refererer til?

     

    ArmA-serien lar deg lage oppdrag, for så å spille gjennom disse. Mulighetene er "uendelige". Man kan også lage oppdrag for å trene opp til terroraaksjoner enkelt ved å lage ett oppdrag der du skal skyte x antall sivile.

     

    Dette er noe eg tror også "Battlespace", som det norske forsvar bruker, også har muligheten til.

     

    Disse omtales som "krigsimulatorer", mens CoD, Battlefield og Counterstrike omtales som "FPS" eller "First Person Shooter". Altså simulatorene er realistiske, mens FPS er mer arcade-type spill.

     

    Sånn som "battlepace". Hvordan fungere denne "simulatoren" er det et "dataprogram" nab kun trenger en pc for å kunne bruke, eller er det mer en simulator vha VR og fysiske handliger/sensorer?

     

    Forøvrig har diskusjonen allerede startet i media, hørte senest en debtatt rundt dette på P2 rundt kvart på 9 i morges.

     

    Battlespace, som eg ikke har brukt så mye, forsåvidt eg vet kan kun hjelpe deg å taktisk planlegge oppdrag. Utover dette vet eg ikke om det støtter fysiske kontroller. Man trenger bare programmet og en egnet PC. Simulatoren kan ha en enorm render-distance som vil si din "sikt" over ett landskap, men det krever også enorme mengder dataminne.

     

    Videre vet eg ikke om simulatoren støtter "PS move" som gjør at du kan ha en lettvektig versjon av ett våpen som kontroll.

     

    Eg vil også tro spillet da ikke hjelper deg med våpenkontroll eller trening med det annet enn en noenlunde realistisk "bullet-spread".

     

    Slike realistiske simulatorer kan da bare hjelpe med taktisk trening, og vite hvor langt visse våpen rekker og muligens til en viss grad avgjøre hvilke våpen som passer best til gitt situasjon.

     

    Link til en debatt? Savner TV her i huset :S

     

    Ok.

     

    Debatten jeg refererer til gikk på Radio, P2. Men kommer helt sikkert en debatt rundt dette også på internett/Tv etterhvert. utifra stemmen hørtes det ut som Grosvold ledet debatten

     

    De konkluderte vel med i sendingen at for majoriteten skal ikke denne type spill kunne påvirke folks handligsmønster, men at det finnes flere eksempler på at personer med visse personlighetstrekk kan gjøre bruk av sanseinntrykket fra disse spillene i sine handliger.

     

    Bla.a i USA skal det finnes flere eksempler på dette...

  15. Pr-mareritt for Lacoste

     

    Terrorsiktede Anders Behring Breivik har Lacoste som sitt favorittklesmerke.

     

    I sitt over 1.500-sider lange manifest har terrorsiktede Anders Behring Breivik listet opp merkevaren Lacoste som sitt favorittklesmerke. Men i forbindelse med fengslingsmøte i går bar Behring Breivik også en rød Lacoste-genser med krokodillelogoen godt synlig på flere av bildene som nå brukes.

     

    Den svenske varemerkeeksperten Niklas Olovzon mener klesmerket nå burde innstille alle planlagte kampanjer med tanke på den situasjonen som nå rår, skriver svenske Resumé.

     

    – Det naturlige svaret er at varemerket påvirkes negativt. Det er klart at Lacoste selv ikke ønsker å ville bli forbundet med denne personen, sier Olovzon.

     

    Olovzon mener det kommer til å bli intressant å se konsekvensene for Lacoste på lang sikt men anbefaler Lacoste å stanse alle planlagte reklamekampanjer med tanke på den spesielle situasjonen.

     

    Arnaud Leblin, kommunikationsdirektør hos Lacoste, sier til Resume.se at han ikke vil kommentere saken mer enn at hans tanker går til de alle de som er blitt berørte av terrorangrepet og selskapets ansatte i Norge.

     

    Ref: http://mobil.kampanje.com/markedsforing/article5682598.ece

  16. - Et svært verdifullt merkenavn står på spill på grunn av en gal kunde

     

    Terroristen bak bombeangrepet på Norges politiske episenter og nedslakting av uskyldige unge AUF'ere på Utøya, har gjennom sitt Internett-distribuerte manifest knyttet seg til merkenavnet Lacoste. Spørsmålet er hvorfor gjør han det og hva betyr det for merkenavnet?

     

     

    Alle merker er bygget opp gjennom et sett av assosiasjoner vi gjør når vi ser logoen, ser eller hører navnet. Felles krav til de valget assosiasjonene er at de må være positive, langsiktige og at målgruppen har tillit til at leverandøren kan knyttes til assosiasjonen. For eksempel merkenavnet Volvo er blant annet knyttet til sikkerhet. Dette er positivt (ingen er imot det), det er langsiktig (det er ikke motepreget) og Volvo har vist gjennom sine mange innovasjoner at målgruppen kunne ha tillit til at de tar sikkerhet på alvor.

     

    På samme måte har Lacoste bygget opp sine merke assosiasjoner. Selskapet La Chemise Lacoste ble grunnlagt i Frankrike i 1933 av René Lacoste sammen med André Gillier. Til å begynne med var det bare den berømte poloskjorten som Lacoste hadde benyttet på tennisbanen. Han hadde selv valgt krokodille logoen som uttrykk for sin appetitt på å vinne. I dag tilbyr selskapet en hel rekke eksklusive produkter (klokker, parfyme, sko, skjorter, etc). Mange vil si at Lacostes assosiasjonene er knyttet til blant annet kvalitet, prestisje, og konservativ livsstil.

     

    Det er dette massemorderen også fremhever ved merket og som motivasjon for hvorfor han benytter merket. Han kunne ha valgt Gant eller Ralph Lauren som sies å ha mye av de samme assosiasjonene. Men han valgte Lacoste som uttrykk for sine egne anti-islamistiske verdier. Har dette betydning for Lacoste?

     

    At en massemorder står frem og knytter seg til et gitt merkenavn kan defineres som et eksternt sjokk til merkenavnet. Heldigvis er kunde-initierte merkevaresjokk noe som forekommer sjeldent. De aller fleste forbrukere og interessenter vil se dette som tilfeldig og utelukkende en gal manns preferanser. Selskapet vil ikke knyttes til slike preferanser eller holdninger. Som så dann tror jeg ikke det er noe problem for Lacoste. Men hva skjer når en større gruppe knyttes til merkenavnet?

     

    Det engelske merket Burberry ble knyttet til fotball hooligans ved at disse systematisk begynte å bruke baseball caps med det karakteristiske mønsteret. Dette ble et problem for Burberry da de kunne risikere at større deler av deres målgruppe kunne vende seg mot dem i avsky mot hooligans og slutte å kjøpe deres produkter. Løsningen var å slutte å tilby baseball caps. Heldigvis for Burberry valgte ikke hooliganene andre deler av Burberrys sortiment - noe som kunne betydd deres undergang.

     

    Den norske massemorderen knyttet seg til det engelske English Defence League (EDL). Det er å håpe for Lacoste at EDL ikke benytter deres produkter.

     

    I sum vil jeg anbefale Lacoste å ligge lavt i sin markedsføring av merket i Norge frem til høsten. Årsaken er at manifestet er distribuert på Internettet og man ønsker å tie saken ihjel: et svært verdifullt merkenavn står på spill på grunn av en gal kunde"

     

    Ref: http://twa-marketing.blogspot.com/2011/07/terror-og-merkenavn.html

  17. Men du navngi hvilke dataspill som er mer realistiske innenfor denne kategorien (jeg er ikke noe spesialist) samt hvilke kreigssimulatorer du refererer til?

     

    ArmA-serien lar deg lage oppdrag, for så å spille gjennom disse. Mulighetene er "uendelige". Man kan også lage oppdrag for å trene opp til terroraaksjoner enkelt ved å lage ett oppdrag der du skal skyte x antall sivile.

     

    Dette er noe eg tror også "Battlespace", som det norske forsvar bruker, også har muligheten til.

     

    Disse omtales som "krigsimulatorer", mens CoD, Battlefield og Counterstrike omtales som "FPS" eller "First Person Shooter". Altså simulatorene er realistiske, mens FPS er mer arcade-type spill.

     

    Sånn som "battlepace". Hvordan fungere denne "simulatoren" er det et "dataprogram" nab kun trenger en pc for å kunne bruke, eller er det mer en simulator vha VR og fysiske handliger/sensorer?

     

    Forøvrig har diskusjonen allerede startet i media, hørte senest en debtatt rundt dette på P2 rundt kvart på 9 i morges.

  18. I ett demokrati skal man ikke sensurere. Det er greia med demokrati. nuff said.

     

    Det du da sier, er vel at de politiske ytringene om at hendelsene som fant sted fører til mer demokrati, er feilaktig?

     

    Det blir uansett interresant å se hvordan ABB i tiden fremover og ved en eventuell rettsak får fremmet ytringsfriheten han mener å ha krav på

  19. Prosessoren: Har du, eller har du ikke lyst til å forby barneleker? Siden de oppfoster dem til ganske bestialske ting?

     

    Denne var litt ironisk, men jeg kan vel likevel svare med at det bør forbys, når barneleker "slik det bla er i visse afrikanske land" innholder skarp ammunisjon.

     

    Men løskrutt er greit, så lenge de ikke går av inntil øret..

×
×
  • Opprett ny...