Jump to content

terjeklun

Medlemmer
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 :)

Recent Profile Visitors

632 profile views
 1. Fikk beskjed fra get at det ikke lot seg gjøre da jeg pratet med dem den gang da.
 2. Etter Get ble til Telia så har de nå vært hjemme hos meg. Installerte en mediakonverter og en hjemmesentral. Hjemmesentralen kan nå bridges. Men etter en samtale med telia så kunne jeg bare skippe hjemmesentralen og koble google wifi rett til mediakonverteren. Tok bare 10 år.
 3. Fikk min idag. Kommer seg opp en bakke på 30 grader, men har ikke sjanse til å komme seg ned den samme bakken. Virker som den peiser på nedover bakken og prøver å bråbremse i det den støter på begrensingskabelen. Men da er det forseint. Sklir da over kabelen og ned i blomsterbedet. Håper dette er noe de kan fikse med en software update. Slik at den kjører sakte når den kommer til en nedoverbakke. Appen trenger også en del oppgraderinger. Skulle gjerne ha hatt push-varsler når den finner på noe dumt. Nå vet jeg generelt lite om robotgressklippere. Men vet den når den har tatt hele plena? Eller håper han at det har skjedd?
 4. Eller det nye selskapet kunne ha installert sin egen ruter. Slik det var da internettet var over telefonlinjene.
 5. Ok. Men til oss med eneboliger så leveres fiber rett til inteno ruter. Så det går ikke for oss å kutte ut ruteren. Eneste måten er at get Bridger ruteren. Noe de kunne i 2010. Men så ble det mangel på ipv4 adresser. Da tok de vekk muligheten. Siden den gang så har de "jobbet" med saken. Han som "jobber" med saken er tydeligvis en med en arm, minus 40 på øynene og har utdannelse i homeopati. For det går iallefall ikke fremover. Når det det går 10 år uten fremgang så har jeg mistet alt håp. Venter på at Stortinget frislipper fiber og at en kan velge andre selskaper.
 6. Testa nå. De hadde ikke klart å sette ruteren i bridge. Fikk vanlig ip-adresse etter restart av ruter.
 7. Tok kontakt med get nå. De sier at de har nå satt ruteren min i bridge, men jeg kan ikke sjekke enda da jeg er borte fra hjemmet nå. Sjekker om en time.
 8. Saken står fortsatt fast. Går enda ikke an å sette ruteren i bridge. Gått 7 år uten at de har funnet en løsning på dette.
 9. Ser at oakskeys.no selger win pro for 830.-. søkte på prisguiden.no. Noen som vet noe om den nettsiden?
×
×
 • Create New...