Jump to content

bearnar

Medlemmer
  • Content Count

    85
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Hei! Takk for detaljert svar! Jeg håper det går greit at jeg spør mer. Jeg har også FTTH og ser at det til meg går fire fiberkabler inn i Inteno EG400 i en ekstra koblingsboksmodul bak den originale boksen. To av dem er ikke i bruk (backup?), mens de to andre går videre inn i hhv ruteren (blå) mens den andre (grønn) går inn i det jeg tror er en CATV-konverter som igjen går ut til TV-kabel (jeg benytter per nå ikke TV-uttak i det nykjøpte huset og tar alt over vanlig nett). Jeg har ikke turt å røske mer i kablene, det er vanskelig å se om det er en RJ45 eller SFP i enden av fiberkablene. Det er vel isåfall den blå kabelen som jeg antar skal kobles inn i egen ruter? Ligner det din Installasjon? Hva med CATV-kabelen (den grønne) og konverteren? Er det bare å la den være, evt. koble fra?
  2. Hei! Når du sier kabel så mener du SFP rett inn i ruteren din da (hvilken ruter forresten ?) Strålende å høre at det ikke kreves noe mer enn å flytte kabelen i egnet ruter isåfall
  3. Hei! Er det noen som har status på dette per nå? Get/Loqal fiber i Trondheim og bridge/SFP direkte altså? Lurer på muligheten til å sette SFP fra fibermodemet rett inn i en Unifi Dream Machine Pro som har SFP 10G-inngang(er)?
×
×
  • Create New...