Gå til innhold

Sebby

Medlemmer
  • Innlegg

    1 248
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sebby

  1. Interessant tråd faktisk. Jeg er en av de som bruker navnet til folk ganske mye. Vil ikke si at jeg er manipulerende - det er hvertfall ikke med vilje. Men jeg har lest at folk liker å høre navnet sitt, derfor har jeg gjort det. Burde jeg slutte?
  2. Huff TS jeg må si jeg føler veldig med deg her. Kjenner igjen mye av det du skriver. Mann, 33 her, og jeg har endelig truffet ei jeg har datet 6-7 måneder nå, og er utrolig takknemlig for at jeg møtte hu. Hu er sånn som holder seg til en av gangen, og er snill og god. Tror du bare må møte den rette, mann! Hu er der ute ett sted og venter på deg, ikke gi opp. Jeg også kunne aldri tenkt meg å ligge rundt og gå på dates etter dates lengre, det har en sammenheng med å bikke 30. Og nei, vi er ikke "gamle", men vi har levd såpass lenge at visse ting føles meningsløst. Bedre å finne en å dele livet med. Kan ta tid, men herregud du er jo bare 31 og har mange mange år på deg. La oss si du lever til du er 81, det er 50 år til det! Mitt tips. Ta en pause på ett år eller noe, fokus på deg selv. Trene på treningsstudio, være med gode venner osv. Slutt å se på porno (hvis du gjør det), spise sunt og gjør ting som er bra for helsa - både fysisk og mentalt. Jeg selv har hatt mye glede av 15 minutter meditasjon om dagen. Bare sitte og ikke gjøre noen ting, med rolig meditasjonsmusikk i bakgrunnen (finnes enkelt på YouTube), stresse ned etter jobb og fokusere på roen. Dette klarer du! Og når du får lyst igjen, kanskje neste vår f.eks., så kan du begynne å se etter den store kjærligheten. En du kanskje kan dele resten av livet med? Lykke til!
  3. Klart man overlever. Men synes ikke akkurat det er jævli digg å plutselig få løse hår inn i kjeften imens man gir dama en runde med slikking.
  4. Jeg har ikke noe imot damer som ikke shaver generelt. Men i en romantisk relasjon så handler det jo om kommunikasjon. Jeg pleier å slikke hu jeg dater hver gang vi møtes, men jeg har kommunisert at jeg liker best om det er minst mulig hår der nede. Dette har hun ingen problemer med og shaver før hvert møte. Samtidig så går det andre veien også, når hu skal utføre oralsex på meg. Jeg har spurt om jeg skal shave også, men hu sier faktisk at hu liker at det er litt hår der (men ikke for mye). Communication is key
  5. Flere som hører på Judas Priest’ nyeste album «Invincible Shield»? Herregud for ett album *grøss*
  6. Nå må du tenke på hva som er best for ungen din. Jeg forstår vedkomne veldig godt, da jeg var gjennom det samme. Jeg var 14 når min mor og far ble skilt, og etter det bodde jeg annenhver uke hos dem ett par år. Det var ikke godt for meg, når jeg nå ser tilbake på det som voksen. Jeg følte jeg aldri "landet", og hadde en bag jeg aldri pakket ordentlig ut av, som var med frem og tilbake. Ungdomstiden min ble ganske turbulent og jeg kom til ett punkt der jeg møtte veggen rett og slett, og det tror jeg var mye pga mine foreldres skilsmisse. Jeg tror ungdomstiden min hadde vært mye bedre om de holdt sammen og jeg hadde ett fast hjem videre. Så her synes jeg du må være uselvisk og sette barnet først. Trist at det blir sånn, men man må tenke på andre enn seg selv.
  7. Gjerne send meg en PM hvis du trenger noen å snakke med
  8. Huff, blir trist av denne tråden Skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre for deg! Er denne hobbyen å game online? Siden du sier at det inkluderer å snakke med andre. Hvis du trenger flere å spille med så spiller jeg gjerne med deg hvis du spiller enten RL eller FN
  9. Fin tråd dette. Spørsmål til TS: Vil du si det er anbefalt at mennesker på spekteret finner seg en livsledsager som også er autistisk? Eller er det bedre at det er én i forholdet som ikke er på spekteret? Snakker på generell basis her.
  10. Varmt vann fra springen og tørkepapir 👌
  11. Jeg har en A3 2005 mod som jeg synes bruker litt vel mye til å være en enkel 1.6L bensin (ligger på 0,8L pr mil uansett kjøring). Kan du anbefale meg en tilsetning som kan hjelpe veldig på forbruket?
  12. Klargjøring av nye/brukte biler hos forhandler, 34, ca 450k, ingen utdanning Redigert: Fullførte VGS påbygg da selvfølgelig
  13. Ikke opplevd en sånn gjenforening personlig nei, men så er jeg ikke så gammel heller Men nei, du må aldri gi opp. Du kommer til å finne kjærligheten igjen!
  14. Slik jeg forstår det så er det egentlig ingenting galt og hu er en fantastisk dame osv. Men virker som han kjeder seg eller noe..
  15. Avslutt ditt nåværende forhold, ville jeg anbefalt. Så kan du gjøre hva du vil med hu NYE uten dårlig samvittighet.
  16. Angående det siste du skrev her: Jaja, jeg mente ikke at han bare skal plutselig begynne å massere eller lignende. Man spørr jo selvfølgelig om det er greit først Trodde dette var common sense.
  17. Hvis andre folk på jobben får lov til å ta på hu/massere (høres litt rart ut på en jobb?), så hvorfor kan ikke du bare prøve å gjøre det samme?
  18. 🤩 Liker du heavy rock/metal?
  19. Hei! Bare ett lite spørsmål angående sånne små støt, sånne man får når man tar på ting. Jeg har ett problem med at dette skjer hele tiden med meg når jeg er hjemme i leiligheten. Det skjer ikke på jobb f.eks., men hjemme skjer det hele tia og det er både ubehagelig og irriterende. Dette skjer særlig når jeg skrur av og på kjøkkenvifte, tar å håndtak i metall, skrur på TV skjerm (har bare knapp på selve TV'en). Er det noe jeg kan gjøre for å få mindre støt? Jeg har en katt som jeg stryker litt på iblant, hvis det kan påvirke...? Mvh Sebastian
  20. TS ser bare etter bekreftelse på at den er stor nok her, pga en kommentar han fikk fra ei kjip dame en gang. Hadde han bare gjort et kjapt google-søk så hadde han innsett at 17 cm er langt over gjennomsnittet og selvfølgelig ikke "liten"!
  21. Du skal vite at ikke alle er sånn. Personlig er jeg en mann på 33 som har hatt 3-4 langvarige forhold, og stort sett kun hatt sex med de jeg har vært sammen med + ett par andre. Iløpet av mitt liv har jeg kun hatt seksuell omgang med 7 kvinner, og jeg er heller ikke intr i å ha sex her og der. Men jeg er kanskje en av ganske få menn som ikke er så desperat etter å pule hele tia. Sex er greit, men litt oppskrytt, synes jeg. Nærhet og en god kjærlig kjæreste er mye viktigere for meg.
×
×
  • Opprett ny...