Jump to content

donwang

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 :)
 1. Mr Kotic er en nådeløs kapitalist, som først om fremst svinger den veien aksjekursen peker. Ser han det er lønnsomt å senke lønnen sin vil han gjøre det, ser han det lønner seg å gjøre endringer mtp varslingssystemer osv vil han gjøre det. Likeså at han ikke så problemet med å ha et elendig arbeidsmiljø så lenge pengene fortsatt rant inn. Fjerner man han, er det GARANTERT flere nøyaktig likesinnede som bare venter på å gjøre samme jobben. Det finnes mange unge visjonærer med gode tanker og fine ideer,men når man når toppstillingnivå har de som engang var disse unge med store ideer fått et annet syn på verden. Naiviteten er borte, og penger inn er det som gjør at de til syvende og sist når sjefsstolen.
 2. Hva var problemet med DOOM Eternal? Kun på PC det var trøbbel?
 3. En sak som er totalt irrelevant? Er du del av et stort firma (og uttaler seg via deres plattform/gjennom de), og da spesielt i toppstillinger vil dine synspunkter ha større tyngde bak seg. Ergo vil denne saken selvsagt ikke være irrelevant, da den vil være veldig polariserende for evt kunder/samarbeidspartnere. Fyren sørget egenhendig for at de mistet en stor samarbeidsaktør! Han setter en merkelapp på firmaet som vil være ødeleggende fra et PR ståsted.
 4. Ehh ja? Vi er jo helt enige? Selvsagt får man publikummet man skriver for!? Derfor jeg "anbefalte" andre forum hvor folk er mer på bølgelengde med han... Gamingforum slik som dette har bestandig en god blanding av usaklighet og pubertal agressivitet. Mellom de innleggene er det også saklige reflekterte innlegg, men som alt annet er det de som skriker høyest som får mest oppmerksomhet, og dreining av debatten. Jeg sier at "folk flest"her inne (ikke meg personlig) utifra kommentarfelt å bedømme, ønsker en enkel tekst hvor de kan bedømme om spillet er gøy å spille for de eller ikke.
 5. Hvordan klarte du å lese innlegget mitt som at jeg kommer med kritikk mot Tonny Algbritsen?? Jeg snakker om redaktøren her som svarte på kritikken som kom mot "gamer" , det er selvsagt DE som skal holde seg for god til å kommentere tidligere ansatte og evt personal konflikter. Vær litt mer sikker neste gang du ber noen "skjerpe seg", det skader ikke å lese 2 ganger før du kaster stein i glasshus...
 6. Du mener du har svaret på hvilke spill som burde være laget og ikke, samt avgjøre hva et spill kan og ikke kan inneholde? Siden dine preferanser selvsagt er gjeldene for alle andre... Innser du hvor hinsidig arrogant det får deg til å fremstå? Last of us part 2 er muligens topp 3 jeg noensinne har spilt! Så flaks for meg at du ikke er toppsjef hos naughty dog da😂
 7. 1) Mitt inntrykk er at artikkelforfatter egentlig savner et mer "opplyst" publikum. Folk flest vil jeg anta kun vil vite om spillet er gøy å spille for de eller ikke, punktum. Ønsker man et dypere, et mer intellektuellt fora, er NEPPE et gaming nettsted riktig sted. Muligens du heller burde anmelde mer "avansert" kunst enn spill, der publikum er mer åpen for intellektuelle dypdykk. (Null kritikk, jeg er glad i å analysere. Kun en enkel betraktning) 2) Hold personal saker unna forum!? Hva i all verden har det på et åpent forum å gjøre? Det at folk stiller kritiske spørsmål, eller er nyskjerrige rettferdiggjør ikke blottlegging av tidligere ansatte, av eget ønske for å "svare for seg". Uavhengig av hvor rett man må ha.
 8. Okey, takk for tips. Utrolig hva høyere framerate og bare en generell smoothere opplevelse gjør med et spill! Som du sier er det faktisk "game changer", kan ikke skjønne hvordan jeg klarte å spille ratchet and Clank i 30fps for kun få år siden😅
 9. Folk ser kun på ps5 eksusiver som har kommet ut, men se fks på "last of us part 2" med ps5 updaten. Spillet ser jo Next gen ut med 60fps, for MEG personlig er dette en av grunnene til at jeg kjøpte meg ps5, få en MYE bedre opplevelse av disse spillene som jeg bevist har ventet med å kjøpt! Selvsagt også nye spill, men at spill som GOW og last of us fks, kan spilles slik de var ment å spilles!
 10. Er det humor du prøver på? -"Det som verre er". Du mener det er verre at du ikke har fått mer innhold til WOW, enn at folk har det misserabelt på arbeidsplassen? Arbeidsforhold hos en utvikler har vi i aller høyeste grad noe med, på lik linje med alle andre arbeidsplasser!? Hva for et idiotisk utsagn er det? Mulig du blander med personalsaker, som bør prøves å løses internt? I dette tilfelle er det snakk om en hel bedriftskultur som potensielt har vært medvirkende til et evt selvmord. Du bør avstå å prøve å virke nonchalant eller artig i slike saker, i beste fall fremstår du som en umoden/ufølsom. Virker som du prøvde å beskrive deg selv i første avsnitt.
 11. Om de ikke endrer "formelen" med at alt av våpen/skold osv blir ødelagt, så blir det ikke noe kjøp her. Det ødela hele BOTW for meg, er jo ikke noe glede i å finne noe som helst, det blir jo uansett snart ødelagt🤦🏻‍♂️ Kan ikke fatte hvordan noen finner hele den mekanikken tilfredsstillende!? Supert at mange likte det mer enn meg, men som sagt ble hele spillet kun frustrasjon over hva jeg opplevede som utrolig kjipe spillmekanikker.
 12. Supert dette her og veldig interessant. Noe som jeg kunne hatt stor nytte av er en introduksjon til bygging og evt hva man i hele tatt må ta i betraktning av å bygge en PC. Lvl up og dere hadde vel en "spill skole" video her igår(?), Og noe lignende for temaene du tar opp her ville ha vært veldig nyttig. Om målgruppen deres med hardware artiklene er rettet mot dedikerte PC spillere er det jo noe annet, men tenker at dere her har muligheten til å i tillegg nå en stor gruppe som sitter på gjerdet.
 13. Bestilte en digital utgave og en med disk på NetOnNet, fikk mail tilbake om at den med diskdrev ikke var tilgjengelig. Så kan virke som den digitale gikk igjennom , men pengene er ikke trukket fra konto, kun reservert og står forventet levering 08.12.
 14. Kan du vennligst gi en update på hvor fornøyd du er? Jeg lurer akkurat på det samme , og står mellom A15 og en MSI gf65. Er skjermen og varmen et reelt problem på asus'en din? Ved nyere spill som cod MW osv?
×
×
 • Create New...