Gå til innhold

QHamp

Medlemmer
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

QHamp sine prestasjoner

30

Nettsamfunnsomdømme

  1. Noen som vet om sendingene fra Karate og Et Norge I krig (med Schau-brødrene m.fl.) på NRK P3 finnes tilgjengelig noe sted? Kan gjerne betale for det, filer eller streaming. På NRK radio ligger bare et par korte best of-sendinger blant NRK klassikere.
  2. Aha, takker! I hovedsak Steam ja. Her tenkte jeg kanskje det ville finnes et valg for Rog Ally, men innser vel at det uansett ville vært rart om de har innstillinger for Steam decks konkurrent. Hvor kjøpte du forresten deksel?
  3. Har en del spill som ikke er optimale hverken med kontroller eller mus/tastatur oppsett på Rog ally innstillingene, og greier ikke selv sette opp på en god måte manuelt. Finnes det noe sted man kan laste inn kontrolleroppsett andre har optimalisert?
  4. En ting er å ha alle spillbibliotekene tilgjengelig, noe annet er det å kunne spille de på en liten håndholdt. De fleste strategispillene fungerer dårlig. Merker jeg spiller de små enkle spillene som gjerne er håndkontroller- eller touchscreen optimalisert i utgangspunktet (corcuit superstars, fall guys, mini motorways etc). Noen har tips til spill som fungerer spesielt godt out of the box på Ally'en?
  5. Kommentaren din er jo totalt irrelevant til saken her, så det er jo rimelig å tolke at du synes trakassering er greit. Du er til og med kanskje en av dem som gjør det, når du mener løsningen er å holde de som blir trakassert ute fra forsvaret.
  6. Har jobbet i forsvarssektoren og er ikke overrasket over alle mediesakene siste året, glad jeg er ute av det reiret. Dette er ledere, som skal lede i krisesituasjoner, og som mangler grunnleggende folkeskikk og respekt. Helt utrolig, og like utrolig at det ikke får konsekvenser. Ukultur har vokst seg så stor at den har blitt uhåndterlig.
  7. Takk takk, da skjønner jeg! Da blir det shopping av Chromecast til uka.
  8. Såvidt jeg skjønner har ikke feks Rikstv og Telia apper for Tizen.
  9. Det er sant, men da må jeg vel ha en pc gående og da kan jeg jo like gjerne spille av via hdmi.
  10. Akkurat, betyr det at man kan navigere med fjernkontroll innenfor feks rikstv app når an streamer fra mobil?
  11. Prøver å forstå hvordan Chromecast vil fungere på min Samsung QN90A, er dette riktig oppfattet? Samsung kjører Tizen, så Android tv og Google tv vil jeg ikke kunne bruke på TVen. Skal jeg streame må jeg gjøre det fra den enkelte app på min mobil (Riks tv, Telia play etc). Fjernkontrollen til Chromecast vil jeg ikke kunne bruke, må styre via mobilen. Er dette riktig forstått? Er det noe mulighet for å streame lokale filer fra en usb disk med chromecast?
  12. Funker spill lastet ned på torrentsider online da? Dette er jo vanvittige økninger, lommeboka tåler det ikke
×
×
  • Opprett ny...