Jump to content

QHamp

Medlemmer
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jo det er det bildet han skaper, når han mener regjeringen driver "konkurranseforvridning" i denne kvaliken. Den dotten Solbakken bør plapre litt mindre og heller fokusere på å levere resultater. Håpløst mye pjatt fra den kanten. Hva blir den neste bortforklaringer.
 2. Tenker du roadmap som i videre planer til full release? Hvor finnes normalt dette på spillside på steam? Har sett en del interessante Earl access spill på Steam, men siden det ser ut som det ikke har skjedd noe på en stund har jeg droppa å kjøpe tilgang.
 3. Ja herlig spill, å komme seg ut av gjørmehølet og få levert den hengeren føles sååå godt :-)
 4. Har du kjøpt? Jeg har den første (nitroen) og er godt fornøyd. Men har 1 tb ssd. Men spiller ingen av dine spill, dunker bra på det jeg har spilt så langt Har begynt å komme bærbare med rtx3070 til noen tusenlapper mer, så rtx2060 begynner nok å bli "gammelt"
 5. Men det er jo ikke den modifiserte utgaven folk kjøper? Hvotdan skal den som kjøper koden tjene penger? Salgsplattformene vet jo hvem som har utviklet "originalen", de får jo ikke solgt inn der.
 6. Ved en inkurie begynte jeg å registere meg for messenger på mobilen, for trodde jeg kunne bruke det uten å være på Facebook. Men det kunne jeg ikke, så avbrøt halvveis i registreringen. Har aldri hatt facebookprofil. Nå får jeg hver gang jeg åpner en Facebook side melding om at "jeg må fullføre registeringen" (se bilde), og får ikke opp siden jeg vil inn på. Dette er åpne informasjonssider som jeg alltid har fått opp før. Hvordan får jeg fjernet denne Facebook registreringen som ikke er fullført?
 7. Synes jo den du viser til fra komplett ser bra ut. Selv har jeg denne og er godt fornøyd; https://www.komplett.no/product/1162586/demovarer/pc-nettbrett/demo-baerbar-pc/acer-nitro-5-an515-55-156-fhd-144-hz-demo Blir god og varm, og mye viftestøy. Men tror det er sånn med de fleste bærbare med litt futt i.
 8. Funker som fy, har bærbar med rtx2060 sjøl.( Kjøpte i september Acer nitro 5) Tut og kjør, vil du game nå så kjøp nå. Kan ikke gå å vente på alt som "skal komme", plutselig suser livet forbi.
 9. Hmm, ok da har jeg misforstått. Trodde det bare var et fåtall spesielt godkjente skjermer det fungerer på? (Ikke alle)
 10. Var ingen gode tilbud på ferdige stasjonære med rtx30xx da. Prisen på komplett PCen er ikke så verst.
 11. Ok, bygger Digitalimpuls PCer utover det som de allerede tilbyr? For de som tilbys der med rtx3070 er jo rimelig mye stivere i pris.
 12. Takk for svar. Er uaktuelt å bygge sjøl, så det står mellom de to.
 13. Skal ha meg en ny stasjonær, noen tanker eller noe å utsette på de jeg vurderer?: bør jeg gå for Kompletts egen med 3060: https://www.komplett.no/product/1171770/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-epic-gaming-pc/komplett-i150-epic-gaming-pc-rtx-3060ti-edition#custom-parts-list Eller en Omen fra Elkjøp med 3070 - er det merkbar forskjell fra 3060ti til 3070? Ser for meg at Kompletts pc er letter å oppgradere senere enn prefabrikkert Omen https://www.elkjop.no/product/data/stasjonar-pc/217903/hp-omen-25l-0808no-stasjonar-gaming-pc
 14. Hvorfor foreslås det skjermer med AMD freesync når han skal ha rtx3080? Da bør han vel ha g-sync. Feks denne på tilbud hos Komplett denne uka: https://www.komplett.no/product/1164957/gaming/gaming-utstyr/gamingskjermer/asus-27-gamingskjerm-tuf-vg27aql1a
 15. Jeg hadde defiitivt gått for Asus , vil nok kunne vare lenger pga gpu. Støtter g-sync også om det blir aktuelt med ekstern skjerm. Ser ikke om Komplett PCen gjør det. Ang. lagringsplass får du raske eksterne disker "WD black" - en serie ssd'er laget for gaming , om du får behov for me rplass.
×
×
 • Create New...