Jump to content

Wildstar

Medlemmer
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

331 profile views
 1. Regnet med det Har ikke noe skjermkort ennå, men mest sannsynlig Nvidia. blir nok å vente å se hva som kommer om ikke så lenge
 2. Var nok kanskje litt kjepphøy når jeg sa ikke noe budsjett? Har lest en del nå og endret mening mtp størrelse, så det ser ut til at LG 38GL950/38GN950 er de som er mest aktuelle nå.
 3. Ja, ok. Regner med at jo større skjerm desto mer behagelig er det med kurvet☺️
 4. Sett litt på C7, men etter hva jeg har lest kan 1000R kurven være litt i overkant, spesielt på 27. Stemmer det?
 5. Sliter litt med å velge skjerm. Skal hovedsaklig brukes til gaming. 1440p + G-sync 27 tommer + (max 34) 144 hz+ HDR er ikke et must men pluss om den har. Evt andre ting jeg må bestemme meg for? Er i første omgang ute etter å finne den beste skjermen som er på markedet idag (evt kommer i løpet av høsten), så tar ikke høyde for noe budsjett.
 6. Ja, slet litt med det. Klarte ikke å finne et hvitt hovedkort med wifi, så da blir det evt helsvart isteden.
 7. https://classic.prisjakt.no/list.php?l=657720 Skal bygge ny gaming PC og det er mange år siden sist så er ikke lenger helt oppdatert. Har laget en liste, hvor litt av tanken er å ha deler i hvitt så langt det lar seg gjøre (og ikke går på bekostning av ytelse). Ser dette ok ut, noe jeg mangler/må endre? Budsjett er ca. 30k men ingen begrensning. Skal kunne brukes til alt mulig av spill (også fremtidsrettet)
 8. https://www.dustinhome.no/product/5011084427/ge73vr Noe bedre i samme prisklasse?
 9. Takk for raskt svar. Pcen skal kun stå på bord med lader så i forhold til strøm går det fint men vet at varme er et problem
 10. Har en stasjonær pc med disse specsa: RAM: Corsair xms3 8gb ddr3 1600mhz GPU: nvidia gtx 980 ti CPU: intel i7-4770k Hovedkort: asus maximus vi formula Strøm: corsair tx 650w HD: samsung f3 1tb + intel 520 120gb ssd Trenger en bærbar gaming laptop da jeg har plassmangel. Hvis mulig, hvilken bærbar/hvilke specs trenger for at den skal ha like god ytelse i spill som min gamle stasjonære?
 11. Vurderer å skaffe meg vannkjøling (til CPU i første omgang) da jeg ikke er veldig fornøyd med temperaturene jeg har nå. Så lurer jeg på om det er noen komplette sett som er gode nok (og prisgunstige) i forhold til å kjøpe komponenter separat? Noen som har erfaringer eller anbefalinger, og hvis ikke sett, så enkeltdeler? Jeg trenger full pakke. Har en i7 4770k og et HAF-X, så plass bør vel ikke være noe problem (?) Prisnivå: ca 3000 ish ..
 12. Ok, så nå var jeg og kjøpte en DisplayPort kabel, så får opp bilde på alle tre skjermene, men skjermen som er koblet til med displayport får bare en maks oppløsning på 800x600.. Noen som vet hva som gjør det?
 13. Var det jeg trodde, får prøve å kjøpe en DP kabel og satse på at det går da
 14. Det er enklere å bistå hvis du har produktnummer og produsent -M http://www.asus.com/no/Graphics_Cards/HD7970DC2T3GD5/
×
×
 • Create New...