Gå til innhold

TSandvik

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

2 221 profilvisninger

TSandvik sine prestasjoner

9

Nettsamfunnsomdømme

3

Hjelpsomme svar

  1. 1. Jo kan godt hende det 😛 2. Mellom knutepunktet og sentralen er det bare fiber (Telenor og Altibox med IPVPN på toppen), som da er problemet. 3. Orbit 3450-3600 kamera. Onvif. 4. RTSP 5. 100ms 6. Leverandør har satt opp BGP. Vi får bare en IP og AS nummer fra di. Men utfordringer er at dette oppsettet fungerer helt fint andre plasser.
  2. Uvist om jeg har all info du skriver om. Men vi har Fortigate brannmur i begge ender av VPN. Leverandør har en Cisco CPE i begge ender. Er satt opp BGP ruting Båndbredde, ett kamera trekker 4-5Mbit/s men vi kjører normalt rundt 30-40Mbit/s totalt. Hakking er uavhengig av båndbreddebruk. VPN er målt til 100Mbit/s
  3. Vi har en utfordring på jobb. Hvor vi overfører direkte video (UDP) fra flere anlegg til en sentral over et IPVPN. Men på noen av disse anleggene har vi problem med HD kamera trafikk. Som dere ser på bilde jeg har lagt inn (som er hentet fra WebRTC Debug Tool) så hver gang det kommer en grønn/organge spike, hakker bilde. På det andre bilde er det en graf med blå strek som etter hva jeg kan se viser pakketap. Andre anlegg fungerer det helt fint med samme kamera og over det samme IPVPN. Vi har hatt leverandør av IPVPN til å feilsøke linja, men di finner bare mikroskopiske pakketap og noe jitter. Vi har også testet i knutepunktet mellom vårt nettverk og leverandør av IPVPN, der fungerer alt helt fint. Har noen noe godt forslag til hva det kan være? Eller hva vi kan prøve for å finne ut av det?
  4. Du trenger en kabeltester. En enkle partester eller mer avansert som måler hastigheten. feks: denne Er dette en nyere installasjon kan du gå til installatør og klage.
  5. Dette er ingen svitsj, men et patchepanel. Har du koblet direkte mellom hjemmesentral og porten i patchepanelet som pcen er tilkoblet i andre enden er det en feil på en av de 3 kablene som er i bruk. Enten gammel cat5 kabel eller dårlig terminert da 1000mbit bruker alle 8 lederne i kabelen, mens 100mbit bare bruker 4.
  6. Hva heter svitsjen? Mulig denne bare støtter 100Mbit. Ellers er det mulig noe feil terminering på kabelen videre i huset.
×
×
  • Opprett ny...