Jump to content

TSandvik

Medlemmer
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. For å slippe å vente, eller kjøpe noe midlertidig kan det kanskje være aktuelt å betale litt mer for samme produkt? CDon U6-lite
 2. Sett opp en hovedruter, del nettet i 4vlan.1 vlan til hver leilighet. Så kan du enkelt sette maks hastighet på hver av de slik at alle får lik hastighet. Ikke bruk ruter i leilighetene, gjerne vanlig aksesspunk eller ruter hvor du setter denne i aksessmodus. Så du ikke får et nettverk med 5 rutere som krangler.
 3. Legg cat6A STP kabel som er skjermet mot utvendig støy. Ubiquiti Unifi serien har masse kjekt nettverks-utstyr til en grei peng. Både ruter, switch med PoE, aksesspunkt osv., som også er enkelt å sette opp og overvåke i etterkant.
 4. Du må sette opp en DNS peker der du har domene til rett IP adresse hos domeneshop som nettsiden din står hos.
 5. Hei Bedriften jeg jobber i vurderer å anskaffe seg en server til å kjøre RDS. Her skal det stort sett bruker til Office 365, fakturaprogram, kalkuleringsprogram. Blir 5 brukere på systemet. Vil kjøpe nytt pga garanti. Hvilken HW vil dere anbefale her og hvorfor?
 6. Oppdaterer du til siste programvare av unifi controller er det lakt til enkelt oppsett av l2tp vpn løsning. Er også enkelt å sette opp klienter for å koble seg på.
×
×
 • Create New...