Gå til innhold

cock hammer

Medlemmer
  • Innlegg

    441
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cock hammer

  1. Anbefaler deg å teste Nikon D7000. Solgte mitt 5D mark II etter å ha testet det kameraet. Aldri har jeg vært mer fornøyd med hus, objektiver, AF, DR, ISO-ytelse og generell bildekvalitet. Har også eid 7D i 6mnd. 7d er et fantastisk kamera, men skulle absolutt ha FF en periode så det ble solgt. Hadde det ikke vært for D7000 hadde jeg gått tilbake til 7D.

  2. Hvor mange kuler må man skyte i en fiende for at han skal reagere? Må jo nesten tømme et halvt G3-magasin i en fyr som er kledd kun i t-shorte før han går ned for telling. Latterlig. Håper det er mulig å tweake dette. Ellers virker det som et bra spill, bare synd selve kjernemekanikken ikke føles bra(kampsystemet/skyting).

  3. Regner med Apple reparerer tlf din så lenge du har kvittering.

     

    Info om ny Iphone, inkludert lansering, kommer 9. juni.

     

    Lyden er veldig bra.

     

    Ved normalt bruk holder min seg gående i ca 3-4 døgn. Samme som min SE k810i. Kliner du til med mye wifi, videoer og mye lysstyrke så må den lades oftere. Apple sier 8 timer tale, 7 timer video, 24 timer musikk.

     

    Skjermen er av glass og er ripebestandig, men har du den i lomma med nøkler etc, vil den over tid sikkert bli litt ripete. Bruk screen protector så eliminerer du eventuell riper. Merker ikke at en slik er klistret på.

     

    Aldri hatt en tlf jeg synes er morsom å bruke. Trodde virkelig jeg skulle savne fysiske taster, men det gjør jeg ikke.

  4. Har nå testet HK uten å ha det montert i kabinettet. høyttaler koblet til selvfølgelig. CPU-vifta snurrer og det lyser på HK, men ingen feilmelding(bip) fra HK om at det mangler både rambrikker og GPU. Ingen antydninger til kortslutning(svimerker, etc)heller. Testet ny strømforsyning uten hell.

     

    Siden jeg ikke kjenner et eneste menneske som har AMD-system får jeg ikke testet CPU på annet HK. Neste stop: feilsøking hos leverandør :cry:

  5. Resultat: defekt hovedkort.

     

    Min lille historie:

     

    På fredag trekte jeg ut strømkabelen pga skulle vekk hele helga. Kom hjem på søndag, koblet til strøm og trykte på <power>. HK lyser, vifter og HD spinner opp, men ingen POST. Ingen lyder i det hele tatt. Høytaleren, GPU og RAM er OK. Har resatt cmos. Det hjalp ikke. Jeg mistenker defekt HK eller CPU. P&P-komponenter er fjernet. Satte sammen denne PCn på tirsdag, alt var OK frem til i går.

     

    Mine spm er:

     

    Skal hovedkort gi fra seg lyd hvis jeg fjerner rambrikkene?

    Skal hovedkort gi fra seg lyd hvis jeg fjerner GPU?

     

    Hva tror dere er årsaken til problemet mitt?

     

    Har selvfølgelig googlet problemet, men har ikke fått svar på mine spm.

     

    :)

     

    Systemet er

     

    HK Asus AM3

    CPU AM2 4400+

    RAM Corsair 2GB 6400

    PSU 500W

    GPU 8800GT

  6. Har nesten ikke fullført et eneste PC-spill etter hl2, ikke en gang Ep1 bla pga ræva PC.

     

    Gjorde en megabillig(550kr) upgrade av PC-en i går. Erstattet 9500pro med 6800GT Golden Edition overklokket til 420Mhz/1200Mhz, 512MB ram til 1024MB og overklokket xp2400 til xp2700. HL2 på max settings i 1600x1024(16:10) går som smør. Regner med Episode 2 går sånn passe OK med dette oppsettet også.

     

    Strax rundet Ep1 og gleder meg som en unge til Ep2. Blir bra med et miljøskifte...

  7. Siden jeg fortsatt venter på nytt hovedkort, har jeg lånt meg 360 og bioshock. Folk kan si hva de vil, men dette spillet er best å spille på PC. Ene og alene pga kontrollene. Det er helt OK å styre med thumb stickene, men presisjonen og hurtigheten mangler. Jævlig bra er det uansett om man spiller på enten 360 eller PC :D

  8. Stalker starter litt døvt for å si det slik, så tar det seg vanvittig opp! Utrolig bra.

     

    Har spilt i ca 10 timer og har ikke kommet spes langt. Utforsker og tar noen oppdrag her og der. Vært frem og tilbake fra dark valley til armory to ganger. 2dre gangen for å skaffe VSS Vintorez! Nice!. Hørte noen rykter om at den var å finne der. Prøver å komme meg inn i X18 nå.

     

    Om natten(i spillet :p ) har jeg mest lyst til å barrikadere meg inne i et skur. Kom tilfeldighvis over en bloodsucker i et forlatt hus(om natten), måtte nesten ha hjertestarter. Etter å ha spilt i så mange timer og ikke møtt på noen "monstre" enda så var dette et sjokk lol!

     

    Synd det er loading mellom hvert område, men man kan ikke få i pose og sekk. Har enda tilgode å oppleve at spillet crasher.

  9. Bruker folket noe særlig med artifacts!? ..altså som man putter i "menyen" for booste seg opp noe særlig!?

     

     

    Jeg prøver å sette en "chunk of meat(?)" der oppe, som skal gi med 400 % mer i liv.. men, den trekker fra noe greier også med en 10 % et par-tre steder.. så jeg vet ikke helt hvor lurt det er.. noen som vet?

    8238236[/snapback]

     

    Artifacts er jo genialt, men det tok tid før jeg fant det ut. De i begynnelsen av spillet er ikke noe særlig. Ender som oftest med at du kreperer pga radioaktivitet. Litt ut i spillet finner man derimot svært nyttige artifacts.

  10. Bra review dette! Ville gitt høyere score selv. LITT uvant at det ikke er trygt å stille seg på en plass uten synlige fiender for å sjekke kart og inventory...måtte plutselig løpe som en gal fra en firbeint raring som anså meg som lunsj. Kom ikke langt siden sekken veide alt for for mye, noe som jeg ikke hadde sjekket etter å ha raidet en del falne fiender. Endte med at jeg måtte stoppe og se fienden rett i øya. Game Over.

  11. Boomtown

     

    "The atmosphere of the game is so thick that you can cut it."

     

    Rating: 9/10

     

     

     

    Eurogamer

     

    "It's a warped behemoth from the Ukraine, and one of the scariest games on the PC."

     

    Rating: 8/10

     

     

     

    GamePro

     

    "An immense treat that offers fresh and innovative gameplay experiences, but it's missing the little bit of extra polish."

     

    Rating: 85/100

     

     

     

    GameSpot

     

    "It's got some quirks, but S.T.A.L.K.E.R. delivers a dynamic and impressive first-person gameplay experience you won't soon forget."

     

    Rating: 8.5/10

     

     

     

    Gamestar

     

    "Oh, Goodness! This game is in fact no game - It's an emotion!"

    "This is my first and truly big hit this year."

     

    Rating: 90/100

     

     

     

    IGN

     

    "By itself, the game is a fascinating achievement, even if you trip over technical cracks more than you should. "

     

    Rating: 8.2/10

     

     

     

    Mega-Gaming

     

    "It's worth the waiting! In S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl the zone has literally gone alive."

     

    Rating: 92/100

     

     

     

    PC-Action

     

    "Atmospherical, thrilling, alive - A must-buy for every FPS-gamer!"

     

    Rating: 89/100

     

     

     

    PC Gamer UK

     

    "A singularity in the landscape of PC games, it deserves careful exploration."

     

    Rating: 87/100

     

     

     

    PC Zone UK

     

    "As a brave experiment in all-action shootery, STALKER has certainly succeeded, though with its dearth of personality and many peculiar foibles."

     

    Rating: 85/100

     

     

    http://www.oblivion-lost.de/index.php?zone=design2&lang=en

×
×
  • Opprett ny...