Gå til innhold

Whitestar127

Medlemmer
  • Innlegg

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

829 profilvisninger

Whitestar127 sine prestasjoner

32

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ut fra hva jeg har sett av omtaler og kommentarer diverse steder, så ville jeg valgt Bambu Lab P1S hvis du vil ha et verktøy. Det er en ny generasjon skrivere i forhold til Prusa-skriverne. Jeg ville i hvert fall gjort undersøkelser om den. Ser ut til å ha mange fordeler sammenlignet med Prusa.
  2. Takk, bra forslag! Dessverre funket det ikke på akkurat denne dritten her. Men kanskje det er noe nytt søppel som Malwarebytes oppdateres til å "ta" etter hvert. Vi får vente litt og se.
  3. Dette skjer meg også, med ujevne mellomrom, når jeg forsøker å nå muttern. Hun har en Motorola Moto e20 og en annen leverandør enn ice (husker ikke hvem i farten). Kan forøvrig nevne at på min Pixel 6a er VoLTE aktivert.
  4. Hei, folkens. Dama mi mistenker at sønnen har trykket "Install" i denne dialogen: For plutselig begynte det å rase inn med søppelvarsler, ala dette: Alt ser ut til å komme fra lacmeeftsurvey.space. Har ikke gått inn der, for det ser rimelig suspekt ut. Men uansett, noen som har noe tips om hvordan bli kvitt dette? Finnes det noen ordentlige renseprogrammer? Eller blir det manuell søk og slett etter beste evne?
  5. Det er visst et kjent problem at mobildata på enkelte 6a-mobiler ikke funker hvis man har ICE-abonnement. Dama mi opplevde dette (mens min 6a funket helt fint), men hun fikk det fikset på Elkjøp. Det innebærer riktignok at Roaming må være aktivert, men det spiller jo ingen rolle her i Norge, vil jeg tro. Så til noe annet: Jeg kjøpte dette dekselet: https://www.mytrendyphone.no/shop/spigen-tough-armor-google-pixel-6a-deksel-287595p.html. Er det noen som vet om skjermbeskyttere som er små nok til ikke å "kollidere" med sånne deksler? Hvis ikke så er jo det temmelig idiotisk. Da må man velge mellom god omsluttende kantbeskyttelse og ingen skjermbeskytter (som er min situasjon), eller lommeboketui/flipetui med dårlig kantbeskyttelse men mulighet for skjermbeskytter (antar jeg). Eller finnes det noen lommeboketuier som har veldig god kantbeskyttelse OG mulighet for skjermbeskytter? Eventuelt skjermbeskyttere som passer til sånne omsluttende deksler som mitt?
×
×
  • Opprett ny...