Jump to content

Arctic V

Medlemmer
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

73 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Aldri hatt så få bugs på et nytt OS før, testa siden beta 4. Fungerer flawlessly i min opplevelse, ser absolutt ingen "grunner til at man kan ønske å vente med å oppdatere."
 2. De må jo få svare, når du stiller dem spørsmål eller kommenterer det de gjør?? Hæ? Ingen av de kommentarene har stilt noe spørsmål eller kommentert hvordan de gjør ting, og de har hvertfall ikke "svart på noe." Jeg oppfordret til å la "fans" anmelde spill, jeg sier ikke at de *ikke* gjør det allerede - men det virker litt tilfeldig akkurat nå. Det eneste de har gjort er å misforstå på en fiendtlig og barnslig måte, på kommentarer som har gode poeng. Seriøse skribenter føler ikke trang til å kommentere "hva andre skulle mene er strengt tatt rivende likegyldig for meg", det sier vanligvis selv. Er du typen som forsvarer alt yndlings redaksjonen din bedriver, eller ser du at dette kan oppfattes som kverulerende?
 3. Med andre ord, like greit å lese flere anmeldelser, og ikke lese kun én anmeldelse og tro alle er 100% enige. GameReactor gav det 9/10, for eksempel. https://www.gamereactor.eu/gears-5-review/?page=1 Nettopp. Husk også at gamer.no var en av de som ga Zelda BotW 6/10, så for guds skyld: sjekk andre anmeldelser. Og for autentisitetens skyld er det OK å sette en faktisk objektiv fan av serien til å anmelde spillet, både så fans kan få bedre kontekst og sammenligning - mens nye fans får et bedre helhetsbilde og blir lettere ledet inn. Er ikke ofte vi har en person som anmelder både det første (2006!!!), fjerde og femte spillet i en serie. Så den han-er-ikke-objektiv-fan-greia di må du nok revurdere. Jeg sa ikke at personen trenger å ha anmeldt alle spillene - jeg sa at det kan være fordelaktig og helt OK å la fans i redaksjonen anmelde disse seriene. Jeg siktet spesifikt til BotW anmeldelsen, les kommentarene jeg svarte på. Uproft å være så defensive og kverulerende. Velg heller å stå for meningene deres uten å måtte nit-pick'e andres (ironisk nok).
 4. Med andre ord, like greit å lese flere anmeldelser, og ikke lese kun én anmeldelse og tro alle er 100% enige. GameReactor gav det 9/10, for eksempel. https://www.gamereactor.eu/gears-5-review/?page=1 Nettopp. Husk også at gamer.no var en av de som ga Zelda BotW 6/10, så for guds skyld: sjekk andre anmeldelser. Og for autentisitetens skyld er det OK å sette en faktisk objektiv fan av serien til å anmelde spillet, både så fans kan få bedre kontekst og sammenligning - mens nye fans får et bedre helhetsbilde og blir lettere ledet inn.
 5. Så flaks at kids har den desidert laveste standarden i samfunnet da.
×
×
 • Create New...