Jump to content

Henholland1

Medlemmer
 • Content Count

  229
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Henholland1


 1. Men daaaa så, om det ikke er så nøye så gjør som meg. La vær å trene :D

  Grunnen til at det ikke er så nøye med er jo bare på grunn av at jeg vokser tilnærmet uansett hva jeg gjør på trening når jeg er på kur + ligger i stort overskudd. Det er ikke fordi at jeg ikke bryr meg om å trene optimalt. Det utgjør veldig liten eller ingen forskjell på om jeg trener fullkropp, 2splitt, 3splitt 5 splitt eller hva enn det måtte være, derfor lurte jeg bare på om noen hadde tips til ett greit program. Blitt litt lei av å følge mine egne standard fullkroppsprogram :p


 2. Om du har en coach som har vunnet, har erfaring, og har peiling generelt. Er det ikke da en bedre ide å ta slikt fra ham enn å spørre oss her som absolutt ikke har peiling? ;)

  Valg av treningsprogram i off-season har ingenting med at han har vunnet. Trening under PCT og det å komme seg i sceneform er ting jeg må ha hjelp i fra han med. Trening under off-season er ikke noe hokus pokus, og valg av treningsprogram har ikke så veldig mye å si egentlig..


 3. Noen som har tips til ett treningsprogram å kjøre etter at man har kjørt PHAT? Stagnerte i uke 7 så tok meg en ukes pause (begynner på igjen i morgen) men er litt usikker på hva jeg skal kjøre. Har tenkt på å rett og slett kjøre ett fullkroppsprogram annenhver dag.. er jo selvsagt lett å overtrene men mtp jeg er på kur og ligger 500-1000 kcal i overskudd burde jo jeg holde ut i 6-7 uker (er det jeg har igjen av kuren)

  Noen som har tips til ett bra satt opp fullkroppsprogram evt?


 4.  

   

  Dat dere tren, I bet you!

  Høres jo slik ut, men med tanke på at han er tvillingbroren til dukien kan jo han umulig være så dum at han bruker tren som førstegangskur :p

   

   

   

   

  Damn, hva slags cycle tok du da? Kunne du også oppgi vekt og doseringer?

  Bare en helt simpel førstegangskur med test e i 12 uker. Tror jeg frontloada 1000mg uke 1, og 500mg uke 2-12. Var jo et UG-merke med ikke det beste ryktet jeg brukte, så kan godt hende det var kraftig overdosert/evt var andre ting med oljen som var galt. Var vel rundt 90kg når jeg begynte :) (bare 168cm høy, så 90kg kan fort tilsvare 100-110kg for en på 180cm.)

   

  • Like 1

 5.  

   

  Så ble jeg skremt baklengs inn i fuglekassa hvor latterlig mye min tvillingbror vokste med AAS og de psykiske lidelsene han sleit med unner jeg ikke mange.

  Hva gikk han på? Av psykiske bivirkninger regner jeg med du snakker om de han fikk når han gikk av, og ikke når han var på?

   

  Bivirkninger varierer jo veldig fra person til person, noen opplever ingen bivirkninger på sin første kur, andre får mange. På min første kur opplevde jeg mange bivirkninger:

   

  - Kviser i mye større grad, depresjon, bloat, økt blodtrykk, økt kolestrolverdier, testikkelsmerter, hjertebank, besvimte på trening ett par ganger, neseblod, forverret egenproduksjon osv. Sikkert mye mer men det er bare hva jeg kommer på for øyeblikket :)

   

  Edit: Du så jo faktisk ekstremt bra ut for å være så lett! :)

  • Like 1

 6. Å roide er lavmål.

  Jasså? Hvem ser du opp til? (99% sikker på at han bruker steroider med mindre det er en dartspiller du ser opp til)

   

  Du har ett veldig naivt syn på doping, noe som ikke er uvanlig blant nordmenn. Alt du vet om doping baseres på det du hører om det i media og fra kompisene dine som baksnakker han svære karen på gymmet.

   

  Doping er utbredt og statistisk sett så går man ut i fra at 150-200 000 nordmenn bruker aas. De få som faktisk klarer å oppnå noe er selvsagt også de som blir hata på. Gutten som fortsatt benker under 100kg, og fortsatt ikke har mer enn 30cm rundt armen blir ikke hata på, fordi han har oppnådd så lite at det er helt utenkelig at han går på steroider.

   

  Doping er en av mange faktorer for å oppnå en enorm styrke, muskelmasse, hurtighet eller hva enn det er du prøver å oppnå. Doping alene vil ikke gi deg NOE, om det hadde gitt deg noe gratis, hvorfor benker ikke alle de 200 000 nordmenn som bruker steroider 200kg+? Absolutt alle som har oppnådd noe stort, og er på topp i en hvilken som helst idrett bruker doping. I idretter der det blir utført dopingtester er dopingen mye mindre enn i idretter der det ikke blir testet, men man trenger ikke å være rakettforsker for å komme seg unna.

  • Like 1

 7. Heller fysikken til mikke enn å roide, og i tilegg gå rundt å tro at du er bedre enn folk flest pga av det. ingen her som har interesse av å høre om dine 50cm store armer uansett.

  Innstillingen om at jeg er bedre enn alle andre er en innstilling jeg må ha for å fungere i hverdagen. Tanken på å være gjennomsnittslig skremmer meg såpass at jeg har mareritt om det. Den dagen jeg ser på mannen i gata som en som er på samme nivå som meg vil nok jeg henge meg :)

  • Like 4

 8. "i eat for function not for taste"

  Kunne ikke brydd meg mindre når det kommer til hvordan maten smaker. Klart jeg kunne spist litt annerledes, erstattet noe av svinekjøttet med annet kjøtt for variasjonens del mtp smak, men med mindre det er noe med kostholdet som kunne blitt forbedret for funksjonens del så ser ikke jeg noen grunn til å endre på noe :p

  • Like 1

 9. Om han ba deg hoppe fra en klippe, ville du gjort det da?

  Og om det betyr så himla mye for deg

   

  *Facepalm*

   

  Du gjør hva coachen din sier, så enkelt er det. Hva tror du jeg oppnår best resultat av? Å gjøre alt på min egen måte, og satse på at jeg gjør ting rett, til tross for at jeg har null erfaring med å stille, eller tror du det er bedre å få hjelp av en som har vunnet flere NM-titler, samt hjulpet mange andre i å oppnå det samme?

   

  Takk for å bevise poenget mitt om at du var ett skjelett.

  • Like 2
×
×
 • Create New...