Jump to content

Voicen

Medlemmer
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Voicen

  Hva skjer hvis...

  Flesteparten av maskiner har en vekt som veier om det er fulle bokser eller ikke. Om den er for tung så tar ikke den imot den. Om den mot formodning skulle ta i mot fulle bokser, så er ikke det sikkert butikkpersonale hadde merket det før en når maskinen var full. Hadde mest sannsynlig ikke skjedd så mye, du hadde kanskje fått beskjed om at du måtte tømme boksene før du pantet dem.
 2. Er det noen spesiell grunn du trenger å gå inn i Bios? Om det er for å boote fra en minnepenn så kan du starte Windows under "Avansert oppstart" Gå til Innstillinger -> Oppdatering og Sikkerhet -> Gjenoppretting Under "Avansert oppstart" der så trykker du "Start på nytt nå" Da skal den boote opp i en meny der du kan velge å boote fra minnepenn mener jeg på
 3. Blindkopi kan ikke motpartene se hvem du sender til. Jeg setter somregel meg selv som mottaker og alle andre på blindkopi. Forslår at du sjekker opp hvordan du sender eposter med blindkopi og tar en liten test selv for å se at det fungerer.
 4. Trenger jeg da å opprette en bedriftskonto i banken min? Eller opprette en egen konto for ENK?
 5. Hei, Usikker på om dette er rett plass å spør, men jeg prøver. Jeg driver i dag å jobber litt freelancer for et firma. Jeg kommer ikke til å tjene mange kronene i året her, det kommer sikkert til å være under 10 000,- Bedriften vil at jeg sender faktura når jeg arbeider for dem. Er det noe regler på hvor mye jeg kan tjene fra en bedrift uten å regnskapsføre det? Må jeg ha et ENK? Noen tips til hvordan jeg kan løse dette på lettest mulig måte?
 6. Jeg tenkte nå at jeg skulle begynne å handle med kredittkort, føler det er bortkastet å handle med vanlig kort når jeg kan spare mer på å bruke kredittkort. Per dags dato så bruker jeg bunker oil kort for drivstoff og vanlig debit kort for alt annet. Jeg handler mest på Spar og Kiwi, så hovedsakelig norgesgruppen. Noen som har noe tips til hvilket kredittkort jeg burde gå for? Vurderer Trumf Visa, men har ikke så mye peilig på kredittkort. Vurdere også å bytte ut bunker oil kort med noe som er mer gunstig, har esso og cirkle k i nærheten av der jeg bor i tillegg til bunker oil.
 7. Akkurat ferdig med dataingeniør selv og jeg gikk i klasse med flere som var eldre en deg Han ene som var 30 fikk seg også jobb før en han var ferdig å studere, så dette tror jeg skal gå helt fint!
 8. Hei, Noen som har noe tips til en god og rimelig pwo? Er interessert i litt mer pump før trening
 9. Hei, Jeg har en Sony Z3 der strømprosenten endrer seg av seg selv ofte. Den er på 44% nå også plutselig blir den 100% også kanskje ned i 50% For 10min siden så var den på 58%... Dette er noe som skjer ganske ofte at den endrer seg, er det noen som vet hva som kan være gale? Og hva jeg kan gjøre for å fikse det? Jeg har prøvd å reformatert telefonen, men det hjalp ikke.
 10. Hei, Jeg trenger nye bremseskiver og klosser framme på min Mercedes C180 (W203) Noen som har en pålitelig og rimelig side å bestille i fra?
 11. Jeg har vert syk de siste dagene så jeg har ikke fått gjort noe med det. Jeg har prøvd å skru av og på ruteren x antall ganger, jeg har rett drivere og det er ikke en Jensen ruter. Jeg skal teste å sette en egen DNS. Takk for all hjelp.
 12. Jeg har sterkt WiFi signal, det er ikke så langt til routeren, er bare veldig upraktisk å måtte dra en kabel ned til den. Jeg mister aldri tilkoblingen til routeren, jeg får "Begrenset tilgang"
 13. Jeg har dessverre ikke muligheten for dette da jeg fremdels bor hjemme og det er 2 dører og en trapp ned til routeren... Er der ingen andre muligheter?
 14. Hei, Usikker på om dette er rett plass å poste dette, men jeg prøver. Jeg mister konstant nette på min pc. Det forsvinner i et par minutter også kommer det tilbake igjen av seg selv. Dette skjer kun på min pc. Jeg kan gå på internett med mobilen min, mens jeg ikke har nett på pc'n. Om jeg prøver å gå på noen nettsider når det er nede så får jeg bare opp "dns_probe_finished_no_internet" Pc'en min får automatisk IP og DNS i fra routeren. Jeg har prøvd å Google etter noen svar, men ingenting har funket... Jeg har også prøvd med to forskjellige internett tilkoblinger, den ene er en Netgear USB WiFi adapter. Og den andre er en Zyxel powerline ethernet adapter. Det samme problemet oppstår på begge. Jeg bruker Windows 7 Enterprise. Noen som har ideer til hvordan jeg kan fikse dette? Det begynner å bli veldig irriterende...
 15. Der jeg jobber så bruker vi Acronis til kloning av maskiner, jeg kan anbefale det
×
×
 • Create New...