Gå til innhold

Voicen

Medlemmer
 • Innlegg

  42
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Voicen sine prestasjoner

6

Nettsamfunnsomdømme

 1. Her er dessverre ikke så mye på bruktmarkedet i nærheten av meg.
 2. Hei, Skal ta MC-lappen til sommeren og trenger da å kjøpe alt av klær, hjelm, osv.. Er det noen som har erfaring med Thansen sine klær? Er det gode greier? Eventuelt andre steder jeg burde sjekke? Tenker jeg må prøve klærne og blir da vanskelig å bestille på nett. Her er noen lokale butikker, men de blir fort veldig dyre når man trenger alt.
 3. Noen som har sett noe gode tilbud på gode kontorstoler?
 4. Nei det vil ikke jeg tro. Jeg tok AM og det hadde ingenting å si i forhold til B. Det kan dog hjelpe litt på med at du får en bedre forståelse for trafikkflyten og trafikkreglene, og trenger da kanskje ikke like mange kjøretimer. Ser og noen skoler har pleid å reklamere med "pakke-priser" der du får med X antall kjøretimer i en fastpris pakke.
 5. Vil tippe at Norton også installerte en utvidelse i nettleseren din når du installerte programmet. Om du prøver å deaktivere den så vil jeg tro at feilmeldingen i alle fall vil se annerledes ut.
 6. Om du går til Datamaskinbehandling -> Systemverktøy ->Lokale bruker og grupper -> Brukere Da skal du få opp alle brukere som ligger lokalt på maskinen. Eventuelt så kan åpne CMD og skrive "net user"
×
×
 • Opprett ny...