Jump to content

Voicen

Medlemmer
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for info alle sammen! Tror jeg venter med å kjøpe noe til jeg vet hvor jeg ender opp de neste årene ?
 2. Tenker å leie ut til skikkelige folk. Har venner og familie i nærheten som kan sjekke til den om det skulle bli noe problem. Vet du noe om hvor mye ekstra det kan bli? Jeg skatter vel bare av overskuddet? Da tenker jeg etter lån og felleskostnad pr. mnd. er betalt? Har litt i aksje men hadde litt lyst inn på boligmarkedet og er lei av å leie.
 3. Hei! Jeg er en person i fast jobb som vurdere å kjøpe en leilighet da jeg ser på det som mer lønnsomt enn å leie. Problemet mitt er at jeg er ikke sikker på om jeg kommer til å bo på denne plassen i mer en 1 år til. Jeg vurdere å kjøpe også leie ut til studenter om jeg flytter bort ( har intensjoner om å bo her senere i livet uansett.) Det er en høyskole ikke så langt unna der jeg ønsker å kjøpe. Er dette en dum ide? Eller kan det lønne seg i det lange løp? Usikker om dette er rett plass å stille dette spørsmålet, men jeg prøver. Takk for tilbakemelding!
 4. Voicen

  Hva skjer hvis...

  Flesteparten av maskiner har en vekt som veier om det er fulle bokser eller ikke. Om den er for tung så tar ikke den imot den. Om den mot formodning skulle ta i mot fulle bokser, så er ikke det sikkert butikkpersonale hadde merket det før en når maskinen var full. Hadde mest sannsynlig ikke skjedd så mye, du hadde kanskje fått beskjed om at du måtte tømme boksene før du pantet dem.
 5. Er det noen spesiell grunn du trenger å gå inn i Bios? Om det er for å boote fra en minnepenn så kan du starte Windows under "Avansert oppstart" Gå til Innstillinger -> Oppdatering og Sikkerhet -> Gjenoppretting Under "Avansert oppstart" der så trykker du "Start på nytt nå" Da skal den boote opp i en meny der du kan velge å boote fra minnepenn mener jeg på
 6. Blindkopi kan ikke motpartene se hvem du sender til. Jeg setter somregel meg selv som mottaker og alle andre på blindkopi. Forslår at du sjekker opp hvordan du sender eposter med blindkopi og tar en liten test selv for å se at det fungerer.
×
×
 • Create New...