Jump to content

Voicen

Medlemmer
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Takk for info alle sammen! Tror jeg venter med å kjøpe noe til jeg vet hvor jeg ender opp de neste årene 🙂
 2. Tenker å leie ut til skikkelige folk. Har venner og familie i nærheten som kan sjekke til den om det skulle bli noe problem. Vet du noe om hvor mye ekstra det kan bli? Jeg skatter vel bare av overskuddet? Da tenker jeg etter lån og felleskostnad pr. mnd. er betalt? Har litt i aksje men hadde litt lyst inn på boligmarkedet og er lei av å leie.
 3. Hei! Jeg er en person i fast jobb som vurdere å kjøpe en leilighet da jeg ser på det som mer lønnsomt enn å leie. Problemet mitt er at jeg er ikke sikker på om jeg kommer til å bo på denne plassen i mer en 1 år til. Jeg vurdere å kjøpe også leie ut til studenter om jeg flytter bort ( har intensjoner om å bo her senere i livet uansett.) Det er en høyskole ikke så langt unna der jeg ønsker å kjøpe. Er dette en dum ide? Eller kan det lønne seg i det lange løp? Usikker om dette er rett plass å stille dette spørsmålet, men jeg prøver. Takk for tilbakemelding!
 4. Voicen

  Hva skjer hvis...

  Flesteparten av maskiner har en vekt som veier om det er fulle bokser eller ikke. Om den er for tung så tar ikke den imot den. Om den mot formodning skulle ta i mot fulle bokser, så er ikke det sikkert butikkpersonale hadde merket det før en når maskinen var full. Hadde mest sannsynlig ikke skjedd så mye, du hadde kanskje fått beskjed om at du måtte tømme boksene før du pantet dem.
 5. Er det noen spesiell grunn du trenger å gå inn i Bios? Om det er for å boote fra en minnepenn så kan du starte Windows under "Avansert oppstart" Gå til Innstillinger -> Oppdatering og Sikkerhet -> Gjenoppretting Under "Avansert oppstart" der så trykker du "Start på nytt nå" Da skal den boote opp i en meny der du kan velge å boote fra minnepenn mener jeg på
 6. Blindkopi kan ikke motpartene se hvem du sender til. Jeg setter somregel meg selv som mottaker og alle andre på blindkopi. Forslår at du sjekker opp hvordan du sender eposter med blindkopi og tar en liten test selv for å se at det fungerer.
 7. Trenger jeg da å opprette en bedriftskonto i banken min? Eller opprette en egen konto for ENK?
 8. Hei, Usikker på om dette er rett plass å spør, men jeg prøver. Jeg driver i dag å jobber litt freelancer for et firma. Jeg kommer ikke til å tjene mange kronene i året her, det kommer sikkert til å være under 10 000,- Bedriften vil at jeg sender faktura når jeg arbeider for dem. Er det noe regler på hvor mye jeg kan tjene fra en bedrift uten å regnskapsføre det? Må jeg ha et ENK? Noen tips til hvordan jeg kan løse dette på lettest mulig måte?
 9. Jeg tenkte nå at jeg skulle begynne å handle med kredittkort, føler det er bortkastet å handle med vanlig kort når jeg kan spare mer på å bruke kredittkort. Per dags dato så bruker jeg bunker oil kort for drivstoff og vanlig debit kort for alt annet. Jeg handler mest på Spar og Kiwi, så hovedsakelig norgesgruppen. Noen som har noe tips til hvilket kredittkort jeg burde gå for? Vurderer Trumf Visa, men har ikke så mye peilig på kredittkort. Vurdere også å bytte ut bunker oil kort med noe som er mer gunstig, har esso og cirkle k i nærheten av der jeg bor i tillegg til bunker oil.
 10. Akkurat ferdig med dataingeniør selv og jeg gikk i klasse med flere som var eldre en deg Han ene som var 30 fikk seg også jobb før en han var ferdig å studere, så dette tror jeg skal gå helt fint!
 11. Hei, Noen som har noe tips til en god og rimelig pwo? Er interessert i litt mer pump før trening
 12. Hei, Jeg har en Sony Z3 der strømprosenten endrer seg av seg selv ofte. Den er på 44% nå også plutselig blir den 100% også kanskje ned i 50% For 10min siden så var den på 58%... Dette er noe som skjer ganske ofte at den endrer seg, er det noen som vet hva som kan være gale? Og hva jeg kan gjøre for å fikse det? Jeg har prøvd å reformatert telefonen, men det hjalp ikke.
 13. Hei, Jeg trenger nye bremseskiver og klosser framme på min Mercedes C180 (W203) Noen som har en pålitelig og rimelig side å bestille i fra?
 14. Jeg har vert syk de siste dagene så jeg har ikke fått gjort noe med det. Jeg har prøvd å skru av og på ruteren x antall ganger, jeg har rett drivere og det er ikke en Jensen ruter. Jeg skal teste å sette en egen DNS. Takk for all hjelp.
 15. Jeg har sterkt WiFi signal, det er ikke så langt til routeren, er bare veldig upraktisk å måtte dra en kabel ned til den. Jeg mister aldri tilkoblingen til routeren, jeg får "Begrenset tilgang"
×
×
 • Create New...