Jump to content

seda

Medlemmer
 • Content Count

  152
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

72 :)

Recent Profile Visitors

1736 profile views
 1. Bryr meg virkelig ikke om man KAN bruke mikrotransaksjoner i spillet. Det er bare å la være. Det jeg savner er skikkelig skadesimulering på bilene. Det har de lovet i mange år, men aldri levert på. Ellers et tipp-topp spill
 2. Er til og med på salg til 274,50 i PlayStation Store. Halv pris
 3. Hvis du har hatt dette lenge, og det kun er sporadisk ved brå innpust og når du reiser deg kjapt, er det mest sannsynlig helt ufarlig. Forklar det for legen, så kan de helt sikkert ta et EKG på legekontoret for å få utelukket hjertet i alle fall. Nå vet jeg ikke hvor gammel du er, men som du beskriver det høres det veldig ut som PCS-en jeg opplevde i tenårene og 20-årene.
 4. Godt mulig du opplever det som heter "precordial catch syndrome" eller PCS. Jeg hadde dette MYE da jeg var yngre (34 nå), og det forsvinner av seg selv. Det er ukjent hvorfor dette oppstår, men irritasjon av nerver i brystveggen er den mest godtatte forklaringen. Jeg opplevde det som en brå, skarp og stikkende smerte ved brystbenet (eller lungene da jeg var liten, fordi jeg ikke kunne forklare det bedre). Husker jeg kunne fremprovosere det ved å reise meg fort eller puste inn raskt og dypt.
 5. - Så lenge du kommer deg inn i bilen er vel første punkt å vippe ned baksetene og lade batteriet. Enten ved å ta det helt ut eller bruke en vedlikeholdslader. - Fyll et par liter frisk bensin på tanken. - Prøv tenningen og se om bilen har strøm – hør etter om bensinpumpa durer. - Start bilen (burde ikke være noe problem etter kun 6 mnd.) - Hvis du har fått merknad på bremser (skiver/klosser) burde dise byttes i par, men prøv å trille/bremse litt i garasjen før du kjører bilen på verksted.
 6. Bare innfør krav om koronapass på NAV og Vinomonopolet – hele Norges befolkning ville vært 101 % fullvaksinerte på under tre uker.
 7. The Long Dark og No Man's Sky – i påvente av at det slippes litt mer gøy til PS5
 8. Heldigvis kke noe å tenke på her, siden vannet kun holder 1,9–2,3 ºdH. Filterne er sjekket.
 9. Støv er ikke hovedutfordringen, men jeg ser på robotstøvsugeren at det hjelper på svevestøv. Vanligvis blir beholderen full, men i går var det plass til overs etter at den var ferdig. Hovedsaklig er det helsemessige irritasjonsmomenter som utløste kjøpet – tørre øyne, kløe / tørr hud, tørre luftveier (snorking om natten). Så vi satser på bedring framover
 10. Jeg endte opp med en Stadler Form Oskar fra NetOnNet. Den er evaporativ, passer budsjettet, ser ut som en liten basshøyttaler og er ganske effektiv i stua. Har stått på i tre dager og har brukt ca 9. liter så langt. Regner med at interiøret "mettes" med fuktig luft før vi merker en stor forskjell i inneluften, men plantene trives allerede litt bedre.
 11. Hei! Vi bor i leilighet på 70 kvm på det som antakeligvis er Norges tørreste sted – Årvoll i Oslo Nå skifta jeg nettopp på senga, og det er ikke langt unna at det slår gnister mellom dyna og sengetøyet, så tørr er innelufta. Det høres ut som en liten høyspentmast Blokka er fra 1957, så det er ikke noen form for sirkulering av luft (annet enn trekk). Tørking av klær på stativ, årstiden og varme i radiatorer fører til at det støver mer enn det burde, og at lufta er nesten ubehagelig tørr. Er det noen som har erfaringer med luftfuktere som kan anbefale en?
 12. Leveringsbekreftelsen kommer gjerne den dagen varen sendes, og i disse juletider blir det nok fort litt forsinkelser pga. det høye trykket på postgangen Jeg bestilte også hos NoN da jeg handlet, og det gikk 4 dager fra ordrebekreftelse til leveringsbekreftelse – og dette var i oktober.
 13. Takk takk! Akkurat denne disken er 7 mm tykk og fra 2019, så jeg gir det et forsøk siden forumtrøblinga der er 6 år gammel. Man vet jo aldri 🤷‍♂️
 14. Hei! Jeg plukket ned den gamle PS3-konsollen fra loftet i dag. Skulle egentlig bare rydde litt, men tenkte å rengjøre den og se om det fortsatt var liv der. Liv var det, men det er dårlig med lagringsplass. Jeg ser at den originale Hitachi-disken kun er på 120 GB, men jeg har en Seagate Barracuda på 2TB liggende fra et annet laptop-prosjekt. Er dette en straight swap å bytte om på disse diskene?
×
×
 • Create New...