Gå til innhold

OG24

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

157 profilvisninger

OG24 sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Intervjuer fulgte et skjema og holdt seg til det. Det var ingenting utover det i mitt intervju.
  2. Vært på intervju. Dette er ingenting å grue seg til, for de som gjør det. Det er mye av det samme vi gjorde under det digitale intervjuet. Fordelen her er at de stiller oppfølgingsspørsmål underveis som vil gjøre det enklere å svare. Lykke til alle sammen ✌️
  3. Kan du være snill og si noe om gangen i det utvidete intervjuet i fjor ? Hva ønsket de å snakke om
  4. I følge opptaksrapporten for 2023, så ble 48,7%% av alle som bestod fysiske tester, også innkalt til utvidet intervju. Av disse var det 25% som til slutt ble vurdert som ikke egnet (inkludert de som ikke møtte)
  5. Fikk innkalling i går, og hadde fysisk 22 mai. I og med at de vurderer potensialet for å fullføre utdanningen, så regnet jeg med en innkalling. Jeg er helt sikkert blant de eldste søkerne, så regner med at min motivasjon ved å søke stilles spørsmål ved.
  6. Tenkte ikke på å notere ned antall grupper for fysiske tester. Det ville jo gitt en god indikasjon på hvor mange som fikk innkalling, og deretter kunne man lagt på historiske statistikker med hvor mange som feiler.
  7. Det er individuelt basert på om de er i tvil eller ikke. " Dersom nemnda er usikre på om du er egnet – enten basert på testresultatene dine, videointervjuet ditt, eller informasjonen om deg i politiets registre, gis du anledning til å gjennomføre et utvidet intervju. Et utvidet intervju gjennomføres på Teams, og gjøres av et medlem i opptaksnemnda. Intervjuet vil ta ca. 45 minutter og gjennomføres etter en standardisert intervjumal, slik at alle søkere blir behandlet så likt som mulig. Dersom du innkalles til et utvidet intervju, vil du bli varslet om dette innen 10. juni."
  8. Mener det var 40 plasser i hver pulje når vi meldte oss på, og de fleste puljene ble vel fulle. Men ikke alle møter opp som flere har bekreftet
  9. 42,5 🤪Men går for å bruke 23/5 regelen neste år, og da er det 3 fag som skal til for at snittet bedres med 10 poeng i alle fall.
  10. Vært på fysiske tester. Jeg var først ut, så vet lite om de som kom etter meg, men møtte en i garderoben som dessverre ikke bestod. Ellers så var det 3 stk som ikke møtte opp. Jeg har altfor lavt snitt, men er med i år for erfaringen (evt et mirakel), og vil bruke høsten på å øke snittet. Testene var grei skuring, og veldig greit at man blir sekundert på løpingen. Svømmingen var det bare å gi bånn gass, for der fikk vi ingen sekundering.
×
×
  • Opprett ny...