Gå til innhold

GimleSag

Medlemmer
  • Innlegg

    284
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GimleSag

  1. On 2/14/2023 at 6:45 PM, Theo343 said:

    En kamerat som spiller det mener det tar rundt 6 timer før spillet åpner seg?

    Nå vet jeg ikke hva dere måtte mene med at spillet åpner seg, men etter man har kommet til Hogwarts er det vel etter min mening helt åpent, og det tar vel kanskje en times tid. Så er det sånn at til mer progresjon du gjør til mer får du utforske, men er nok å gjøre før man har låst opp alle formlene. Sopelimen gjør det selvsagt mye enklere å rave rundt men er nok av ting å gjøre før du får den også. Synes spillet er balansert bra sånn sett.

  2. Ca 10 timer nå, ca oppsummert:

    Helt fantstisk verden som nevnt. En fryd å se på uansett hvor du beveger deg, og sopelimen må være det beste transportmiddelet i et åpen-verden-spill hittil? For en fantastisk ting å bruke, det blir en gedigen nedtur å sette seg på Roach igjen i The Witcher. 
     

    Enormt mye innhold, og det dukker stadig opp nye ting når jeg hele tiden tror det ikke kan komme mer. Dog savner jeg en større belønning enn bare nytt, stort sett, ubrukelig gear hver gang jeg fullfører en dungeon. 
    Synes slåssingen er veldig gøy, og utrolig gøy med så mange trylleformler å bruke på forskjellig bevis. 
     

    Har lest mange anmeldelser mener spillet prøver for mye på en gang, her er jeg helt uenig. Jeg er positivt overrasket over hvor mye innhold det er og hvor mye som er utnyttet men skulle virkelig ønske de hadde satset ennå mer. Et poengsystem for husene, som blir påvirket av hvor bra du gjør det i timene eller svarer lærerne. At man har mer å gjøre i timene (som nevnt i anmeldelsen) er et stort savn. Skulle også ønske man kunne bli ond eller snill etter hvilke formler man bruker i kamp. At om man brukte avada kadavra så mistet man en bit av sjela eller noe sånt. 
     

    Har et håp om en rumpeldunk-modus skal komme etterhvert. Der er det et enormt potensiale som de ikke kan unngå å legge til. Tenk kamper, online scoreboards, kanskje multiplayer. Potensialet er enormt, og alt ligger til rette. 
     

    8/10 - Det er et fantastisk spill, men det har så mye mer potensiale. Nesten dårlig gjort å klandre noen, da de allerede har gjort så utrolig mye bra, men det kunne vært så enda mye mer. Det kunne vært tidenes rollespill by far. 

    • Liker 5
  3. 37 minutes ago, Comma Chameleon said:

    På PC er det en "field of view" innstilling som vil gi deg mulighet til å se litt mer rundt figuren din.

    Ja, synes å ha lest at det var mulig på PC, men ingenting på konsoll ennå som jeg har fått med meg. Men ska vel gå greit.

    38 minutes ago, Comma Chameleon said:

    Det fører dog til et annet problem med at jeg hele tiden må bytte klær og så gå til klærne og trykke "change appearance" og så velge riktig klær igjen. Burde vært mulig å lagre stylingen uavhengig av klesvalg.

    Ja den også glemte jeg å nevne, ender med at jeg går rundt med en stor stygg hatt og skjerf fordi jeg ikke gidder å bytte gang på gang. Merkelig opplegg!

    • Liker 1
  4. 1 hour ago, Guybrush 3pwood said:

    1.Klarer ikke å se problemet, etter 10 timer spiller. Skjønner ikke hva du mener?
    2. Det har heller ikke plaget meg heldigvis selv om jeg har lest andre som er enig med eg
    3. Den lærer man når man lærer den, main quest
     

    1. Nei skulle ønske jeg hadde samme tålmodighet. Sikter til at man må holde X til sirkelen har gått rundt ved flere anledninger. Småfrustrerende for en med ADHD.

  5. Én ting jeg har prøvd å endre uten hell (på PS5); det at man må holde X i to sekunder i stedet for at man bare kan trykke raskt, spesielt irriterende når jeg skal selge gear. 

    Synes også kameravinkelen er irriterende nærme karakteren, finner heller ingen måte å endre dette på.

    Ellers koser jeg meg gløgg ihjel! Anbefaler også å lære Alehomora (nøkkel-spell) raskest mulig da det er mange steder jeg må utforske på nytt da jeg ennå ikke har fått denne. 

  6. Rick and Morty s5e10

    Fytti rakkern. Tok tid før jeg fikk sett siste episode, for jeg liker å spare litt på Rick and Morty, men herregud dette er den beste episoden de har laget og den kom jaggu ut av intet. Frysninger så det holder, og en remastered versjon av Evil Morty theme var nok til å få meg til å hoppe av glede. Ventetiden på ny sesong ble plutselig uutholdelig.

    Midnight Mass

    Mike Flanagan er det beste som har skjedd Netflix. Nå var riktignok ikke denne på samme nivå som Haunting of Hill House, men stemningen er bevart, og jeg har virkelig kost meg med denne serien hver kveld i noen dager nå. Nydelige hovedkarakterer, noen episke scener og litt - men ikke for mye - herlig grøss.  8/10
     

    Så nå lurer jeg på, har dere her inne noen flere anbefalinger av serier nå som jeg er tom? Ver Succession kommer snart, men da har jeg reist på havet i 6 uker så den må vente. Er det noe nytt og spennende der ute som jeg har gått glipp av? Er ikke ute etter eldre serier da jeg har sett eller hørt om det aller meste. Noe ala Mare of Easttown? Takker på forhand!

    • Liker 2
  7. On 10/2/2021 at 4:34 PM, DukeRichelieu said:

    Fungerer fint hos meg? 

    Har du sjekket at du har nyeste HBO app? Slettet og re-installert appen? Eller har du kanskje en gammel Chromecast?

    Vet ikke om det gjelder HBO, men søsteren min har en eldre Chromecast og får ikke lenger castet TV2 Play fra mobilen. Her har også TV2 skrevet at de ikke lenger støtter forrige generasjons Chromecast.

    Dette skal jeg undersøke, takk!

  8. 22 hours ago, Heiti said:

    Var det noen som faktisk brukte det? 

    Vi var en god gjeng på filmforumet ihvertfall. De fleste på lik bølgelengde også, så det var ganske digg. 
     

    Har forøvrig binget en serie på under ett døgn for første gang siden…Lost (én sesong riktignok)?!

    The Squid Game

    Koreansk Mario Party. Overraskende bra. Mye mer dybde enn jeg hadde forestilt meg, og Koreanerene leverer som vanlig solid skuespill. Et flust med likbare karakterer som man heier på hele veien. Det blir en del plot-hull etter de to første episodene, men det overlever jeg. Var såpass positivt overrasket fra før at det tok jeg på strak arm. Litt lik historiefortelling som i Lost, og her løser de det bra. Gode og balanserte «leker» og troverdige avgjørelser blant karakterene. De gode kan være like egoistiske som de onde når livet står på spill (bokstavelig talt).

    8/10 

     

    • Liker 1
  9. Har mistet helt piffen for å delta på forum etter at VGD gikk helt catastrååf.

    Men siden jeg sitter i karantene er det kanskje på tide å prøve litt engasjement igjen. Har tross alt oppdaget en drøss fantastiske serier og filmer her inne, som jeg nok aldri hadde funnet utenom (Succession *host*).

    Mare of Easttown

    Dette var aldeles strålende. Helt på nivå med True Detective, kanskje enda bedre på noen punkter. Winslet viser at hun fortsatt kan levere fra topp hylle, mest sannsynlig det beste jeg har sett fra henne faktisk. 

    Serien er mørk samtidig som den klarer å være koselig og morsom. Det er en kunst i seg selv. Jeg satt på kanten av stolen fra første episode til rulleteksten, som jeg også måtte se ferdig mens jeg fordøyde en fantastisk opplevelse. Siste episode bragte meg til tårer ved flere anledninger. 

    Nei dette var jaggu fornøyelig TV på sitt beste - 9.5/10

    • Liker 3
    • Hjerte 2
  10. 12 hours ago, Reg2000 said:

    Neste film i rekken av Anders Thomas Jensens filmer er Mænd og Høns (2015).

    M%C3%A6nd%20&%20h%C3%B8ns

     

    To ganske spesielle brødre får en video av sin "far" etter hans død, der han forteller at han ikke er deres biologiske far men har adoptert dem. Brødrene bestemmer seg så for å oppsøke deres biologiske far og møte resten av deres familie som bor i et stort gammelt sanatorium på en svært lite befolket øy. Det er vanskelig å si mer om filmen uten å avsløre for mye av handlingen da dette er en film man bør se uten å vite for mye om handlingen. 

    Filmen er en særdeles rar, sort og absurd komedie med som alltid svært gode skuespillere anført av Mads Mikkelsen (som i alle ATJ's filmer). Historien er godt skrevet og har et godt driv uten dødpunkter. Mot slutten av filmen kommer alle de gamle familiehemmelighetene til slutt frem og det er verdt å se filmen igjen bare for å se hvor godt filmen får frem hint om dette underveis i handlingen.

    Filmer som denne og Adams Æpler er det som virkelig gjør ATJ til en så interessant filmskaper å følge videre da han virkelig tør være orginal.

    9/10.

    Takk for anbefaling! Er i ordentlig Danish-film-mood for tiden, og har sett den ene perlen etter den andre. Danskene kan virkelig sakene sine, med originale filmer og herlig casting. Druk, Adams Æbler, Festen, The Guilty er de jeg har sett hittil i år, med 8/10 som laveste rating fra meg. Adams Æbler var jo helt fantastisk. Så Riders of Justice i går kveld (av ATJ) etter anbefaling her fra (tror jeg?) og den legger seg fint i rekken av solid original dansk mørk komedie. Mads Mikkelsen er en verdensklasse skuespiller, men at han fortsetter samarbeidet med Vinterberg og ATJ og lager dansk film er gull verdt. Mænd og Høns får bli neste!

  11. Så en fyr på Youtube som hadde en kjølebag ned i den luka i bagasjerommet, som passet perfekt. Er dette noe man kan få tak i her til lands?

    Og angående skvettlapper; har dere en anbefaling jeg kan bestille som funker bra?

  12. 1 hour ago, Randeboy said:

    Ja, det er absolutt vanlig å få utlevert splitter ny bil med mikroriper og den slags. Klargjøringen hos de aller fleste er ikke god nok, og gjøres på veldig kort tid... Lever bilen til komplett behandling rett etter overtakelse. 

    Du kan fint tone alle ruter fra B-stolpe og bakover. Ikke rutene framme. 

     

    Ikke i det hele tatt fremme? 

  13. 30 minutes ago, Evil-Duck said:

     

    edit: Det er nok greit å ta overlevering av bilen og se til at det ikke er noe lakkarbeid eller lignende som må utføres først, da det er litt dumt å bruke 5000 kroner+ på lakkforsegling om det må gjøres noen rettinger på bilen som vil fjerne forseglingen. 

    Hvilket lakkarbeid tenker du på da? Er det «vanlig» å få med feil i lakken?

    Takk for svar btw!

    Forresten, noen erfaringer med toning av ruter fra noen her? Synes de bilene jeg har sett med litt soting ser fryktelig mye bedre ut. Men som sagt vil jeg ikke forbi lovlighetens grenser :p 

  14. 1 hour ago, Evil-Duck said:

     

    Høres kanskje litt ut som en selger for Ørsta Bilpleie nå, men er bare en fornøyd kunde :p 

    Jeg er ikke vanskelig å overtale heller, siden jeg bor i Ørsta! Noe mer lettvint å svippe bort dit :p Hvor tidlig bør man få ordnet dette etter at bilen er hentet? Er det samme dag eller kan man gjøre det en uke etterpå?

    Og dette er kanskje et dumt spørsmål, men når man kjøper en såpass dyr og ny bil så bør vel rustbehandling og lakkforsegling være en nobrainer?

    • Liker 1
  15. 32 minutes ago, Kahuna said:

    Min bil kom uten skvettlapper i mars-19 men i løpet av året kom alle biler med det fra fabrikk. Jeg fikk tilsendt et jeg kunne montere selv sett på slutten av 19. Det er på forhjulene, nedre del av bakre hjulbue har ikke skvettlapper og er blitt synlig matt i lakken. Vet ikke hva nye biler kommer med men der bør du kanskje ha noe? Enten skvettlapp eller et lag folie..

     

    27 minutes ago, Complexity said:

    Bilene kommer vel med skvettlapper nå ja, men de er ganske dårlige.

    Jeg fikk og tilsendt noen i posten til min 2019 modell, men de ligger enda i esken sin.

    Monterte disse fra Kina litt etter jeg fikk bilen. Kosta vel 350kr og sitter fortsatt som støpt. Veldig lett å montere også.

    Tror man får de i forsjellige farger nå også.

    IMG_20191012_205042.jpg

    IMG_20191012_205053.jpg

    Kjører du uten skvettlapper kan dette skje med hjulbuen din:

    IMG_20200215_200632.thumb.jpg.177e7477ece798057f19502e0ce6e0a8.jpg

    Skvettlapper ja, noe jeg aldri i verden trodde jeg måtte tenke på😂

    Fordelene med å bruke så mye tid på forum! Merkelig at dette ikke skal være inkludert i dag, jeg får undersøke nærmere hos Tesla om det har blitt noen forbedringer før jeg bestiller nye. 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...