Gå til innhold

Danek

Medlemmer
  • Innlegg

    1 039
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Danek

  1. Nå, nå. Det er jo ikke alt det handler om. Vi har flere slashere som baserer seg på nyere hendelser. Ofte i kombinasjon med hytteturer eller road trips. Siste skrekkfilmen jeg så var insidious som handler om et satanistisk barn.

    ​Så har vi jo også exorsist typ filmene, digger de. Exorcism of Emily Rose tenker jeg da særlig på. Eksemplarisk skrekkfilm! :p

  2. Så her om dagen så jeg at forskere hadde laget hele hamburgere kun ved hjelp av klonede celler. Hvordan har de greid det? Er det helsemessig forsvarlig å spise og ikke minst, vil det si at fremtiden vil bringe dette til standarden for alle kjøttvarer?

     

    Kom spesielt til å tenke på den nylige skandalen med findus og hestekjøtt i lasagne, og så tenkte jeg at dette kunne være noe av det samme, spesielt dersom det viser seg at det vil være rimeligere å produsere (noe de også mente i reportasjen). Er generelt skeptisk til klonede ting (dyr, mennesker, planter), og langt mer til det, nå det gjelder matvarene vi spiser.

  3. Ser ingenting galt i å legge til eller skifte ut øvelser. Det gjør du akkurat som du vil med.

     

    Slik jeg ser det er det aller viktigste at du føler deg komfortabel med det du gjør og hvis du føler at du ikke klarer mer på det og det tidspunkt, faller det naturlig å skifte den respektive øvelsen med noe annet.

     

    Det finnes det ingen skam i.

     

    Og du skal ikke skamme deg for det.

     

    Naturligvis, det er viktig at du skifter det med en målrettet øvelse. Ikke bare gjøre det på måfå, sant.

     

    Ift. det synes jeg beinpress er en litt feil øvelse å bruke som erstatning.

     

    Senk heller vektene eller gjør press med hantels. Skift det med en biceps press eller curl.

     

    Bare gjør noe med armene, for det var slik programmet originalt var satt opp.

     

    Selv om du følger ett program er ikke alt satt i sten, du må gjerne føle deg fri til å gjøre som du selv vil - bare ikke avvik for langt fra det originale oppsettet skal du se det vil gå seg til.

     

    :)

    • Liker 2
  4. Du finner det, og har eksistert på forbrukermarkedet i over 5-6 år.

     

    Sånne skjermer som det har jo kommet å gått med årene, og mener det blir for lav oppløsning og for lite areal til at det egentlig treffer noe market særlig bra.

     

    I følge mine beregninger er det 2x1920 px i bredden. Det er langt bedre enn noe du finner på markedet pr i dag ift. pc monitorer.

     

    Du kan begynne å se på TV paneler og slikt, men husk at det er snakk om selve px oppløsning og ikke tomme, eller fysiske bredder.

  5. Manglende evner i kortidshukommelsen kan tyde på noe langt mer alvorligere, som en hjerneskade, en svulst eller noe annet bakenforliggende.

     

    Det naturlige spørsmålet en må stille seg selv i denne situasjonen er klart. Har du opplevd denne endringen av hukommelse nå nylig eller har det alltid vært sånn?

     

    Synes det er viktig å få kartlagt før vi ev. begynner å utbrodere med symptomer og ev. løsninger.

  6. hei, lurer på om noen vet om noen sider hvor jeg kan kjøpe eksotiske matvarer. det kan være mat fra tradisjonelle kjøkken verden over. gjerne sånne rariteter og sånt. hva som helst.

     

    jeg vil bare browse gjennom noen eksotiske matkataloger, er ikke på utkikk etter noe spesielt.

     

    men jeg trenger websider. så kom gjerne med weblinker i denne tråden her.

     

    takk.

  7. Piranha 2 (2012)

     

    Den var nesten som forventa, bare mye kjedeligere og med enda mindre handling. Den forige hadde litt mere handling, pluss masse blod og litt ekkel osv, hadde forventa noe tilsvarende, men denne var veldig dorlig og teit. Hadde bare blod og døde folk, men selv det var det mye mere av i forige film. Skuffende dette!

     

    2/10

     

    Synes den enkelte ganger traff veldig godt på dialogene. Av erfaring kan jeg si at oppfølgere generelt er middelmådige. Om dette kommer på mangel av ressurser eller noe annet... Kanskje det ligger en dypere forheksing over det å produsere toere av noe annet. Uansett er det hele en rimelig trist sak.

     

    Dersom du er glad i skrekkfilm kan jeg varmt anbefale deg Detention of the Dead.

  8. Hei. Jeg er jente på 16 år som er utrolig ufornøyd med nesa mi. Jeg har fått kommentarer på nesa da jeg var mindre, men brydde meg ikke så mye som jeg gjør nå. Jeg sliter en del med selvtillit, og jeg startet å irritere meg med nesa for 3 år siden. Helt siden da tenker jeg hele tiden på nesa mi. Den er så utrolig uattraktiv, og jeg føler den er hele grunnen til at hele ansiktet mitt blir uattraktivt. Jeg har for det meste blir kalt for stygg av gutter på ungdomsskolen og barneskolen. Nesen min ser utrolig brekt ut, det er en stor hump som er midt på nesen, mest sannsynlig har jeg arvet det av mamma. Jeg er ganske sikker på at dette ikke er en '' prosess '' fordi jeg er i tenårene. Jeg har grått og gråter så mye bare på grunn av en nese. Jeg tenker stadig på neseoperasjon, men jeg vet jo jeg er alt for ung. Dessuten bor jeg helt øverst i nord som gjør det enda vanskeligere for meg å fikse på det. Jeg føler bare at gutter prioriterer meg ved å se på nesa mi, jeg har aldri hatt flaks med gutter selv om jeg stadig får kommentarer at jeg er så '' morsom ''. Jeg vil bare bli akseptert, og få nesa mi fikset. Jeg vet jo selv den ikke ser bra ut, men det er så kjedelig at en nese skal ha så mye å si.. Noen som vet noe om neseoperasjoner i tidlig alder, en lege jeg kan prate med?

     

    Nesen (og ansiktet, hele hodet) er heldigvis en av de første kroppsdeler som når full modning i forhold til resten av kroppen. Hvis du er godt forbi starten av puberteten kan du med trygghet foreta en neseoperasjon. Snakk med plastisk kirurg om dette, han vil forhåpentligvis kunne fortelle deg mere om det.

     

    Du vil midlertidig trenge godkjenning av i hvert fall en av foreldrene dine. Snakk med den du føler har mest forståelse for deg og prøv å overtale dem til å snakke med legen.

     

    Det foretas utallige operasjoner på de mest frekventerte klinikkene i Oslo, kirurgene er erfarne og flinke.

    Jeg anbefaler deg å ta kontakt med en av klinikkene. De vil kunne veilede deg videre og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. :)

  9. Evil Dead

     

    evil-dead-red-band-full-trailer.jpg

     

    La meg bare reiterere at dette er den nye filmen i serien og er helt usammenhengende med de foregående evil dead filmene.

     

    Og som evil dead film gjør den det jommen godt.

     

    Kan begynne med å fortelle at filmen handler om en vennegjeng som er på hyttetur. Rare ting begynner å skje inni hytta og etterhvert som gjengen undersøker, finner de noe (eller noen) i kjelleren. Sammen prøver de å nedkjempe ondskapen.

     

    Det er i og for seg historien i evil dead, kan jo ikke si mer heller for da spoiler jeg filmen. Men jeg vil gjerne trekke frem at det er et fremragende talent i filmteamet. Skuespillere, klipping, effekter og 3d sitter som støpt. Det er gledelig å kunne se skjønnhet i gruen.

     

    Det som er så fint med det hele er hvordan manuset er lagt opp. Det er ikke så krevende av skuespillerene og dermed sitter dialogene tilsynelatende perfekt. I en vakker sekvens av hendelser får vi se historien om den onde død, eller evil dead. Et gledelig gjensyn med storhiten fra 80-tallet.

     

    Den nye Evil Dead står frem som en meget god slasher horror, og står godt på egne ben.

     

    Jeg gir den terningkast fem! :)

  10. Jeg synes det kan være fornuftig med fokus på fedmesaken i de kommende måneder.

     

    Slik det er nå ser vi at antallet overvektige øker blant befolkningen og det fører til at helsevesenet vårt er overbelastet med unødvendige saker som ellers kunne vært forhindret.

     

    Fedmerelaterte helseplager kommer som følge av en usunn livstil. Det er noe man kan forhindre på et tidligere stadie ved å mosjonere og velge å spise sunnere.

     

    Ser vi videre på land som england, hvor fedme er blitt et reelt samfunnsproblem så ser vi skrekkscenarioet vi står ovenfor.

     

    Fedme er et enormt ressurs avsug. Det offentlige betaler i millionvis for tilrettelegging av sykehusplasser, oppfølging og generell avvikling av ressurser som ellers kunne vært brukt til "reelle" saker, til pasienter som sliter med kreft, AIDS, det som værre er. Problemer som sårt trenger og fortjener helsevesenets oppmerksomhet.

     

    Har selv vært borti helsevesenet i norge -- det er ikke noe pent syn. Lange køer, forvirring, manglende organisering, alt dette som følge av overflommen pasienter.

     

    Overbelastningen er snart total og fortsetter det sånn vil det bare bli værre.

     

    Jeg synes det er på høy tid å ta denne debatten.

    • Liker 1
  11. Tror det har lite å si om du bruker PIA eller Mullvad. Begge har servere basert i sverige til rådighet.

     

    En ting du må forstå er at anti-piratene må ha rettslig tilgang til VPNet for å få ut informasjon om deg som bruker. Det er ikke slik at de går til VPNet og spør pent om hvem og hvem som eide den ip-adressen og til hvilken tid.

    Vi hadde nok fått høre om det dersom ett av disse VPNet har levert ut privat data til utenforstående. En tjeneste som baserer seg på anonymitet ville ikke overlevd lenge dersom de fritt leverte ut privat info.

×
×
  • Opprett ny...