Gå til innhold

Leif__

Medlemmer
  • Innlegg

    106
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Leif__

  • Bursdag 12. jan. 1994

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

2 128 profilvisninger

Leif__ sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei Jeg bruker en ekstern harddisk på en Mac men skal overføre noen filer fra den eksterne harddisken til Pc (Windows) når jeg kobler harddisken til PC kommer ikke harddisken opp. Den kommer frem med en gang på Mac. Hvordan kan dette fikses?
  2. Ja det er godt mulig at det er batteriet som er dødt. Nei når den er på lading så bytter den på å vise eple og svart skjerm om en annen. Den går aldri på og viser klokke/hjemskjerm osv, kun Apple logoen når jeg tar den på lading.
  3. Jeg holder på å skal flytte, og mitt i flyttelasset så dukker min eldre Apple watch 1g (38mm) opp. Så gøy tenkte jeg… så skal jeg lade den, det er da problemene oppstår. Legger klokka på den magnetiske laderen, venter noen minutt så lyser det et hvitt eple som det skal, venter litt… den blir svart noen minutt og så lyser et hvitt eple igjen og dette skjer gang på gang. Klokka går aldri på… Jeg lar den lade i 2 timer, jeg tar den fra laderen når jeg ser det hvite eple og med en gang jeg gjør det så blir eplet rødt og skjermen "fader" til svart skjerm. Prøver å ta den på, ingenting skjer. Har prøvd å holde inne begge knappene i 10 sekund og til eplet lyser, men ingenting skjer. Noen forslag til hva jeg kan gjøre her? Eller må jeg bare gi opp å se klokka som ubrukelig?
  4. Kan forsøke det Men jeg har testet litt nå, jeg prøvde å avinstallere Google Chrome og heller bruke Microsoft Edge, ingen problemer så langt og problemet oppstår ganske fort når googel chrome har vært åpen/i bruk. Er det noen sjans for at Google Chrome kan ha laget problemene? Eller er det ønsketenking? 🙃
  5. Pokker, ja nei var maskinen selv som ba om å installere det, så da gjorde jeg det og det er over 10 dager siden for å si det sånn.
  6. Jeg har ikke brukt Windows så mye på en stund, (godt over fra Mac) hvordan var det nå man tok en rollback?
  7. Hei! Jeg håper (nesten) jeg ikke er den eneste som har opplevd problemer med maskinen etter installasjon av Windows 11. Saken er den at etter jeg installerte operativsystemet (oppgraderte fra forrige versjon) så har jeg opplevd noen ganger at maskinen låser seg, den låser seg helt. Ingenting virker, ikke noe CTRL + ALT + DEL. Kun "Svenskeknappen" fungerer. Det skjedde aldri før og det kan skje helt sånn plutselig, om jeg spiller eller ikke spiller. (Altså det skjer også om maskinen ikke jobber i 100) Jeg har en ASUS TUF GAMING A15 PC. Er det noen andre som har opplevd dette? Eller som har forslag til hva jeg kan gjøre for å fikse det? Takk for svar og innspill
×
×
  • Opprett ny...