Gå til innhold

TheHvidsten

Medlemmer
  • Innlegg

    193
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheHvidsten

  1. 20 hours ago, Thor. said:

    Er det for å skrive, eller for å se video?

     

    19 hours ago, fudun said:

    Må laptopen stå opp-ned sånn at du kan se rett opp på den? Og klarer du å skrive på tastaturet sånn?

    Ja, tenker at jeg må kunne skrive på den, i tillegg til å se video. Å skrive i slik liggende tilstand regner med skal gå greit.

  2. Jeg har et lengre sykehusopphold på gang hvor jeg kommer til å være sengeliggende flere dager. Helt horisontalt hvor jeg ikke en gang kan sitte litt oppreist.

    Er det noen som har noen gode forslag til et laptop-stativ som kan brukes i liggende tilstand? Det må da altså fysisk holde fast laptopen og ikke bare hvile på et litt skrått bord.

  3. Har et eldgammelt 96%-tastatur som har gjort jobben sin, og vel så det, så det er på tide med et bytte. Jeg har vært veldig fornøyd med størrelsen og ønsker egentlig ikke noe større. Det gamle tastaturet har taster som er litt laptop-aktige uten å være fullstendig laptop.

    Jeg kunne derfor tenke meg et tastatur i samme størrelse med taster som ikke lager noe særlig lyd (mekaniske?), og som samtidig har trykkemotstand (jeg kan hvile på WASD uten at de trykkes ned).

    Er det noen som har noen gode anbefalinger her?

  4. 6 hours ago, Theo343 (takk for meg) said:

    Hva slags resultater får dere i 3DMARK TIME SPY med null tuning/tweaking av maksinen ellers?

    Hvor får jeg lastet ned den? Går jeg til 3dmark.com finner jeg en gratisversjon, men følger jeg linken til Steam så finner jeg bare betalingsversjonen.

    (Har så klart funnet div. versjoner på andre sider, men skeptisk til å laste ned fra annet enn det produsenten sier)

  5. Jeg fant en tråd på Reddit med flere som har samme problem, og som har bekreftet at det er nyeste versjon av Disney+-appen som er problemet:

    https://www.reddit.com/r/bravia/comments/y018df/sony_x95j_with_logitech_z906_wont_play_51_on/?sort=new

    Tviler på at D+ tar tak i dette med det første da. Særlig siden jeg pratet med kundeservice-chatten om dette og traff på en ekstremt arrogant person som nektet å ta inn over seg problemet og sa for det meste bare ting som var helt feil.

  6. En gang i løpet av de siste ukene har Disney+-appen på AndroidTV-en min fått en oppdatering, og har stoppet å gi ut Dolby 5.1 (Atmos) via eARC. Dette fungerte 100% tidligere, og i f.eks. Netflix og Prime får jeg fremdeles ut skikkelig Atmos-lyd via eARC. Dette gjelder altså kun Disney+-appen (som i skrivende stund har version "2.12.0-rc3" ("rc" betyr jo som oftest "release candidate" og fremdeles ikke en helt ferdig versjon, men jeg har ikke meldt meg på noe beta-program som tilsier at jeg skal få beta-versjoner)).

    Er det noen andre som har opplevd det samme?

  7. På tide å bumpe denne litt igjen siden 7000-serien til AMD nå er lansert.

    Det ble jo sagt at DDR5-6000 skulle være en "sweet spot" på grunn av noe "2:1:1"-forhold med klokkehastigheter og sånt.

    Er dette fremdeles helt sant? Er det andre minnehastigheter som vil fungere like bra eller bedre uten å måtte behøve å tweake minnesettings? (altså, hva fungerer best rett ut av boksen)

  8. 4 minutes ago, Evil-Duck said:

    Da ble det storbestilling fra ProShop. 7900X , Asus ROG STRIX X670E-A og 32 GB G.Skill Trident Z5 DDR5  . Var svært labert utvalg av hovedkort på lager rundt om 😅

    Jeg prøver å finne ut av hva forskjellen er på X670E-A og X670E-E... vet du noe om det?

  9. Sett at man har et borettslag med 100 andelseiere. Styret avholder generalforsamling hvor det er en sak som krever 2/3 flertall. Det møter 50 andelseiere, det stemmes og det er 32 som stemmer for, altså ikke 2/3 og saken er stemt ned.

    Uken etter krever 11 andelseiere ekstraordinær generalforsamling (minst 10% av stemmene) hvor de ønsker å stemme over samme sak en gang til siden resultatet var så jevnt. Det møter fremdeles 50 andelseiere, og denne gangen stemmer 35 personer for, og saken vedtas.

    Kan 11 andre andelseiere igjen kreve ekstraordinær generalforsamling og ny avstemming? Hvis saken igjen stemmes ned, kan de opprinnelige 11 kreve enda en ekstraordinær generalforsamling? Dette må da stoppe på et eller annet tidspunkt, ellers kan man jo holde på sånt i all evighet.

    Hvor lenge kan slik "anking" av sak foregå?

  10. Takk for tips om den TP-link'en :) Skal definitivt lese litt mer om den.

    Quote

    Pris?

    Den gamle kosta vel 3-4000,- i sin tid, så rundt der er nok det jeg ser for meg, men er ikke fremmed for at det skal være dyrere eller billigere.

    Den gamle hadde vel 6 antenner, så to er jo mindre... men nå har ikke jeg stort nok leverom til at det skal ha kjempebetydning. Telenor-boksen har vel bare én integrert som gir færre dekningsstreker flere steder enn hva jeg hadde tidligere.

  11. Jeg har inntil nylig hatt en Netgear Nighthawk X6S som jeg har vært tålig fornøyd med. Den har hatt god dekning overalt, har gjestenettverk, har forholdsvis rask hardware, og har hatt relativt avanserte innstllinger.

    Det jeg ikke har vært fornøyd med den er stabiliteten. Den mistet ofte (2-4 ganger i året) WAN-koblingen, kræsjet veldig (reboot hjalp, 2-4 ganger i året), og kræsjet totalt cirka 1 gang i året (alt var nullstilt og måtte settes opp på nytt).

    Nå har den kræsjet totalt for siste gang (nesten katastrofalt denne gang) og jeg må få erstattet den med noe bedre enn Telenor gir meg.

    Hvilke gode alternativer har jeg for å erstatte denne? Erstatningen bør jo da ha god dekning (kraftige radioer (5GHz + 2.4GHz), flere antenner), bør ha rask hardware, må kunne sette opp et gjestenett, må kunne ha portforwarding på mer enn bare TCP+UDP (f.eks. GRE (47) for VPN), og gjerne mer.
    Har hørt WiFi6 blitt nevnt her og der, og bør vel kanskje støtte det?

    Er det noen som har noen gode anbefalinger? Da helst ikke Netgear siden jeg ikke har så god erfaring fra den forrige boksen.

×
×
  • Opprett ny...