Jump to content

Marfu

Medlemmer
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)
 1. Man kan anslå slikt basert på tidligere erfaringer, men dette kan man ikke gjøre med sikkerhet helt enda, det ligger enda litt fremover i tid når man ser resultater av salg på andre plattformer. Samtidig har de nok allerede en viss ide om eksklusivitetsavtalen har vært en suksess eller ikke. PS: Beklager at sitater ikke ser ut til å virke på mobil/gamer.no selv og jeg alltid trykker på «svar».
 2. Tja, det kan også sende signalet om hvor viktig det er å gjøre det tilgjengelig over alt med en gang hvis det viser seg at tallene hos Epic er lavere enn hva de ville vært hos Steam eller om sluppet hos alle samtidig, og at det så nå har gått så lang tid at spillet er blitt uinteressant hos resten som har ventet. Selv er jeg i siste kategorien, har mistet piffen og gått videre til andre ting, hypen er borte før jeg en gang har kjøpt/prøvd spillet. Samme gjelder for Metro Exodus for min del. Hvem vet, kanskje en dag på salg i fremtiden, men også sannsynligvis ikke.
 3. En gladnyhet! Vi trenger at dette blir standarden snart, så et veldig hyggelig steg i den retningen.
 4. Det er riktig at det står 59kr på warlords nå, men legger du det i handlekurven står det plutselig 579kr.
 5. Bra spill, men opplevde at det kom for mye innhold hele tiden og at det derfor ble både fort veldig dyrt OG vanskelig å henge med. Skal ikke si at det er derfor spillet sliter, men det er i alle fall derfor jeg falt av.
 6. Madammen har en slik ring og det brukes i pilates. Heter enkelt å greit en pilates ring.
 7. Her var det mykje flisespikkeri og lite eg er einig i. Men eg kan godt svare. Bruken av "Deathblow" osv. er vel naturleg då det er ein spelmekanisme som som ikkje har noko direkte omsetjing, mens bossfight faktisk har det. Sidetråkk er kanskje noko tilfeldig, det kan eg vere med på. "Grov bom" blir vel litt overkill kanskje. Angåande Kill Bill... Jo, Souls er inspirert av Berserk, men det er strengt tatt snakk om å illustrere blodspruten her, ikkje sjølve spelet, så ser ikkje heilt poenget ditt. Vidare: sjølvsagt kan ein skrive i eg-form om spel. Det er eg som speler. Å kalle dette for ein "katastrofal mangel på distanse" er godt mogleg den største overdrivinga eg har høyrt ever. Og når det kjem til behovet for "en strukturell og estetisk analyse av fortellerteknikk" i ei spelmelding, vel, den er eg ikkje heilt med på - men du må gjerne skrive di eiga melding. Diskusjon har vel nokre trådar for det. Vi har godt etablerte oversettelser for dette på norsk som står i ordboken: Deathblow = Nådestøt. Side-step = Finte. Sjefskamper derimot finner du ikke der og det kommer vel til å bli en evig diskusjon rundt akkurat det. Personlig syntes jeg også at det høres veldig merkelig ut selv etter "10" års bruk fra Gamer.no og er en av de tingene jeg selv vil fortsette å bruke det engelske ordet for. Det er jo ingenting galt i det, er massevis av låneord i språket vårt, det er ikke noe nytt det heller. Om det finnes naturlig, så gjør det jo det. Folk får gjøre som de vil, men de to første ordene er det offisielle etablerte oversettelser på og er ikke begrenset til spillmekanikker. Edit: Kill Bill er i seg selv inspirert av japansk kultur, film og anime, så om man skal flisespikke som det nevnes så kan man jo det. Utviklerene er jo japanske så det blir litt som å si at et norsk vikingskip bygget av nordmenn basert på hvordan det alltid har vært gjort her, plutselig skal være inspirert av God of War.
 8. Hmmm, en Switch Mini er ikke av interesse for meg da jeg syntes størrelsen egentlig er perfekt, men har lenge ønsket meg en Switch "Light", dvs f.eks uten dock til en rimeligere pris. Har lyst på en Switch, men kommer sikkert aldri til å bruke den noe særlig på TVen, kun til portabelt bruk. Så en dock kunne med fordel ha vært tilleggsutstyr for min del. Savner også muligheten til å ha enkelte nettbrettfunksjoner som browser og f.eks spotify/netflix, evt. å kunne dumpe foto på den under reise og sånne praktiske småting. Orker ikke Switch + nettbrett eller laptop for mindre praktiske oppgaver som er uegnet på en mobil mye pga batteri og skjermstørrelse.
 9. Gjør det nå, er switch og splitter det samme?
 10. Hei Jeg lurer på om noen vet hvor jeg kan få tak i en HDMI splitter i butikk, enten lokalt eller online? Er nødt til å koble min PS3 til en HDMI splitter for å omgå HDCP sperren slik at opptakskortet mitt kan motta bilde å streame til Twitch/Youtube. I første omgang ønsker jeg å unngå utenlandske nettsider, og hvis mulig vil jeg foretrekke en fysisk butikk å svinge innom på vei hjem så snart som mulig.
 11. Bare vær obs på at det er muligens en del feilprising ute å går. Jeg forsøkte til eksempel nettopp å kjøpe Tomb Raider GOTY edition som var ført opp som 29,99kr, men i kassen stod det 250kr. Bare flaks gjore at jeg så det før jeg bekreftet kjøpet.
 12. Har nylig kjøpt meg et Logitech G230 headset, like etterpå fikk jeg ny datamaskin som hadde andre tilkoblingsmuligheter. Min nye maskin har en kombinert mini-jack-plug for lyd og mikrofon, mens headsettet mitt har to seperate mini-jacks for inn og ut lyd. Slik jeg ser det har jeg 3 muligheter. Finne en form for adapter der lyd (ut) og mikrofon (inn) går fra 2 til 1 mini-jack. Finne en adapter der lyd (ut) og mikrofon (inn) går over til USB. Dette har jeg sett Logitech har på andre headsett så det burde gå an å få tak i, men jeg finner ikke noen som selger det. Bytte hele headsettet, men ikke særlig ønskelig. Hvis noen vet om butikker der det er mulig å få tak i dette så hadde det vært supert, takk.
×
×
 • Create New...