Jump to content

_Vegard

Medlemmer
 • Content Count

  3636
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1437 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13157 profile views
 1. Ja, regner med det siden det dukker opp forskjellige typer feilmeldinger på appen, men ikke noe om denne typen feil spesifikt
 2. Dette hos Posten. Pakke er innlevert, men en time seinere sier status noe annet og ikke noe ny oppdatering på 2 dager.
 3. Jeg er faktisk sjalu, det er ingenting under 8000,- månedsleie i området her med brukbart internett.
 4. Mindre kalorier inn enn ut. En app som f.eks MyFitnessPal funker fjell til å telle, der kan du også sette inn høyde, kjønn, vekt og aktivitetsnivå så får du ca riktig daglig kalorier du må holde deg innenfor.
 5. Tredje forkjølelse på to måneder.
 6. Fiberen har hengt på veggen siden påske, alle andre i området har blitt koblet til sentralen. Den lille vegen jeg bor på har ikke hørt et pøkk om tidspunkt for installasjon.
 7. Det samme på en IBD gruppe på facebook, folk deler absolutt alt om barnet de har for å hamstre emosjonell støtte. Ikke snakk om at barna selv har godtatt at de gjør det. Altså, hvem tror det er greit å legge ut informasjon om hvilke veldig spesifikke problemer barnet har med fordøyelsen på internett? Helt syke greier.
 8. Ikke elbil nei, det var ikke nok med 1 E39, så nå kommer det en nummer 2 i garasjen. Kjekt å ha en hel bil med (midlertidige) deler hvis noe ryker. Så først at man måtte betale omregistrering for å kunne bruke bilen, men søkte det opp på 4-5 forskjellige måter og da stod det at omregistrering er uansett hva man skal med bilen. Oppklart 👍 Her tok jeg feil, det var riktig første gangen. Gamle forumtråder på små norske forum as... Trenger ikke omregistrering så lenge bilen ikke skal brukes på offentlig veg i det hele tatt.
 9. Ja, derfor jeg tenkte å avregistrere bilen neste arbeidsdag pga forsikring, er jo ikke verdens undergang å måtte betale omregistrering heller da.
 10. Jeg skal kjøpe en delebil, det er ikke noe mer enn å sende inn salgsmelding og så levere skiltene neste arbeidsdag da? Eller må jeg betale omregistrering også fordi skiltene fortsatt står på? Vil selvfølgelig prøve å unngå avgiften og unødvendig forsikring 😛
 11. Fordi jeg hadde det på ungdomsskolen med tentamener og karakterer på vitnemål. Hvis det ikke er sånn lenger så er det bare bra.
 12. Ja. Det er fortsatt mye nynorsk i bruk, både offisielt språk og dokumenter avhengig av landsdel/kommune. En ting er sikkert, det burde ikke være et helt separat fag med egen eksamen på skolen.
 13. _Vegard

  Trafikalsk klagemur

  Helt enig, jeg bor i et veldig bratt område med mye vinterturister. Nesten ingen "utenbygds" viser hensyn for møtende trafikk uten å bremse eller stoppe. Disse folkene kjører også større bil enn de takler. Har man ikke bra vinterdekk blandet med lite erfaring så må man nesten rygge en kilometer før man kommer seg av gårde igjen på de verste dagene.
 14. Det jeg har erfart med IBS/IBD er at det er VELDIG individuelt. Det er en lang reise for å finne ut av hva man tåler og ikke tåler. Low fodmap er en god start og gir en viss anelse over hva de fleste reagerer på, men det er ikke en fasit. Man må i tillegg ha det i bakhodet at stress, utmattelse, trening osv kan gi utslag. Mange klarer seg fint med laktose, andre ikke.
×
×
 • Create New...