Gå til innhold

snabben112

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av snabben112

  1. hei, jeg trener nesten vær dag, kanskje 5 dager i uken! men jeg røyker? har det mye å si for resultatene jeg får? har prøvd flere ganger å slutte å røyke pga treninga, men klarer det ikke! kanskje jeg får litt mer motivasjon til å slutte om jeg får svar på hva røyking gjør med treninga! hva gjør røyk mot trening?

     

    setter pris på svarene :-)

  2. hei, jeg har røykt nå i 5 år ++ .. jeg har tenkt å slutte ved hjelp av snus. men det er bare ett par ting jeg lurer på.

    Oksygenopptaket blir jo bedre om du slutter å røyke.. og diverse ting som gir bedre treningsresultater.. vil slutte pga treninga, men lurer bare på hva som svekker treninga om du slutter å røyke og går over til snus? blir treninga bedre om jeg gjør det? eller blir det verre ? eller ikke noe forskjell

  3. Usikker på hvor jeg skal poste dette så jeg bare poster det her..

     

    Jeg har definnitivt søvn problemer og trenger sovetabletter.

    er under 18 og lurer på hvordan jeg kan få tak i dette.

    forigårs var jeg helt uten grunn våken til klokken 8 på morgenen. sovna i halv 9 tia ca. og i dag så var jeg stup trøtt klokken 11 på kvelden, lagg meg og fikk ikke sove før klokken var 12. men så våknet jeg igjen klokken 01:00 og er helt lys våken. ikke sjangs til at jeg får sove igjen nå... det har vært masse rare slike episoder opp igjennom og er så lei av og sitte oppe om nettene og ikke får sove. det er omtrent sånn vær bidige natt at jeg ikke får sove .. altså når jeg legger meg så bruker jeg alt ifra halvanne time til flere timer på og få sove!!

     

    synnes dere jeg trenger sovetabletter? og hvordan får jeg tak i det nå som jeg er under 18.

     

    Takk på forhånd, Snabben112.

  4. Det kan jeg fortelle deg at jeg har opplevd det samme. en dag jeg var på fest fikk jeg lust til å røyke.. var driting å tok en Joint med bare 1g svart afgan ( en type hasj).. Jeg hadde så noia at jeg ringte sjukebilen.. kan ikke fatte at jeg gjorde det men det er bare sånn jeg ble av å være full å røyke weed. og som en av de gangene jeg røyke syntetisk hasj.. visste ikke hva det var før dagen etter for å si det sånn.. normalt skal man kun ha så det rommer 1 fystikkhode. men jeg hadde 5-6 ganger mer en det.. Når jeg satt der rusa som faen trodde jeg at jeg skulle dø.. bokstavelig talt så var jeg sikker på det! Hadde ikke opplevd det samme for 500,000 kr.. det var rett å slett helt jævlig. hadde jeg visst jeg skulle dø nå som normal hadde jeg ikke vært 1/20 så redd som om jeg hadde røyk like mye syntetisk hasj. og dagen etterpå satt jeg å fikk frysninger, noia og var redd, skalv sånn som du forklarer her. kjennte meg igjen i det du skrev må jeg si. det går nok snart over skal du se. men du bør slutte med alt som heter weed. har røykt det selv i 4 år nå så jeg skjønner hva det er snakk om. det er bare noe du bør slutte å gjøre med en gang! grunnen til at jeg begynne var for vennene mine gjorde det.. og det var så sykt gøy å sitte der å le og slappe av.. kan ikke beskrive følelsen.. men uansett om du gjør det lenge vil de ende tragedisk. kanskje ikke for deg, men det er en stor sjangse. vis at du er sterk nok til å bare kutte det helt ut. merket på de åra att jeg mistet mange venner, begynnte å rote alt til bland venner og familie.. begynnte rett og slett å gi faen i alt.. og som folk sikkert sier at det ikke er farlig er sikker helt korrekt. Men jeg må si det er farlig på mange andre måter.. det går utover personligheten din blant annet venner og familie. folk mister respekten og du får et dårlig rykte på deg selv som person. dette er kanskje ikke svaret på spørsmålet ditt, men jeg sier bare min mening for å kanskje hjelpe deg i å forstå hva du egentlig holder på med! Lykke til Mvh snabben112.

  5. hallo, jeg har bestillt en iphone 4. så lurer jeg på hvordan jeg skal lade den i begynnelsen for å ta best mulig vare på batteriet :p? har hørt fra folk at når jeg får den så skal jeg bruke opp den strømmen som allerede er på den.. så lade den opp til 100%.. så bruke det opp så lade den til 100% igjen.. så neste gang så skal jeg bare lade den til 50% ? .. så lurer jeg egentlig bare på om dere kan fortelle meg hvordan jeg skal lade iphonen for å ta best mulig vare på batteriet :)

     

    Takk på forhånd , Snabben112.

  6. var litt usikker på hvor jeg skulle poste dette, så jeg bare tok det her.

     

    hvilken snus er den som svir mest under leppa? Thunder synnes jeg er sterk og fin, men ikke til å få tak i norge. så det jeg snuser nå er Nick and Johny Chrushed ice. begynner å bli temmelig lei av den. så vet noen av dere om en snus som svir godt under leppa? grunnen til at den chrushed ice er så sterk, er det pga minten?

  7. hei, jeg har ett spørsmål.

    når jeg skal fylle olje på en moped. har altså en slider.

    er det da viktig hvilken olje du fyller? det er en del olje å speedoptions som jeg vil kjøpe. men er usikker på om det er olje til mange forskjellige type kjøretøy?.. kan jeg bare fylle vanlig motorolje så er det bra nok? har igrunnen alltid lurt på dette spørsmålet men har alldri fått sjangsen til å spørre noen :)

     

    Takk på forhånd :)

×
×
  • Opprett ny...