Jump to content

Ludo^.^

Medlemmer
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

143 :)
 1. Støtter forslaget om Mass Effect serien. Helt fantastiske spill, laget i en tid der utvikleren ønsket å lage gode spill. Til dags dato de beste spillene jeg har spilt.
 2. Jeg begynner også å lure på den mentale tilstanden til folk som fremdeles kjøper pixler og dill til dette spillet etter alle disse årene. Dette spillet kommer aldri til å komme i nærheten av den hårete visjonen de har for det, og det kommer til å bli sluppet som et bugget makkverk sannsynligvis lenge før det er klart for lansering. De kommer til å gå tom for penger, og da slippes det som early access. Garantert! Det jeg har sett av dette spillet til nå er en tech demo. Elendig optimalisering og bare bugs.
 3. Viruset har alt spredd seg globalt. Det er påvist i alle verdendeler, dermed global spredning. God tur!
 4. Det er ikke noe VR-bølge som flere refererer til her. VR tok aldri av slik som man trodde det ville. Og et nytt VR spill forander ikke noe. Da de første brillene ble lansert, ble VR hauset opp til å bli det neste store innen gaming, her er vi ti år senere og VR er fremdeles på test stadiet. VR er elendig å spille med pga lav oppløsning, forferdelig fps, kvalme fremkallende... VR kommer altid til å være et nisje produkt for spesielt interesserte.
 5. WOW!! Virkelig next generation stoff dem viser her. Dette har vi aldri sett maken til....
 6. Jeg har ikke hatt problemer, kjører på ultra, og spillet ser fantastisk ut. Det eneste jeg måtte gjøre var å velge directX12 istedet for Vulcan som ga meg en meny bug.
 7. De er vel desperat etter å lure flere godtroende fjols inn for å selge enda fler skip til titusenvis av kroner. Svindelen fortsetter.
 8. Vet den redaksjonelle linja i Gamer ikke er allverden, men dette er noe av det dummeste jeg har lest på Gamer noensinne. Dette burde aldri ha kommet på trykk, og burde vært stoppet av redaksjonen. At det er en politiker endrer ingenting. 90-tallet ler seg i hjel av en slik påstand. Selv 00-tallet ler godt. Helt enig. Latterlig påstand. 90-tallet gruser de senere tiår. Klør meg i hodet av og til av gamer.no.
 9. Er du virkelig så trangsynt at du ikke evner å se problemet? Les kommentaren jeg postet litt tidligere som du ikke kom med et argument mot. Der er problemet forklart. Men du mener vel at å behandle backere som gjorde spillet mulig til å begynne med, på en slik måte er helt greit?
 10. Det er ikke noe som jeg tenker er relevant å diskutere, siden det ikke er hva saken handler om. Hver Er det ikke nøyaktig det saken handler om? At folk er misfornøyde med at spillet ikke kommer ut på steam? Her er du helt på jordet. Dette handler om at utgiveren samlet om millioner av kroner fra backere med løfte om at spillet skulle komme ti steam. Epic tilbyr en haug med penger, og spillet blir trukket fra stem. Hadde det ikke vært for backerene ville ikke dette spillet kommet ut og denne behandlingen av kunder som i prinsippet lånet penger rentefritt får å få spillet laget, er så smakløst at det er på grensen til svindel..
 11. Selvfølgelig kommer det til pc. Må bare vente til neste konsoll generasjon er på markedet slik at de kan dobbel duppe og selge spillet en gang til på konsoll. Etter det er vår tur å spille på pc.
 12. Da er jeg fri for slikt grums på hjernen, siden jeg aldri har funnet disse spillene interessant. Flaks...😒
×
×
 • Create New...