Jump to content

Ludo^.^

Medlemmer
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

142 :)
 1. Viruset har alt spredd seg globalt. Det er påvist i alle verdendeler, dermed global spredning. God tur!
 2. Det er ikke noe VR-bølge som flere refererer til her. VR tok aldri av slik som man trodde det ville. Og et nytt VR spill forander ikke noe. Da de første brillene ble lansert, ble VR hauset opp til å bli det neste store innen gaming, her er vi ti år senere og VR er fremdeles på test stadiet. VR er elendig å spille med pga lav oppløsning, forferdelig fps, kvalme fremkallende... VR kommer altid til å være et nisje produkt for spesielt interesserte.
 3. WOW!! Virkelig next generation stoff dem viser her. Dette har vi aldri sett maken til....
 4. Jeg har ikke hatt problemer, kjører på ultra, og spillet ser fantastisk ut. Det eneste jeg måtte gjøre var å velge directX12 istedet for Vulcan som ga meg en meny bug.
 5. De er vel desperat etter å lure flere godtroende fjols inn for å selge enda fler skip til titusenvis av kroner. Svindelen fortsetter.
 6. Vet den redaksjonelle linja i Gamer ikke er allverden, men dette er noe av det dummeste jeg har lest på Gamer noensinne. Dette burde aldri ha kommet på trykk, og burde vært stoppet av redaksjonen. At det er en politiker endrer ingenting. 90-tallet ler seg i hjel av en slik påstand. Selv 00-tallet ler godt. Helt enig. Latterlig påstand. 90-tallet gruser de senere tiår. Klør meg i hodet av og til av gamer.no.
 7. Er du virkelig så trangsynt at du ikke evner å se problemet? Les kommentaren jeg postet litt tidligere som du ikke kom med et argument mot. Der er problemet forklart. Men du mener vel at å behandle backere som gjorde spillet mulig til å begynne med, på en slik måte er helt greit?
 8. Det er ikke noe som jeg tenker er relevant å diskutere, siden det ikke er hva saken handler om. Hver Er det ikke nøyaktig det saken handler om? At folk er misfornøyde med at spillet ikke kommer ut på steam? Her er du helt på jordet. Dette handler om at utgiveren samlet om millioner av kroner fra backere med løfte om at spillet skulle komme ti steam. Epic tilbyr en haug med penger, og spillet blir trukket fra stem. Hadde det ikke vært for backerene ville ikke dette spillet kommet ut og denne behandlingen av kunder som i prinsippet lånet penger rentefritt får å få spillet laget, er så smakløst at det er på grensen til svindel..
 9. Selvfølgelig kommer det til pc. Må bare vente til neste konsoll generasjon er på markedet slik at de kan dobbel duppe og selge spillet en gang til på konsoll. Etter det er vår tur å spille på pc.
 10. Da er jeg fri for slikt grums på hjernen, siden jeg aldri har funnet disse spillene interessant. Flaks...😒
 11. Dette har jeg ikke noe tro på. Kommer til å bli et spill med massevis filmsekvenser, quicktime events og avbrudd i spillingen, for her skal det føles og vises frem det utvikler vil at vi skal se på. Akkurat slik som de siste COD enspiller hvor vi må krype i sakte film og trykke som en gal på en tast. Kan ikke fordra det. Jeg ville ha et "Skyrim" lignende RPG i SW universet, men ser ut som vi må vent på et slikt spill til EA ikke har enerett lenger. Bummer!
 12. Hvorfor drar du meg med i denne artikkelen? Jeg er ikke stolt, jeg kunne faktisk ikke brydd meg mindre. Norske data spill er like dårlig som Norsk film. Så nest gang du lager en artikkel, ber jeg om at du ikke mener og synser på mine vegne. Takk!
 13. Må si jeg alt er dritt lei måten epic betaler utgivere for å holde spill vekke fra Steam. Epic er så underlegen Steam på alle måter så å betale for å holde spill vekke fra andre butikker er på grensen til korrupsjon. Epic vet at de er underlegne og at dersom spill kommer på steam og Epic samtidig, vil Steam utkonkurere Epic. Jeg kommer aldrig til å intallere Epic på min pc, jeg venter heller et år. De kan bare brenne en viss plass.
×
×
 • Create New...