Jump to content

Ludo^.^

Medlemmer
 • Content Count

  159
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

157 :)

Recent Profile Visitors

2357 profile views
 1. Hør her Ikl! Jeg sa ingenting om legning. Kjønn og legning er ikke det samme. Så det homofil kortet ditt kan du bare gjemme igjen. Du kan bare søke Neil på Youtube så finner du også det jeg nevnte. Jeg liker kvinner med former ja. Kvinner som ser ut som menn, nei.
 2. Ser det er mange millenniumere her som bruker altfor mye tid på twitter og andre sosiale medier, og blir hjernevasket til å tro at det finnen 50 kjønn blant mennesker. At dere kan påstå at dette spillet ikke er politisk, er helt hinsides. Spillet renner over av kjønnspolitikk og andre woke meninger som Neil Drucman tvangsforer forbrukerene med. Dette er Neils agenda og det har han sagt flere ganger. Alle kvinnene i spillet er blottet for kvinnelige former og en av dem er mye mer mann enn kvinne, og det er rett og slett avskyelig. Dette er ideal kvinnen i Anita Sarkeesians øyne, som jobbet som konsulent på dette spillet. En gal feminist som hater menn, og spillmediet. At dette spillet med Neil og Anita som koker suppe, ble som det ble overrasker ingen.
 3. Stakkar Bethesda, prøver desperat å holde liv i melkekua si. Synd å si det, men Bethesda kommer aldri til å gi opp dette spillet, da det er det eneste "live service" spillet deres. Fallout 76 ble laget for å tjene penger på mikro transaksjoner. Det er også grunnen til at spillet var ødelagt ved lansering, Bethesda måtte bare få det ut dørene så pengene kunne begynne å rulle inn. Gi ut spillet og fiks det senere. Og de slipper unna med det, på grunn av alle blåøyde og naive gamere som fremdeles holder liv i dette oppgulpet av et spill. Det ser mørkt ut for Starfield og neste Skyrim. Jeg frykter at denne modellen kommer til å være i all nye spill fra Bethesda. Spillene blir laget "grindy" som f, men frykt ikke for vi kan kjøpe xp boost og bedre våpen og rustning og alt annet dill. Bethesda kommer aldri til å lage et topp spill igjen. Skyrim (elsk det eller hat det) var det siste.
 4. Nå begynner det å bli innafor å ta litt betalt for alt arbeidet de legger ned i dette spillet. De har gjort opp for seg så det holder nå, etter den mildt sagt uheldige lanseringen.
 5. Støtter forslaget om Mass Effect serien. Helt fantastiske spill, laget i en tid der utvikleren ønsket å lage gode spill. Til dags dato de beste spillene jeg har spilt.
 6. Jeg begynner også å lure på den mentale tilstanden til folk som fremdeles kjøper pixler og dill til dette spillet etter alle disse årene. Dette spillet kommer aldri til å komme i nærheten av den hårete visjonen de har for det, og det kommer til å bli sluppet som et bugget makkverk sannsynligvis lenge før det er klart for lansering. De kommer til å gå tom for penger, og da slippes det som early access. Garantert! Det jeg har sett av dette spillet til nå er en tech demo. Elendig optimalisering og bare bugs.
 7. Viruset har alt spredd seg globalt. Det er påvist i alle verdendeler, dermed global spredning. God tur!
 8. Det er ikke noe VR-bølge som flere refererer til her. VR tok aldri av slik som man trodde det ville. Og et nytt VR spill forander ikke noe. Da de første brillene ble lansert, ble VR hauset opp til å bli det neste store innen gaming, her er vi ti år senere og VR er fremdeles på test stadiet. VR er elendig å spille med pga lav oppløsning, forferdelig fps, kvalme fremkallende... VR kommer altid til å være et nisje produkt for spesielt interesserte.
 9. WOW!! Virkelig next generation stoff dem viser her. Dette har vi aldri sett maken til....
 10. Jeg har ikke hatt problemer, kjører på ultra, og spillet ser fantastisk ut. Det eneste jeg måtte gjøre var å velge directX12 istedet for Vulcan som ga meg en meny bug.
 11. De er vel desperat etter å lure flere godtroende fjols inn for å selge enda fler skip til titusenvis av kroner. Svindelen fortsetter.
×
×
 • Create New...