Jump to content

Ludo^.^

Medlemmer
 • Content Count

  179
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

178 :)

Recent Profile Visitors

2554 profile views
 1. På tide vi får litt motvekt mot PS eksklusivitet. Slik PS folkene gloverer og skryter av PS eksklusive, er dette en nyhet jeg mottar med stor glede og fryd. Hva tror dere skjer med The Elder Scrolls 6?
 2. Det betyr bare at de kommer til lager spill som service, som er så trege med lite xp per nivå (slik som de siste AC spillene), at man kan kjøpe boostere for både ditt og datt. Skal du ha en rustning som ser forskjellig ut, er det bare å gulpe opp kroner. Det blir MTX og betal for å vinne/fremgang på løpende bånd. Spillindustrien i dag er bare triste greier.
 3. Jeg fikk min relativt tidlig. Har ikke pakket den ut enda. Vurderer å legge den på finn eller e-bay for å se hvor mye jeg klarer å få for den.
 4. Jøss! Dette var ikke slik jeg hadde forventet. Var ikke store forskjellen her nei. Litt bedre lys og skygger, eller var det skuffende. Blir kjøp uansett da detter er mine favoritt spill over alle andre spill. Er veldig spent på hvor de tar det nye Mass Effect. Ville jublet visst det ble mer Shepard. Er redd for at det blir et nytt spill med mye fokus på multiplayer og drop in coop, mtx og alt det fjaset...
 5. Dean Hall har jo ingenting med Bohemia Interactive eller DayZ å gjøre lenger. Han har startet et nytt studio RocketWerkz, hvor de utvikler Icarus, et nytt overlevelse/flerspiller spill som sikkert kommer til å være i EA fem til 2030.
 6. Dette kommer til å bli et oppgulp av et Star Wars spill, med mikrotransaksjoner på rekke og rad. Når Ubisoft har fått lov til å lage et spill i Star Wars universet, skal denne muligheten misbrukes maksimalt. Jeg håper jeg tar feil, men har vanskelig for å se det.
 7. Dette faller under 3 kategorier: Sensur, sensur og sensur. Det er ille å se hvor blaut den oppvoksende generasjonen er blitt, jeg kaller dem millenniumere. De bli fornærmet og klager og syter på nettet for den minste ting. Bli dem ikke fornærmet på egne vegne, blir dem fornærmet på alle andres vegne. Nettet er en brutal plass og har man ikke ryggrad til å ferdes i et slikt miljø, er det jo bare til å styre unna. Problem løst.
 8. Nei! De burde gi det ut på PC først, så nedskalere det til konsollene etterpå.
 9. Det er ikke folket som lager spillet, det er det CDPR som gjør. Der er også CDPR som står back markedsføringen for å hype sitt eget produkt, og ikke folket. Det var heller ingen som tvang CDPR til å utgi spillet nå, men det havner nok under mange juletrær. At du vil dele skyld med CDPR får være opp til deg, men å påstå at det er forbrukeren sin feil at spillet ble lansert under par, er helt skivebom.
 10. Så mye gråting og tårelating for dem som ikke har fått konsollen dem venter på. Fornøyelig lesing må jeg si. Å lage egne lover for PS5 på grunn av at de er utsolgt, er jo helt hinsides. Må virkelig være bekmørkt for å komme på slike latterlige ideer.
 11. Kan virke som det går mer og mer mot eksklusivitet, selv om de ikke våger å si det rett ut enda. Jeg kommer til å hamster bøtter med popkorn og følge med med stor glede når PS folka gråter sine salte tårer. Visst det finnes en gaming gud; Please make it so! PS gjengen er raskt ute for å glovere og godte seg over sine eksklusive titler, så det hadde vært bra med litt av samme medisin tilbake.
 12. @bshagen Kommentaren var ikke ment til deg Bshagen, den var rettet mot WigNut. Jeg trykket på svar ubder kommentaren til WigNut i god tro på at det ville Quote...
 13. Det var da voldsomt! Visst du ikke er interessert i hva andre mener og sier om et produkt, hvorfor er du her og leser hva andre mener og sier om et produkt? Du har helt rett i at man skal lese mye dumt her i livet. Din kommentar topper listen over idiotiske ting jeg har les her på forumet på lenge.
 14. Hørt det før hvor fantastisk en oppgradert spillmotor kommer til å bli med 16 ganger mer detaljer og draw distance som overgår alle ande og så videre. Det var hype snakket før Fallout 76, et spill som ser verre ut en Skyrim og selvfølgelig har mer bugs. Etter denne kjempe blemmen, hadde det vært mye bedre om Todd Howard ikke hadde sagt noe om hvor mye bedre alt kommer til å bli, og i stedet kommet med en gameplay video som viser hvor fantastisk denne oppgraderte motoren er. Alt Todd Howard sier må man ta med en kjempe klype salt, for han er så engasjert at han lover mye mer enn Bethesda klarer å levere. Tiden vil vise. Jeg er skeptisk optimist. Det blir ikke forhåndsbestilling på meg for å si det mildt.
 15. Hjelpe meg! Idiotien har ingen grenser lenger. Når du tror du har sett det dummeste, og det ikke kan bli verre, kommer det et nek og hever listen ytterligere noen hakk.
×
×
 • Create New...