Gå til innhold

-EZ

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -EZ

  1. TylerDurden4 skrev (På 29.4.2020 den 16.01):

    Det er hundrevis av millioner av barn og voksne i verden som er i nød. Det er jo derfor begrenset på hvor mange man kan ta inn i lille Norge før man selv også blir et land i kaos. Hvorfor har man tatt inn så mange innvandrere til Norge de siste 30-40 årene istedenfor å hjelpe dem i deres eget land? Når skal man stoppe innvandringen siden før eller siden blir etniske nordmenn en minoritet i eget land. 

    At leger og andre viktige personer som Norge trenger kommer inn i landet er forståelig men jeg forstår ikke logikken bak den massive innvandringen når det koster så enorme ressurser for landet i trygd, opplæring og kriminalitet. Samtidig ser man at sykehus og sykehjem i Norge sliter med for lite penger. Hvor er logikken?  Er det en agenda som står bak eller er man bare veldig naiv?

    Jeg tenker at vi trenger innvandring fordi det er så mange her i landet som er inkapable til å få barn. Som alle vet, er vekst viktig i et kapitalistisk samfunn. Fødselstallene tyder på at nordmenn begår etnisk utrensing av seg selv. Fenotypiske gener til opprinnelige skandinaver vil nok endre seg fort med tiden på grunn av økt globalisering, blondt hår, rødt hår, grønne øyne, grå øyne, og blå øyne vil snart bli historie. Det er på vei ut.

    Dere har sikkert hørt at sitatet fra Charles Darwin, Survival of the Fittest.

    Sitat

    "Survival of the fittest" is a phrase that originated from Darwinian evolutionary theory as a way of describing the mechanism of natural selection. The biological concept of fitness is defined as reproductive success

    I Norge finnes det mange enkeltindivider som enten er svake i form av funksjonshemninger eller er "feilkonstruert". De ønsker ikke barn, og klarer ikke å videreføre genene sine. Så i takt med nytt blod og sviktende fødselstall i Norge. Litt morsomt at disse store gutta på treningssenteret tror de er alpha male, men så er de jo barnløse. Så egentlig er de bare omega male ? En alfamann får damene og videreført genene.

    Fødselstallene er så lave her i landet, og det går selvfølgelig utover demografien. Man får da en overvekt av gamle mennesker som må stues inn på eldreomsorgen. I Norge er de fleste så opptatt av seg selv, prestisje og utdanning. Mange velger å  ta en lang utdannelse og de er ikke interessert å jobbe i omsorgen. Ingen vil passe på disse gamlingene. Derfor trenger vi innvandrere til blant annet til å fylle disse rollene.  Vi har rett og slett blitt avhengig av å importere arbeidskraft utenfra slik samfunnet er i dag.

    Innvandring er igrunn ikke et problem i seg selv. Men når så få nordmenn får barn, og det blir for høy andel eller overvekt av barn som ikke har foreldre som snakker norsk vil man få problemer allerede ved barnehagealder. Barna deres vil ha vanskeligheter å forstå norsk kultur og språk. Dette vil skape sosiale forskjeller, og det er fare får at det danner seg ghetto-er og kriminelle miljøer slik vi ser i Sverige. 

    Problemet er derfor ikke innvandring, men at etniske nordmenn, andregenerasjons og tredjegenerasjonsinnvandrerne ikke får nok barn, som skaper problemer for samfunnet vårt ? Stopper vi innvandringen i dag vil samfunnet implodere og vi må begynne å ta over omsorgen av våres egne foreldre.

     

  2. Om du skal beholde muskelmasse vil jeg ha droppa intervalltreningen.

     

    ZMA og Glutamine er to kosttilskudd som man ikke trenger. Da man får sink og magnesium i vanlig kosthold, og glutamine vil kroppen selv produsere om det skulle bli underskudd. Om du er redd for at du ikke får alt igjennom kosten hadde jeg dratt til legen for å finne ut hva jeg faktisk trenger istedenfor å bruke penger på kosttilskudd man ikke har behov for.

  3. Les svaret mitt over, tar selv også knebøy og markløft, både fordi at den trener hele kroppen og øker testestoron nivået mitt.

    Sorry, var litt rask der.

     

    Hehe det går greit. Men så at du nevnte horsepower, hva er det for noe? (nysjerrig).

    Horse Power er navn på et kreatintilskudd som du får kjøpt i Sverige (Nordybysenteret).

  4. Hvorfor det? Han ønsker å få større armer, da burde han fokusere på isolasjonsøvelser og volum. Ser ut som at du tar utgangspunkt i SL 5x5, er bra program det. Men det er relativ styrke og ikke volum

    Vell, jeg har ganske store armer og ejg har aldri i mitt liv trent iso øvelser. Han må trene kjerneøvelser først og fremst, og så kan han starte med iso som suplement. Hvor mye veksthormon produksjon stimulerer du ved å trene 5% av musklene i kroppen?

     

    Det er som å kjøpe feite felger og forvente at bilen blir racerbil.

     

    @TS: Hva er det du vil oppnå? Bli alfamale eller no sånnt piss? Bol vitner bare om en ting, dårlig karakter.

     

    Sa ikke at han kun skulle kjøre isolasjonsøvelser (ser at det virker som at jeg skrev det), men at hvis han vil få større biceps feks. så burde han vel også ta øvelser som fokuserer på biceps, istedenfor bare knebøy, markløft og benkpress. Som man ser i RYP feks.

    Han burde inkludere markløft og benkpress. Øvelser som benkpress, markløft og knebøy øker testosteronet i kroppen, jo høyere testosteronnivå du har i kroppen jo mer muskler vil du bygge. Det derfor disse øvelsene er elementært i vært enkelt treningsprogram. Uansett om han bare hadde trent armer og mage. Vil han ende med å se ut som en ape. Det ville også ha godt utover holdning og helsa.

  5. Om du vil bygge raskest mulig er isolasjonøvelse det beste med 10-15rep. Det er derfor bodybuildere trener iso. 8pack er realistisk innen en halvt års tid, om du virkelig går inn for det.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=m8wZNGL4iA4&f

     

    Han nevner nok bol fordi han ikke vet hva det er. Når jeg var yngre trodde vennene mine at horsepower var en form for bol som gjorde dem svære. Dette greier seg nok bare om uvitenhet.

  6. Kroppen bruker energi på bryte ned proteinene og bygge nye proteiner. Så du vil ikke legge på deg av proteiner. De proteinene du får i overskudd vil gå ut med urinen. Hva er høyden din? 160cm ca? Med tanke på vekta de har du nesten ikke muskelmasse eller fett på kroppen. Om du vil bli sterkere trenger du ikke å tenke på antall proteiner når du lett som en fjær. Jeg ville heller ha fokusert på å spise mer mat. Har du et kaloriunderskudd vil du ikke bygge muskler.

  7. Langdistanse (50min+, 2-3 ganger i uka) + diett om du vil beholde muskelmasse, og gå ned i fettprosent samtidig.

     

    Anbefaler ikke å gå intervall eller ha for stort kaloriunderskudd om du vil beholde muskelmassen. Stort kaloriunderskudd vil føre til at kroppen vil tære på alt av muskler.

     

    Stikker på jobb nå...

     

    Eh, nei? Langdistanse er vel kanskje den beste måten å få kroppen til å bli katabol...

     

    Om du ønsker å beholde masse på diett bør du begrense kardioen til et minimum. Fortsett med løfting, men ikke regn med at du klarer å øke på vektene. Fokuser heller på få repitisjoner og reduser belastningen så lite som mulig.

    Ta mesteparten av kaloriunderskuddet fra maten, men du bør helst ikke gå noe særlig under BMR.

     

    I tilegg ville jeg ikke lagt så mye vekt på proteinshakes på diett, men det er mest fordi du bør få inn proteinkilder som metter mye.

    625g sei koster det f.eks 17,- kroner på Rema og gir deg 100g protein og bare 450 kcal.

    For å få det samme fra ON Whey 100% må du opp i 130g pulver, som koster deg ca. 35,- og gir deg tett opp til 500 kcal.

     

    Selvfølgelig er det lureste å endre diett, og droppe kardio. Jeg regner med at trådstarter er fersk i bodybuilding. Det første året er kjent som gullåret, hvor man bygger lettest. Det vil si at han kan trene langdistanse (Aerob), og endre diett slik at han får kaloriunderskudd. Tiltross for et greit kaloriunderskudd kan han i hvertfall øke styrke og sannsynligvis øke i muskelmasse om han løfter vekter ved siden av. Derfor sier jeg at han burde trene litt langdistanse i tillegg, om hovedfokuset ligger på vekta.

     

    Her er det et trening/kostholdprogram som kan være interessant for deg:

    http://www.bodybuild...iner-intro.html

     

    BTW: Det er ikke alltid diett er nok selv for en bodybuilder, de bodybuilder som tar i bruk kardiotrening går for langdistanse for å pushe ned til de siste fettprosentene.

  8. Langdistanse (50min+, 2-3 ganger i uka) + diett om du vil beholde muskelmasse, og gå ned i fettprosent samtidig.

     

    Anbefaler ikke å gå intervall eller ha for stort kaloriunderskudd om du vil beholde muskelmassen. Stort kaloriunderskudd vil føre til at kroppen vil tære på alt av muskler.

     

    Stikker på jobb nå...

  9. Det er nok med proteintilskudd om morgen og etter trening. Du kan gjerne bruke Jack3d eller No xplode for økt presentasjon og resultater.

     

    Du må nok endre kostholdet for å få sixpack. Du kan starte med å droppe søtsaker, brus og fast food. Om det blir for vanskelig kan du kutte ut brus f.eks først, så søtsaker og fast food...

     

    Det er viktig at du trener skulder, bryst og bein også. For å ikke glemme triceps. Om du skal ha store armer er det et must å trene triceps. Muskelgruppen triceps utgjør 2/3 av armene dine. Når du trener større muskelgrupper som bein vil du få økt produksjon av testosteron i kroppen, inkluderer du biceps samtidig med en beinøkt vil bicepsmusklene dine vokse mye raskere.

  10. Jeg mener å ha lest at England er landet med gjennomsnittlig største pupper?

    Mener å ha hørt det jeg og, riktig nok største i Europa. Kanskje ikke så rart når England er Europas feiteste folk...
×
×
  • Opprett ny...