Gå til innhold

321321321321

Medlemmer
  • Innlegg

    460
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 321321321321

  1.  

     

    Ingen lag har vunnet med mer enn 4 tap.

     

    Lol, dette stemmer ikke.

     

     

    Det ble nevnt opp og ned og i mente etter kampen på mandag. Nå mener jeg altså til halvspilt serie, ikke hele serien

     

    Hvis statistikken gjelder halvspilt serie, og vi står med 4 tap etter halvspilt serie (gitt ikke-tap mot Bournemouth), hvordan får du den da til å bety at kun Spurs og Leicester er favoritter?

     

    Virker som du prøver å tilpasse statistikken til dine virkelighetsfjerne oppfatninger. Kan du finne statistikk som gir noe som helst hold i dine påstander om at vi skal slite med topp 4 når vi nå står med 36 poeng etter 18 runder? Pleier som regel å holde med rundt 70 poeng, og vinner vi neste match er vi nesten halvveis til 80. I tillegg sliter konkurrentene våre mer enn oss denne sesongen. 

  2. "Uflaks"

     

    Kan vi ikke kalle en spade for en spade og innrømme at det mest sjokkerende ikke er dømmingen, men kvaliteten i spillet. I dag hadde vi tapt mot Dag & Red med Pierluigi Collina ved fløyta.

    Eneste problemet jeg har med denne matchen er at jeg ikke synes Southampton har vært spesielt gode. Vi har heller ikke vært gode. En typisk 0-0 match som ender 3-0 fordi den blir preget av flaks/uflaks/dømming.

  3.  

     

     

    Gjennomført ræva dømt gjennom hele kampen. Begge målene skulle vært avblåst.

    De målene hadde kommet før eller siden slik Arsenal spiller nå. Når var sist vi møtte opp uten noen ting? Vi har absolutt INGENTING å møte tilbake med.
    Nei det hadde de ikke. Var helt jevngode når de fikk et mål ut av det blå (som skulle vært avblåst for offside i forkant), og da blir det selvfølgelig vanskelig.
    De har vært langt farligere foran mål enn oss. Ingen ting stemmer i kveld og det er lite som tyder på at vi ligger der vi gjør på tabellen. Bare passningene vi stiller opp med er totalt krise.

    Dersom du mener at 1 skudd på mål fra 30 meter de første 45 minuttene er å være veldig farlig skal du få lov til det. Etter 65 min har de hele 2 skudd på mål. 

  4.  

     

    Gjennomført ræva dømt gjennom hele kampen. Begge målene skulle vært avblåst.

    That!!!

     

    To billige mål, Jon Moss kan bare suge meg!

    Hva med målet han avblåse i 1.omgang? Der var han grei

     

    Jepp, ironisk nok skulle det målet han faktisk blåste på sannsynligvis stått.

  5.  

    Gjennomført ræva dømt gjennom hele kampen. Begge målene skulle vært avblåst.

    De målene hadde kommet før eller siden slik Arsenal spiller nå. Når var sist vi møtte opp uten noen ting? Vi har absolutt INGENTING å møte tilbake med.

     

    Nei det hadde de ikke. Var helt jevngode når de fikk et mål ut av det blå (som skulle vært avblåst for offside i forkant), og da blir det selvfølgelig vanskelig. 

  6. Spilles på Emirates kl. 21:00. 

     

    Mulig startoppstilling: 

     

    Cech

    Bellerin - Mertesacker - Koscielny - Monreal

    Flamini - Ramsey

    Walcott - Ozil - Sanchez

    Giroud

     

    Sanchez kan muligens starte. Alternativer er Campbell og Oxlade-Chamberlain inn på høyre og Walcott på venstre. 

     

    For City er nok Aguero involvert, mens Fernando, Kompany, Zabaleta og Nasri er ute.

     

    Mulig startoppstilling: 

     

    Hart

    Sagna - Demichellis - Otamendi - Clichy

    Yaya - Fernandinho

    KDB - Silva - Sterling

    Aguero

  7.  

    Slapp av. Jeg sier verken at de blir kjørt for hardt eller at de ikke blir kjørt for hardt. Jeg lurer faktisk på om belastningen Arsenal-spillerne utsettes for er betydelig større enn for andre klubber. Virker som om det er en etablert sannhet, og da lurer jeg på om dette er basert på faktiske tall. Og jeg tenker ikke spesielt på Sanchez, men på spillerne generelt, for skadeproblemet er jo ikke akkurat noe nytt for Arsenal. Hamstringskaden hans er ganske åpenbart en følge av at han har spilt for mye, det skal jeg ikke si noe på.  

     

    Har mer tro på at vi gjør andre ting feil (generelt sett, se bort fra spesielle enkelttilfeller her), evt. teorien om at spillerne våre må strekke sin fysiske kapasitet lenger mtp. at de generelt sett er fysisk mindre enn gjennomsnittet.

     

    Selvfølgelig er bredden i stallen og rullering viktig mtp svaret du søker. Totalt irrelevant? Er du reflektert egentlig? Se CJ sitt svar over som jeg støtter 100%

    Selvfølgelig er bredden viktig, ja, men du kom bare med et dårlig eksempel. Vi måtte ikke bruke Campbell og Gibbs på kant fordi vi har dårlig bredde i den posisjonen, da det er mange foran de to i køen. Vet ikke om jeg er like reflektert som deg azz :S

    • Liker 2
  8.  

    Kan noen av dere som melder at vi kjører spillerne våre i grøfta varte opp med noen tall som viser at vi kjører spillerne våre noe hardere enn andre lag? Minutter spilt, kamper på rad, osv.

    Generelt tynn stall på lik linje med united. Altså se på hva City varter opp med når Silva og Aguero er skadet, da kommer Bony og Sterling fra benken... 

     

    Mens vi må kjøre Gibbs (høyrekant), Flamini (dm) og Campbell (venstrekant)...

     

    Totalt irrelevant å begynne å snakke om hva City har på benken. Grunnen til at vi spilte Gibbs var fordi de 5-6 andre som ville blitt valgt der fremfor han var skadet samtidig. Kan ikke ha 10 spillere i hver posisjon for å være på den sikre siden. Hvis City har samme antall skader i samme posisjon har heller ikke de noen gode alternativer. 

     

    Skulle gjerne hatt noen tall fremfor synsing uten substans. Ingen tvil om vi har et stort, stort problem med skader, og at noe burde gjøres, men har noen faktiske bevis for at det er et resultat av at vi kjører spillerne våre hardere enn andre lag? 

×
×
  • Opprett ny...