Jump to content

ehspen

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 :)

Recent Profile Visitors

1168 profile views
 1. Vet du eller noen andre her inne om et annet sted hvor man kan hjelpe hverandre innad i communityet på denne måten slik at man ikke bryter forum-reglene?
 2. Som Dr. Peedee i posten(e) over her har jeg selv også endelig fått tak i en på grunn av en snill sjel her inne på forumet som solgte til meg for butikkpris! En stor, stor takk til Gondron. 😊
 3. Kan ikke huske å ha sett noen som selger disc-edition til 8000 uten at det inkluderer en budrunde i beskrivelsen.
 4. Syntes Elkjøp skal ha kudos for å ha gjort det ryddig og redelig med lotteri! Tar mye heller denne løsningen over F5-fest og Distill-fikling + scalpers.
 5. Når jeg får varsel fra Finn så virker det som at de ligger på alt fra 8.500 - 12.000, men de litt lavere i sjiktet ender som regel opp som budrunder virker det som.
 6. Er det faktisk sånn at konsollene går for 11- og 12.000 på Finn fortsatt? Syntes det er helt sinnssykt at prisene fortsatt ligger såpass høyt, men hvis folk betaler, så.. ¯\_(ツ)_/¯
 7. Noen som har satt opp push-varsling på app via lokalt-kjørende Distill på maskin? Når jeg åpner appen så får jeg beskjed om å kjøpe abonnement for å få ubegrenset med push-varsler, men får man noen gratis?
 8. Jeg håper og tror kanskje at de kommer til å synke i ukene fremover når de som har råd til å kjøpe for blodpris gjør dette og de som selger ikke lenger får bud på flerdobling av butikkpris. Hjelper nok lite at de legges ut til under 10.000 når samtlige får hundrevis av meldinger med bud over.
 9. Var mer en tanke om noen hadde lyst til å være hyggelige, ingenting annet. Hadde selv planlagt å selge til noen i hobbyen for butikkpris dersom jeg fikk til å forhåndsbestille flere, mulig noen tenkte det samme.
 10. Vet ikke hvor innafor det er å legge inn en kommentar om det, men hvis det er noen som får tak i en som blir levert før mai 2021 og har lyst til å selge til butikkpris, så kjøper jeg den gjerne!
×
×
 • Create New...