Gå til innhold

Anonym259235

Medlemmer
  • Innlegg

    4 238
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    29

Innlegg skrevet av Anonym259235

  1. Hei.

     

    I går kjøpte jeg meg en selvbygd gaming PC. Selger skulle resette alt før jeg hentet den men han rakk ikke bli ferdig så den ble avbrutt midt i. Jeg har startet den igjen nå men den vil ikke starte. Den skrur seg fysisk på, så kommer den hovedkort-menyen opp i 1-2 sek, etterfulgt av et helt svart bilde hvor det står "Loading Operating System.." i øvre venstre hjørne i 1-2 sek også blir det svart igjen og mus/tastatur skrur seg av. Dette bare går i sirkel igjen og igjen uten at noe skjer. Klarte å trykke F12 så jeg fikk opp valg om hvor jeg vil boote fra. Har prøvd alle sammen uten noe hell. Har prøvd å skru PCen av og på hundre ganger for å hvertfall få noe feilkode om at Windows ikke har blitt lastet ordentlig og et valg om reset eller noe, men ingenting. 

     

    Noen forslag? Må jeg kjøpe en ny Windows-disk til 1200kr og boote fra den? Alle måter jeg kan finne om å fikse dette involverer enten å være i PCens innstillinger eller at den kommer seg til en Windows-logo, noe den ikke gjør.

  2. Har en T25 Avensis (2004-mod stasjonsvogn). Den har veldig gode høyttalere og fin spiller, men mangler litt ekstra trøkk. Dermed hadde en sub fullført pakken i forhold til hva han trenger. Han vil ha noe som spiller rent og pent, skal ikke være for mye eller veldig overdøvende (ikke at jeg forventer det fra en aktiv sub men). Gjerne noe som gir deg kickbass og ikke bare masse dyp bass. Greia er at det er en stasjonsvogn som sagt, og den brukes mye. Dermed vil vi kunne ha muligheten til å felle ned bakseteryggen regelmessig uten at en svær kasse står i veien, og jeg tenkte dermed en aktiv flat sub, eller noe som passer under setene foran for eksempel. Forslag til noen gode? Eller er det noen som har bygd kasse i sidene baki eller lignende sånn at det forholdes praktisk? 

  3. Har en stasjonær PC med MSI 970 Gaming hovedkort. Den har dessverre ikke trådløs netttilkobling, og etter å ha snublet i nettverkskabel nok ganger er det på tide å gjøre noe med det. 

     

    Hva anbefales hvis jeg vil ha et billig og enkelt nettverkskort?

    Trenger ikke tåle noe spesielt med hastighet, da dette er hva jeg får på Macen:

    5909033167.png

     

     

    Må det være kompatibelt med hovedkortet eller er det universalt? Mye som må installeres av programvare eller er det rett fram?

  4. Takk for svar, alle sammen!

     

     

    Hvorfor jeg ikke går til PHS med en gang, har flere svar. Jeg har 6 prikker på lappen som jeg vil ha vekk slik at jeg har plettfritt rulleblad når jeg søker, og det er 3 år til. Dessuten trenger jeg tid på å komme i fysisk form da jeg har kondisen til en 94-åring og musklene til en fiskebolle. Da får jeg trent meg opp, rullebladet strykes og jeg får ekstra alderspoeng som virkelig trengs da det har blitt høyt snitt på PHS i det siste. 

     

    Jeg tror også det kan hjelpe mye på motivasjonen hvis jeg går en linje hvor jeg interesserer meg for stoffet og hvor skolen faktisk er fokusert på det du trenger. Problemet er bare å finne noe jeg kan ha nytte av eller interessere meg for. Jeg må nok gå gjennom litt her og der, men sliter med å finne et godt sted å starte. Og alt jeg har funnet interessant har enten skyhøyt snitt eller koster flesk. 

     

     

     

     

    Skjønner! Fysisk form er absolutt utrolig viktig og som nevnt over er det en av grunnene til at jeg synes det er greit med litt tid før jeg søker PHS slik at jeg kan trene meg opp. 

    Så man kan fullføre "noen av delene" av linjen man tar og likevel "bestå"? Det er ikke slik som på VGS at alt må være på plass? Man kan fucke opp noe men likevel få poeng for det man har fullført? Men alt må kanskje være på plass for å få en grad?

     

     

     

    Føler ikke det blir det samme i det hele tatt, egentlig. Som politi vil jeg kunne kjøre rundt og være ute i samfunnet, og passe på der. Aldri ha helt like dager, og aldri vite hva som kan møte meg på jobb. Det er noe som er ekstra spennende som politi. Fengselsbetjenter er på samme arbeidsplass hver dag, med pretty much samme hverdag og samme arbeidsoppgaver. Har også blitt anbefalt tollvesenet, men det blir heller ikke det samme for meg. Jeg er også en person som er glad i å være ute omkring i løpet av dagen, og ikke "innelåst i samme boks" hver eneste dag.. Ellers takk for tips!

  5. Hei. Jeg er en gutt på 20 år som foreløpig føler meg ganske stuck med tanke på utdannelse. Jeg har fullført VGS i sommer (henger ett år etter siden jeg gikk førsteklasse to ganger) og har generell studiekompetanse.

     

    Drømmen min her i livet er å gå PHS og bli politi, men det blir ikke enda. Jeg har prikker på førerkortet som må vekk, jeg må trene meg opp samt å få litt alderspoeng sammen med pause fra skole er en god idé for meg. Planen var derfor å ta meg noen friår, skaffe meg heltidsjobb og kanskje kjøpe bolig, også søke PHS når jeg føler meg klar om noen år. Men i tillegg til dette så er det visse faktorer som kan få meg diskvalifisert fra PHS i det hele tatt (syn osv.) og jeg burde absolutt ha en plan B. 

     

    Jeg gikk ut med 4,08 i snitt fra VGS og har dermed ikke verdens beste snitt å stille med til eventuelle videre studier. Men jeg har jo førstegangsvitnemål som senker inntakssnittene mye. Men! Hvis jeg ikke bruker det før april 2017, så ryker den muligheten. Dermed må jeg finne ut kjapt om jeg vil studere noe annet videre, og eventuelt hva. Men jeg aner ikke. Ingenting popper opp i hodet mitt som noe jeg brenner for utenom politiyrket, så det er vanskelig for meg å finne ut hva jeg skulle ha studert. For uansett om dette blir en plan B for PHS, eller om det blir det jeg skal fokusere helt på, så er det greit å ha en høyere utdanning her i verden da jeg ikke ønsker å sitte på kassa til Rema resten av livet. 

     

    Dermed tenkte jeg å dele litt av tankene mine her, og kanskje få noen tips og motivasjon. 

     

    Jeg er en person som ikke klarer å motivere meg selv og pushe meg selv noe spesielt. Jeg har alltid slitt med å gi mitt beste på skolen, selv om foreldre/lærere og alle rundt meg vet at jeg har potensialet og muligheten om jeg gidder. Men jeg blir veldig fort skolelei, og sliter med å pushe meg selv til å jobbe hardt i lengden når det ikke er noe jeg er veldig begeistret for. Jeg er for flink til å gi opp, egentlig.

     

    Derfor er jeg litt redd for at studier kan være noe jeg ikke klarer å fullføre skikkelig. 3 år skole til er greit, men hvis det er mange vanskelige eksamener, veldig mye lesing, pugging og notering osv., så kan det fort gå i dass. Men hvordan er dette egentlig? Overtenker jeg? Jeg hører jo om folk som skriver titalls til hundrevis av siders eksamen, og jeg sliter med å finne ut hva jeg skal skrive på en 3-4 siders eksamen på VGS. Hvordan skal jeg klare universitet/høyskole da? 

     

    Og i tillegg til dette så har jeg liksom bestemt meg for å utdanne meg til et behagelig yrke som er godt betalt hvis jeg skal gidde å studere når jeg uansett ikke har noe fast ønske om hva jeg vil jobbe med. Eiendomsmegler for eksempel, eller noe lignende. Kanskje et kontoryrke uten så mye mas. Jeg vet egentlig ikke, men noe i den duren. Men slike jobber har studier med høyt snitt, vanskelig og store mengder lesing, gigantiske eksamener, har de ikke? 

     

    Vet ikke hva mer jeg skal si egentlig, jeg føler meg bare stuck og blank på hva jeg skal gjøre med livet mitt før muligheten forsvinner og det er for sent.. Noen som har tips/forslag til meg? Motivasjon kanskje? Har jeg overtenkt og misforstått høyere studier med tanke på vanskelighetsgrad?

  6. Etter 7-8 timer ble PhotoRec ENDELIG ferdig, og alle filene hentet ut. Men ingen av videofilene funker. Åpner jeg i VLC så går tiden (altså riktig lengde på klippet) men ingen bilde. Prøvde i Quicktime Player, da funket det ikke i det hele tatt. Bare svart bilde som man ikke kunne spille av.. Noen tips? Filene som er ødelagt eller programmet som ikke funket? Ligger også en del små jpg-bilder der som er "thumbnails" av videoene. 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...