Jump to content

kystmannen

Medlemmer
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by kystmannen


 1. Denne tråden handler om demonstrasjonene, den økonomiske krisa i Israel og det som er relevant til det. Om du skal komme med meningsløse utsagn kan du vel gjøre det et annet sted.

   

  Menigsløse ? Det ble diskutert grunnen til demonstrasjon / Økonomisk krise .. Kommer med en av grunnene. Men utifra palestina skjerfet regner jeg med du ikke likte et ikke kritisk Israel innlegg...


 2. cnn " between 80 - 90 % of the rebels in London comes from minority back ground... " de sa også noe som at de kom fra slummen i London , og flesteparten var 2 generasjons innvandrere.. men de fryktet også at de lokale " muslim gruppene " hadde tatt til gatene for og bruke dette som et påskudd... noe i dn duren.. cnn som hadde det, bbc er ikke til og stole på så de nyhetene utelokker jeg...

  • Like 1

 3. Ja jeg er enig i at Islam er en forferdelig religion og at 60 % av koranen består av hvordan man skal behandle vantro hunder. Poenget mitt er at det sålangt kun er Mullah Krekar som har kommet med slike absurde utsangn som faktisk "er en trussel" om dere skjønner. Jeg ser på de fleste muslimer som snille og greie og som holder seg for seg selv. Tro meg, jeg er enig i det dere sier, men jeg "frykter" ikke islam på noe som helst vis enda.

   

  Joda , men er vel flere en mulla som har vært ute i offentligheten og fremmet sterke islamistiske meninger i Norge ?

  Er vel ikke logiskt i hodene til de fleste og frykte Islam enda siden Norske aviser skriver generelt lite om hva som skjer på den fronten i Europa. Men så skrive de nå ikke så mye om det som skjer i Norge heller på den fronten.

  • Like 1

 4. Som tidligere klassekamerat av en som mistet livet på utøya (og motstander av multikulturalisme, snikislamisering såvel som kulturmarxisme) er det lenge siden jeg har vært så forbannet som jeg har vært den siste uken. Når våre skattepenger attpåtil skal gå med på å finansiere en ekstremt kostbar etterforskning og en rettsak som kommer å vare i årevis + et livslangt opphold på luksushotell for breivik, renner begeret over. Hva med å bare henrette Breivik, så er vi ferdig med ham? Jeg tviler på at Stoltenberg hadde tapt noe på det hverken i Norge eller i utlandet, tvert om.

   

  " når våre skattepenger ....." Vi kaster de jo rundt oss uansett til både fjernt og nær..

  Bygger moskeer i Norge og i utlandet , finansierer nesten flesteparten av våre nye landsmenn, finansierer u-trygda til de som er for frisk til og være sykemeldt men sammtidig for lat til og jobbe.. Nei la oss slå et rødgrønnt slag og tømme statskassa

  • Like 1

 5. Det ottomanske riket var den mektigste militærmakt i verden. Der var det religiøs frihet, og uansett om du var kristen, jøde eller hindu kunne du gjøre hva du ville.

   

  Du kan si hva du vil om Muslimer, men de var faen ta meg bedre enn europeerne var!

   

  ottomanske rike ja , ja der utryddet muslimene så og si alle andre religioner med årene , hvor mange kristne ble ikke drept på den tiden ? Europeerne beskyttet pilgrimmene dem.

   

  At du synet muslimene er bedre en vanlige europeere lyser jo igjennom ( NEI IKKE ET PERSONANGREP )

   

  Hæhæhæhæhæhæhæ!!!! Korsridderne drepte faen ta meg flere pilgrimer enn det muslimene gjorde. Les en jævla bok! Om Salahadin, for eksempel, en av de beste hærførerne.

  Eller om drittsekkene. Guy de Luisignan. Pave Innocent den tredje. Rikard Løvehjerte! Der har du helter, du! Penger og makt var alt som sto i hodet deres!

   

  Nei, hvis du tror muslimene er the bad guys i den perioden, så er det fordi du ikke har fått god nok opplæring på skolen.

   

  Men selv det Ottomanske riket falt til slutt, på lignende grunnlag til andre store multi-nasjonale samlinger.

  Jepp, de falt sammen innefra på grunn av dårlig ledelse. Hadde ingenting med multikultur å gjøre.

  Kommer ann på hvordan man ser på det. Det er ikke bare dårlig ledelse, men de forskjellige landene som ikke kan styres som ett. EU har samme problemet, med å prøve å tvinge samtlige EU-land til å følge EN økonomi. Hva man kaller denne forskjellen er noe annet.

   

  Njah, det var ikke så stort problem i praksis, siden de ikke prøvde å styre landene som ett. De var autonome i de fleste ting, og gikk greit helt til lederskapsmodellen ble utdatert.

   

   

  Ja har lest mye men leser nøytrale bøker og ikke bøker som står på boklista til feks ****

  Men du kan jo se til almeria , egypt, tyrkia , libanon , OSV hvor muslimene drev systematisk utrydding av kristne.

  • Like 3

 6. Det ottomanske riket var den mektigste militærmakt i verden. Der var det religiøs frihet, og uansett om du var kristen, jøde eller hindu kunne du gjøre hva du ville.

   

  Du kan si hva du vil om Muslimer, men de var faen ta meg bedre enn europeerne var!

   

  ottomanske rike ja , ja der utryddet muslimene så og si alle andre religioner med årene , hvor mange kristne ble ikke drept på den tiden ? Europeerne beskyttet pilgrimmene dem.

   

  At du synet muslimene er bedre en vanlige europeere lyser jo igjennom ( NEI IKKE ET PERSONANGREP )

  • Like 2

 7. Nå snakket jeg spesifikt til kystmannen, og om hans oppførsel. Idiotiske poster fra begge sider er med på å ødelegge enhver debatt. Resultatet er skittkasting og rapporteringere. Det gjelder å angripe ballen, ikke spilleren. :)

   

  oppførsel ? Ja det var jo snakk i media at Frp skulle kromme ryggen og dempe tonen i innvandringsdebatten , jeg persolig krommer ingenting etter tragedien. Heller motsatt. Men du kan jo synest min oppførsel er gal så jeg skal bli mildere i språket og formuleringene for din del.

  • Like 1
×
×
 • Create New...