Jump to content

kystmannen

Medlemmer
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

63 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Menigsløse ? Det ble diskutert grunnen til demonstrasjon / Økonomisk krise .. Kommer med en av grunnene. Men utifra palestina skjerfet regner jeg med du ikke likte et ikke kritisk Israel innlegg...
 2. 17,mai , Hardanger..Norske fjorder og fjell.. Norske flagget svaier i luften... Tenk om vi mister det?

 3. Undertrykt og terrorisert av palestinerene i en årekke...
 4. Kalrt det koster og gjenoppbygge landet når de til daglig får raketter igjennom lufta.
 5. cnn " between 80 - 90 % of the rebels in London comes from minority back ground... " de sa også noe som at de kom fra slummen i London , og flesteparten var 2 generasjons innvandrere.. men de fryktet også at de lokale " muslim gruppene " hadde tatt til gatene for og bruke dette som et påskudd... noe i dn duren.. cnn som hadde det, bbc er ikke til og stole på så de nyhetene utelokker jeg...
 6. Ingen som syns det er litt rart i London at 90 % prosent av de som er i gatene er IKKE VESTLIG ?? det er de som er ute og kaster bensinbomber og stein.. Hvorfor ? De gir vel en lang faen i at han gangsteren ble skutt.. "this is Islam"
 7. begrenset ytringsfrihet, SOS rasisme som fotsoladater for AP , hva blir det neste ? holocaust av vanlige etniske Nordmenn som ikke godtar alt fra rød avdeling? Minner mer og mer og det tredje riket ano 1940.
 8. Er helt sykt at folk ikke ser at ytringsfriheten vår forsvinner sakte men sikkert ....
 9. Til dere som tror masseinnvandringen ikke gjør noe og tror at alle kan bli helt integrert i det Norske samfunnet : Hva om dere tar feil ? Hva gjør vi da ? Hva om 60 % av befolkningen i Norge er muslimer om nån år , og innfører sharialover ? Krever at vi fjerner alle kirker , kler på våre jenter , konventer til Islam eller flytt ?? Hva gjør vi da ?
 10. Så det er ingen som reagerer på det som skjer i Europa? Ingen som reagerer på at regjeringen går inn for å gjøre oss til 2-rang borgere i Norge?
 11. Joda , men er vel flere en mulla som har vært ute i offentligheten og fremmet sterke islamistiske meninger i Norge ? Er vel ikke logiskt i hodene til de fleste og frykte Islam enda siden Norske aviser skriver generelt lite om hva som skjer på den fronten i Europa. Men så skrive de nå ikke så mye om det som skjer i Norge heller på den fronten.
 12. Ja vi diskutere veldig mye religion , og ut ifra det jeg har lest så strides det om Islam i sin helhet kan anses som en religion. Det er vel mere en totaliært styreform.
×
×
 • Create New...