Jump to content

kystmannen

Medlemmer
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kystmannen

 1. Menigsløse ? Det ble diskutert grunnen til demonstrasjon / Økonomisk krise .. Kommer med en av grunnene. Men utifra palestina skjerfet regner jeg med du ikke likte et ikke kritisk Israel innlegg...
 2. 17,mai , Hardanger..Norske fjorder og fjell.. Norske flagget svaier i luften... Tenk om vi mister det?

 3. Undertrykt og terrorisert av palestinerene i en årekke...
 4. Kalrt det koster og gjenoppbygge landet når de til daglig får raketter igjennom lufta.
 5. cnn " between 80 - 90 % of the rebels in London comes from minority back ground... " de sa også noe som at de kom fra slummen i London , og flesteparten var 2 generasjons innvandrere.. men de fryktet også at de lokale " muslim gruppene " hadde tatt til gatene for og bruke dette som et påskudd... noe i dn duren.. cnn som hadde det, bbc er ikke til og stole på så de nyhetene utelokker jeg...
 6. Ingen som syns det er litt rart i London at 90 % prosent av de som er i gatene er IKKE VESTLIG ?? det er de som er ute og kaster bensinbomber og stein.. Hvorfor ? De gir vel en lang faen i at han gangsteren ble skutt.. "this is Islam"
 7. begrenset ytringsfrihet, SOS rasisme som fotsoladater for AP , hva blir det neste ? holocaust av vanlige etniske Nordmenn som ikke godtar alt fra rød avdeling? Minner mer og mer og det tredje riket ano 1940.
 8. Er helt sykt at folk ikke ser at ytringsfriheten vår forsvinner sakte men sikkert ....
 9. Til dere som tror masseinnvandringen ikke gjør noe og tror at alle kan bli helt integrert i det Norske samfunnet : Hva om dere tar feil ? Hva gjør vi da ? Hva om 60 % av befolkningen i Norge er muslimer om nån år , og innfører sharialover ? Krever at vi fjerner alle kirker , kler på våre jenter , konventer til Islam eller flytt ?? Hva gjør vi da ?
 10. Så det er ingen som reagerer på det som skjer i Europa? Ingen som reagerer på at regjeringen går inn for å gjøre oss til 2-rang borgere i Norge?
 11. Joda , men er vel flere en mulla som har vært ute i offentligheten og fremmet sterke islamistiske meninger i Norge ? Er vel ikke logiskt i hodene til de fleste og frykte Islam enda siden Norske aviser skriver generelt lite om hva som skjer på den fronten i Europa. Men så skrive de nå ikke så mye om det som skjer i Norge heller på den fronten.
 12. Ja vi diskutere veldig mye religion , og ut ifra det jeg har lest så strides det om Islam i sin helhet kan anses som en religion. Det er vel mere en totaliært styreform.
 13. Håper så mange som mulig deltar uansett ja eller nei .
 14. "Norwegian women must realise that we live in a multicultural society and adapt themselves to it."
 15. Skjønner ikke at folk er så missfornøyd med sin egen kultur at de vil påtvinge landet sitt en annen.
 16. " når våre skattepenger ....." Vi kaster de jo rundt oss uansett til både fjernt og nær.. Bygger moskeer i Norge og i utlandet , finansierer nesten flesteparten av våre nye landsmenn, finansierer u-trygda til de som er for frisk til og være sykemeldt men sammtidig for lat til og jobbe.. Nei la oss slå et rødgrønnt slag og tømme statskassa
 17. Støtter ikke ABB`s handlinger men anbefaler alle lese de førte delene av hans manifest :

  http://oron.com/qth1h8ly17uc/2083+-+A+European+Declaration+of+Independence5[1].docx.html

 18. Jens Stoltenberg siste facebook melding : <3 sharia <3

 19. Nei IQ og voldtekter har lite til felles , derimot religion og voldtekter , shit der kalte jeg Islam en religion igjen!
 20. ottomanske rike ja , ja der utryddet muslimene så og si alle andre religioner med årene , hvor mange kristne ble ikke drept på den tiden ? Europeerne beskyttet pilgrimmene dem. At du synet muslimene er bedre en vanlige europeere lyser jo igjennom ( NEI IKKE ET PERSONANGREP ) Hæhæhæhæhæhæhæ!!!! Korsridderne drepte faen ta meg flere pilgrimer enn det muslimene gjorde. Les en jævla bok! Om Salahadin, for eksempel, en av de beste hærførerne. Eller om drittsekkene. Guy de Luisignan. Pave Innocent den tredje. Rikard Løvehjerte! Der har du helter, du! Penger og makt var alt som sto i hodet deres! Nei, hvis du tror muslimene er the bad guys i den perioden, så er det fordi du ikke har fått god nok opplæring på skolen. Jepp, de falt sammen innefra på grunn av dårlig ledelse. Hadde ingenting med multikultur å gjøre. Kommer ann på hvordan man ser på det. Det er ikke bare dårlig ledelse, men de forskjellige landene som ikke kan styres som ett. EU har samme problemet, med å prøve å tvinge samtlige EU-land til å følge EN økonomi. Hva man kaller denne forskjellen er noe annet. Njah, det var ikke så stort problem i praksis, siden de ikke prøvde å styre landene som ett. De var autonome i de fleste ting, og gikk greit helt til lederskapsmodellen ble utdatert. Ja har lest mye men leser nøytrale bøker og ikke bøker som står på boklista til feks **** Men du kan jo se til almeria , egypt, tyrkia , libanon , OSV hvor muslimene drev systematisk utrydding av kristne.
 21. ottomanske rike ja , ja der utryddet muslimene så og si alle andre religioner med årene , hvor mange kristne ble ikke drept på den tiden ? Europeerne beskyttet pilgrimmene dem. At du synet muslimene er bedre en vanlige europeere lyser jo igjennom ( NEI IKKE ET PERSONANGREP )
×
×
 • Create New...