Gå til innhold

ns

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av ns

  1. Jeg vraka tanken om stor bred skjerm pga dette.
  2. I mitt selskap kan man maks jobbe en mnd i et annet land, og dette tror jeg kommer av skattemessige årsaker. Så hvis du vil gjøre ting etter boka så tror jeg ikke du kan flytte til Sverige og jobbe i/få lønn av/skatte til Norge uten problemer. Tror dette varierer fra land til land.
  3. Interessant. Har også dette inntrykket i blant, etter å hatt fastlege i et annet EU-land (god erfaring), samt å følge med på immigrant sider på Facebook, der mange synes de får mangelfull behandling i Norge. Veldig viktig å være ydmyk og for all del ikke selv-diagnostisere på et norsk legekontor, er min erfaring (på begrenset grunnlag vel og merke).
  4. Mange må ha på varme pga vannrør som fryser og så lekker når de tiner igjen, om ikke varme står på.
  5. Jeg tenker at det bør på plass, kanskje med et kwt tak på mindre enn den ordinære strømstøtte, feks 2000 kwt per mnd. Alle hytter med strøm og vann er ikke palass eid av rike familier. Og denne utgiften var nær umulig å se for seg for kort tid siden. Staten tjener rått på salg av energi, og har råd til det. Til bedrifter også forøvrig.
  6. For august fikk jeg 5700 i strøm og 3600 i støtte. 1300 kwt, 1,61 kr per kwt etter støtte. NO1, nettleie ikke inkl. Andre?
  7. Og du har spotpris? At du lader elbil om natta vil jo hjelpe, men har lagt merke til at strømprisen ikke faller særlig om natta lenger (har dog ikke de store toppene som på dagen).
  8. Snakker du om august nå, og har estimert? Er vel vanskelig å regne ut nøyaktig, da strømprisen og forbruket ikke er jevn hele døgnet? I juli betalte jeg 2451 kr for strøm og 788 kr for nettleie, og fikk 1224 kr i strømstøtte. Støtten utgjorde 50 % av strøm, og 38 % av strøm + nettleie. NO1, Elvia, spotpris, Tibber. Du rapporterer om 73 % støtte. Kan ikke se for meg at det stemmer, med mindre du har fastpris?
  9. Hva med å heller beholde de, men subsidiere mer? Feks 100 % for over 50 øre kwt, for private og industrien.
×
×
  • Opprett ny...