Gå til innhold

Himmalaya

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

513 profilvisninger

Himmalaya sine prestasjoner

19

Nettsamfunnsomdømme

  1. Var i dialog med personen hele veien, var borte 5 minutt og ga beskjed at jeg ikke var der akkurat når hun kom men at hun kunne ta det med seg. Når jeg kom tilbake rett etterpå og jeg ringte for å undersøke hvorfor bare sofa var borte, var nummer mitt blokkert. Takk for dine meninger og vurdering av saken. Lykke til med biståelsen av eiendomssalg.
  2. Er det som ikke er uvensentlig da. De ble satt for å plukkes opp, «kjøper» var tilstedet og plukket opp deler av det og etterlot seg resten.
  3. Ja det går gjennom meg hvor frekk handlingen er. Og er kanskje en fordel at folk ikke bare kommer seg unna med det og fortsetter. Tenk om det en dag er våre foreldre eller besteforeldre som kanskje ikke har like mye tiltaksressurser og da sitter der med noe de kanskje har mer problemer med å løse selv.
  4. Utrolig hva folk får seg til å gjøre. De må tydligvis ha alt for mye tid til overs for å føle seg underhold med noe sånnt! Takk!
  5. Nei, fant henne ikke der heller. Men fant noen som vet hvem hun er og blitt lovet at det skal bli hentet i ettermiddag. Så er bare å vente spent.
  6. Føler meg enig i den teorien. Jeg ønsker bare ikke tape ansikt med å falle på samme nivå som motparten. Mulig jeg på en måte allerede gjør dette med å kaste bort energi på saken, men som jeg nevnte tidligere ønsker jeg ikke at personen skal komme så lett unna da jeg synes dette er en virkelig frekk handling. Mulig det er eneste løsning da..
  7. Fint du holder liv i tråden 👌🏻
  8. Gjorde dette. Er hennes navn, men finner fortsatt ikke adresse. Men tusen takk for tips!
  9. For å bekrefte at det ikke er noe misforståelser som har gjort dette. Har også hatt kontaktet henne via en annen telefon etter dette, hvor hun lover å komme å hente det resterende. Dette endte med at hun blokker det nummeret også og unnlater fortsatt å hente.
  10. Tenker det bunner ut i at hvis jeg finner adressen med mer søk, så frakter jeg resterende selv og plasserer det utenfor. Takker for alle svar og engasjement
  11. Ja, det kommer ikke navn eller adresse opp noen steder. Navnet hennes har jeg gjennom finn brukeren. Hun ønsket nummeret mitt når vi gjorde avtalen og hun sendte melding når hun var like ved, dermed har jeg telefonnummeret hennes.
  12. Ryddig svar! Hvis jeg snur spørsmål til svarene dine: 1. Hun har da noe som er mitt i sitt hjem, men leverer ikke dette tilbake og stiller seg ikke til ansvar med å fjerne det resterende. Er det da mulig for meg å gjøre dette på hennes regning uten at det faller tilbake på meg? Og- er dette tyveri da hun har kommet og tatt noe som er mitt uten samtykke? 2. Hvis de da regnes som forlatt, noe de nå i teorien er. Så er vi tilbake til spørsmålet om hvem som skal belastes av fjerningen. Jeg kunne selvfølgelig enkelt gjort det å blitt ferdig med saken, men vil samtidig komme til bunns i hvilke rettigheter man har her, og kjenner at jeg ble litt barnslig i det hele og ønsker ikke personen skal komme seg alt for enkelt ut av denne saken.
  13. Kommer vel ann på hvor på «rangstigen» man sitter det..
  14. Tenker som så at man lærer av sine feil 🙈
×
×
  • Opprett ny...