Gå til innhold

Himmalaya

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Himmalaya

  1. Var i dialog med personen hele veien, var borte 5 minutt og ga beskjed at jeg ikke var der akkurat når hun kom men at hun kunne ta det med seg. Når jeg kom tilbake rett etterpå og jeg ringte for å undersøke hvorfor bare sofa var borte, var nummer mitt blokkert. Takk for dine meninger og vurdering av saken. Lykke til med biståelsen av eiendomssalg.
  2. Er det som ikke er uvensentlig da. De ble satt for å plukkes opp, «kjøper» var tilstedet og plukket opp deler av det og etterlot seg resten.
  3. Ja det går gjennom meg hvor frekk handlingen er. Og er kanskje en fordel at folk ikke bare kommer seg unna med det og fortsetter. Tenk om det en dag er våre foreldre eller besteforeldre som kanskje ikke har like mye tiltaksressurser og da sitter der med noe de kanskje har mer problemer med å løse selv.
  4. Utrolig hva folk får seg til å gjøre. De må tydligvis ha alt for mye tid til overs for å føle seg underhold med noe sånnt! Takk!
  5. Nei, fant henne ikke der heller. Men fant noen som vet hvem hun er og blitt lovet at det skal bli hentet i ettermiddag. Så er bare å vente spent.
  6. Føler meg enig i den teorien. Jeg ønsker bare ikke tape ansikt med å falle på samme nivå som motparten. Mulig jeg på en måte allerede gjør dette med å kaste bort energi på saken, men som jeg nevnte tidligere ønsker jeg ikke at personen skal komme så lett unna da jeg synes dette er en virkelig frekk handling. Mulig det er eneste løsning da..
  7. Fint du holder liv i tråden 👌🏻
  8. Gjorde dette. Er hennes navn, men finner fortsatt ikke adresse. Men tusen takk for tips!
  9. For å bekrefte at det ikke er noe misforståelser som har gjort dette. Har også hatt kontaktet henne via en annen telefon etter dette, hvor hun lover å komme å hente det resterende. Dette endte med at hun blokker det nummeret også og unnlater fortsatt å hente.
  10. Tenker det bunner ut i at hvis jeg finner adressen med mer søk, så frakter jeg resterende selv og plasserer det utenfor. Takker for alle svar og engasjement
  11. Ja, det kommer ikke navn eller adresse opp noen steder. Navnet hennes har jeg gjennom finn brukeren. Hun ønsket nummeret mitt når vi gjorde avtalen og hun sendte melding når hun var like ved, dermed har jeg telefonnummeret hennes.
  12. Ryddig svar! Hvis jeg snur spørsmål til svarene dine: 1. Hun har da noe som er mitt i sitt hjem, men leverer ikke dette tilbake og stiller seg ikke til ansvar med å fjerne det resterende. Er det da mulig for meg å gjøre dette på hennes regning uten at det faller tilbake på meg? Og- er dette tyveri da hun har kommet og tatt noe som er mitt uten samtykke? 2. Hvis de da regnes som forlatt, noe de nå i teorien er. Så er vi tilbake til spørsmålet om hvem som skal belastes av fjerningen. Jeg kunne selvfølgelig enkelt gjort det å blitt ferdig med saken, men vil samtidig komme til bunns i hvilke rettigheter man har her, og kjenner at jeg ble litt barnslig i det hele og ønsker ikke personen skal komme seg alt for enkelt ut av denne saken.
  13. Kommer vel ann på hvor på «rangstigen» man sitter det..
  14. Tenker som så at man lærer av sine feil 🙈
  15. Tenker det da var opp til personen selv om de ville ha alt, eller ingenting. Har ikke tvunget henne til å velge å ta alt, det var hennes valg. Problemet er at hun kom og tok det ene hun ville av «alt» og da satte meg i en vanskeligere situasjon grunnet jeg ga bort alt gratis for å få bort alt, for jeg kunne som sakt tatt betalt for sofaen. Da også en god sum da den var av verdi. Dette er mitt problem ja, derfor jeg spørr etter råd av mine rettigheter da hun fikk nei til kun sofa og med tydelig beskjed at det ble gitt bort samlet men benyttet seg av muligheten til å ta uten at jeg var der.
  16. Tenker den tidligere husværten ikke setter pris på at det står der, og siden det «har vært mitt» kjenner jeg litt på ansvaret for det. Men du har et poeng, kan henvise til henne, men faller nok på meg når hun ikke plukker opp?
  17. Det som var planen, men umulig å finne adressen. Har bare navn og telefonnummer. Hadde jeg hatt adressen ville det nå stått utenfor henne
  18. Prippen? Helt klart 😄 Føler meg ekstremt prippen akkurat nå. Men virkelig frustrerende og kjenner jeg ikke klarer å slippe den helt pga personen ikke bare skal kunne stikke av med den. Sofaen kunne jeg fått penger for, men ga bort hele sette med sofaen for at alt skulle bli med. Hadde jeg kun skulle kvittet meg med den hadde det vært mot betaling. En grunn til at de andre interesserte ikke henter er pga det var sofaen de var interessert i. Og det vil i grunn ikke være ok da personen spurte om kun sofa og jeg sa nei? Men ifølge finn sine retningslinjer står det at avtaler er bindende, også muntlig. Men føler denne enkle saken blir litt kompleks i forhold til å tyde den.
  19. Men i realiteten kan det vel kategoriseres som en form for tyveri? Og at det resterende hun har avtalt å hente nå er hennes eiendeler? 🤔 eller er jeg rett og slett for prippen nå. Er som sakt veldig frustrert over hvor frekk man kan være.
  20. Skrev melding og sa at det vil bli ført bort på hennes regning med de kontaktopplysningene jeg har. Men er bekymret det ikke er nok og at det faller tilbake på meg? Har telefonnummer og navn. Vet ikke om dette er nok? Kjenner jeg ikke er sugen på den regninen selv.. men ønsker å gjennomføre så derfor jeg sjekker hvordan jeg egentlig stiller meg her. Ser det står på finn at hvis en selger ikke fullfører en handel som er avtalt både skriftlig og muntlig kan kjøper kreve erstatning. Tenker dette går begge veier? Altså da at man har sine rettigheter og at dette nå er hennes eiendeler?
  21. Er nok en smal sak egentlig, men så vanvittig frustrerende! Det er jo i grunn tyveri når du kun tar en ting «uten låv»? Har skrevet en elendig tilbakemelding. Problemet er at den blir ikke publisert med mindre hun skriver en omtale om meg også. Tenker hun skjønner den tilbakemelingen ikke er av positiv karakter så tenker hun unngår å skrive noe tilbake som resulterer i at den blir slettet etter 3 uker.
  22. Hei! La tidligere ut en spisegruppe på finn med spisebord, stoler og sofa tilhørende spisegruppen. Ble mange henvendelser, men en kunne hente fortest da jeg hadde behov for å få dette bort grunnet flytting. Hun spurte først om hun kun kunne få sofa, jeg svarte at det måtte hentes samlet. Satte dette klart ute til henne, med kommunikasjon om at hun var på vei og viste det stod ute. Når hun kom var jeg borte i 5 minutt og jeg bekreftet at hun kunne ta dette med seg. Når jeg da kommer tilbake har hun kun tatt med seg sofa. Bordet og stolene stod fortsatt der. Prøvde å kontakte henne men hun hadde blokkert nummeret mitt. Fikk tak i henne via en annen telefon og hun låfte å komme å hente, men dukker fortsatt ikke opp. Hvilke rettigheter har jeg her? Kan dette bli hentet av et firma for å kastes på hennes regning? Har behov for å få dette fjernet da det står utenfor den gamle leiligheten jeg har flyttet ut fra. Og de andre som var interessert ønsker det ikke uten sofaen. Finner ikke adressen hennes, men har fullt navn og telefonnummer. Anmelde? Kreve sofa tilbake eller fjernet på hennes regning? Har alt dokumentert på meldinger.
×
×
  • Opprett ny...