Gå til innhold

Stigtrix_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    127
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stigtrix_InnleggNO

  1. Vi hjelper deg å velge riktig skytespill.

    Les hele saken

     

    Jeg synes at Quake 3 og Unreal Tounament 2003 er de beste førstepersons spillene som er laget! Selv Quake 1 er like stor i dag! Aldri hatt

    det så gøy som når jeg logger meg på med Quake 3 f.eks.. Dette er gøy! CS og slikt har virkelig ikke bitt meg mye.

    Unreal Tournament 2003?

    Unreal Tournament(99) har jo så mange bedre baner, tøffere våpen og bedre gameplay.

    UT2003, UT2004 og UTIII lever ikke opp til originalen i min bok.

    Stilen, gameplayet og musikken kan aldri overgå det som var i UT(99).

    Våpnene og en del av stilen ble tatt vekk i 2003 og enda mer i 2004 når de inkluderte kjøretøy, noe som fungerte som en klamp om foten og ødela farten.

    Hele følelsen som var i UT er så godt som borte i UTIII. Det ble heller en Gears of War rip-off på bekostning av den velkjente stilen.

     

    Skal jeg anbefalle et Unreal Tournament-spill anbefaller jeg derfor originalen.

    Ingen over, ingen ved siden!

     

    Jeg liker personlig Unreal Tournament mye bedre enn Quake pga. gameplayet.

  2. MEN er 3DS verd det uten å bruke 3D funksjonen? Eller skal jeg kjøpe en DSi isteden :whistle:

    Noen som vet hvor det er billigst å kjøpe DSi/XL nå?

    Hvis du kun er interessert i DS-spill og ikke noe annet, vil jeg anbefalle DS Lite siden den har bedre batteritid.

    Hvis du heller vil ha muligheten til å spille av musikk, laste ned innhold og ta bilder er DSi/DSiXL tingen.

    DSi har også bedre brukerflate og meny.

    Jeg kan glatt innrømme at jeg ikke har brukt funksjonene til DSi nevneverdig. Lydkvaliteten på musikkfiler på enheten

    er ikke noe å skrive hjem til mor om, men lyden er bedre enn på de eldre DS-modellene. Kameraene har standard vga-oppløsning, så de er til liten nytte.

    Det finnes noen gode titler som du kan laste ned til DSi:

    - Rayman

    - Mario VS Donkey Kong: Minis March Again

    - Dragon Quest Wars

    - A Little Bit of... Dr. Mario

    - Flipnote Studio

    - Wario Ware: Snapped!

    - Shantae: Risky's Revenge

    - Mr. Driller: Drill till you Drop

    - ZENONIA

    - Legends of Exidia

    Og haugevis av tower defence-spill i tillegg til mye annet! :)

     

     

    DSi koster 999,- på Lefdal og Elkjøp. Jeg har ikke sett noen bedre priser hittil.

  3. Å sette noe på spissen er et virkemiddel som så mye annet, men det forundrer meg at det er mulig å gå glipp av temmelig åpenbare poeng i teksten. Hvis noen så for rødt til å få ting med seg, her er et kort sammendrag av de viktigste:

     

    - Det er vanskelig å se hvordan 3D skal gi flere muligheter for gameplay, det endrer ingen av premissene. Ny presentasjon av den samme informasjonen.

    - 3D er unaturlig for øynene våre, kommentaren forklarer hvorfor. Det er ikke fullverdig 3D slik vi kjenner det fra virkeligheten.

    - Vi er allerede vant til å hente ut informajson om tre dimensjoner fra en vanlig 2D-skjerm (dermed kan man kanskje ikke hevde at man får en ekstra dimensjon av en slik skjerm).

    - Batterikapasiteten er dårlig, med mindre du skrur av 3D (som Nintendo bruker som hovedkjøpsargument).

    - Skjermen (i 3D-modus) er ikke anbefalt for barn under 6 år, vi får se om spillutviklere respekterer dette, eller om det renner på med barnespill likevel.

    - Konsollen er raskere, men mye av denne ytelsen brukes på å produsere dobbelt opp med bilder (til 3D).

    - Regionssperre er en uting.

    - Det virker å være få folk som går rundt med 3DS i sovemodus for utveksling av informasjon mellom konsollene.

    - Akselerometer har jeg lite til overs for (greit, her argumenterer jeg ikke mye, men nevner at det på andre plattformer har blitt overbrukt en del).

    - Jeg tror det kommer gode spill til 3DS, men ikke at 3D vil være med å bidra til kvaliteten.

     

    Ergo synes jeg Nintendo burde fokusert på noe annet enn 3D. Halvert tykkelsen og gitt oss bedre skjerm(er) for eksempel. Eller hva med en bedre nettjeneste?

    Jeg er veldig enig i kritikken av konsollen, men jeg er ikke enig i hvordan du gjør det.

    Det er en stor forskjell.

  4. Dette minner meg litt, eller egentlig ganske mye, om den gangen en fyr, tror det var på spillverket, skrev en "edgy" kommentar om nintendo sin e3 forestilling for et par år tilbake. Da ble det helt paniske tilstander i kommentarfeltet. Klart, det hjalp ikke at forfatteren selv begynte å trolle der også.

     

    Er jo ikke så rart folk blir irritert når en representant for gamer.no får fripass til å trolle Nintendo og Nintendos forbrukere på den måten som han gjør her. Som jeg nevnte tidligere, jeg er tilhenger av kritikk, og det er mye å kritisere 3DS for - det bør imidlertid pakkes inn i et minimum av saklighet, og fokuset bør være på argumentasjon. Til tross for noen brukbare poenger, så er fokuset i all hovedsak her på billig retorikk som egentlig bare bidrar til å tilsløre at mange av de viktigste ankepunktene her er høyst subjektive - og dermed ikke har noen som helst relevanse for andre enn avsender selv. Og nettopp det - forsøket på allmengjøring av det subjektive - er det som er provoserende for mange Nintendo-kunder som meg selv. Tenk dere at jeg skrev en artikkel om hvor sykt jeg hatet God of War og skrev slikt som at "folk som maser om den gode grafikken kan bare gå å spille ludo" eller "dette hack n slash-gameplayet er like interessant som å beholde BIC-pennen etter å ha skrevet under på en saftig fartsbot". Det er usaklig, og det har null interesse for andre om jeg ikke bryr meg om grafikk og synes gameplayet er kjedelig - og det ville ført til en storm av sinte lesere. Imidlertid så er det en gang slik at gamer.no aldri ville ha gjort noe slikt, fordi de vet at deres kjernepublikum tross alt elsker Sony og misliker at Nintendo er tilbake på tronen - og dermed er terskelen for å tillate hetsing av Nintendo langt lavere - da det genererer mer trafikk og høyere reklameinntekter - og siden det tross alt er det en gjør i spillmediene for tiden.

     

    Det er også verdt å nevne at flere av poengene i artikkelen - som punktet om at 3DS er skadelig for barn - er høyst usikre og kunne fint vært balansert ut med rapporter som tvert i mot tyder på at det kan ha positive effekter for barn å bruke de, som en artikkel på kotaku.com i går hadde tatt seg bryet med å skrive. Advarslene på pakken skyldes ene og alene å dekke seg mot søksmål - og har ingen basis i forskning. Men slike balanserende elementer ville selvsagt ha ødelagt poenget med artikkelen - å trolle Nintendo og å få utløp for sitt hat mot de som har tatt tronen tilbake fra Sony. Motbevis det gjerne, men jeg gleder meg til å se den dagen dere skriver en lignende artikkel om hvor Dead on Arrival PSP2 kommer til å være da den ikke kan konkurrere med Iphone, om hvor ufattelig dere hater "gimmicken" som er touchskjerm på baksiden, og om hvor lite vits det er å spille disse spillene på en håndholdt når man får Angy Birds til seks kroner. Eller hva med artikkelen om hvor tragisk det er at Sony promoterer 3D (med briller) på PS3 og at dette bare er en billig gimmick for å få folk til å kjøpe dyre Sony-produserte 3D-Tv-er? Jeg sier ikke at dere skal skrive disse artiklene, jeg bare savner at dere forsøker å balansere positivitet og negativitet litt utover. Husk at Nintendo aldri har gjort det så bra som de gjør det nå, noe som betyr at aldri før har så mange sett verdien i deres produkter - likevel flommer nettet over av negative artikler om dem. Et paradoks?

     

    Jeg vil oppfordre gamer.no til å enten starte seriøs dekning også av Nintendo, eller bare omdøpe seg selv til HDgamer.no og droppe Nintendo-dekning overhodet. For det dere driver med nå er trolling av verste sort - og langt under det nivået et seriøst spillmedium burde tillate seg.

     

    +1

    Veldig gode poeng!

    Jeg har dog en mistanke, slik jeg har skrevet før, at denne artikkelen kun er produsert for å generere flere klikk og skape debatt og er vinklet slik for å få mest mulig PR(på tross av at den er mest negativ).

    Det er ganske kjipt av gamer.no.

    Jeg ville mye heller hatt en artikkel som tok for seg problemene til 3DS og hva som kan forbedres.

    Som mange andre har sagt her virker det som om artikkelforfatteren burde komme seg ut av det pubertale stadiet og argumentere i stedet for å slenge dritt.

  5. *snip*

     

    Og som jeg sa er det umulig å lage en 3DS i samme størrelse om DS, men med bedre batteri. Nintendo kunne fint ha laget en 3DS med et batteri som varer i ti, femten timer i full 3D med Wi-Fi og hele pakken, men da ville 3DSen ha vært betydelig større. Det er bare å se på de tredjeparts batteriene som er kommet allerede. Jeg tviler sterkt på at du finner noen som er like store om det på 3DS, men med bedre levetid.

     

    Hvordan er egentlig komboen 3D og å bruke askeleromteret på denne sakaen? I utgangspunktet er jo det en ganske elendig kombinasjon?

     

    AtW

    Flere anmeldere som har testet det eneste spillet som bruker denne kombinasjonen ordentlig hittil, Super Monkey Ball 3D, sier at det er en helt ubrukelig kombinasjon:

     

    Det sier seg selv, men da har man misforstått hele poenget. Gyroskop betyr å tilte konsollen, så å bruke 3D blir helt feil. Men dytt den over til 2D, så skal du se det blir noe helt annet. ;) Bare fordi 3DSen kan vise 3D-grafikk betyr det ikke at den er nødt til å gjøre det. Xbox360 , PC og PS3 kan vise rimelig bra 3D de også, men det er fortsatt "lov" å lage 2D-spill til dem som f.eks 2D plattformspill.

     

    Nei, det er ikke sant!

    3DS-en ikke bli større for at den skal få bedre batteritid.

    Det finnes mange batterier på samme størrelsen som har mellom 1500- og 2200mAh(til mobiler og PSP).

    2200 er det meste jeg har sett til PSP, og det er 900mAh mer enn 3DS har.

     

    Det blir helt feil å sammenligne spilling i 3D på Nintendo 3DS med spilling i 3D på PS3 og Xbox 360.

    3D står i sentrum av spillopplevelsen med 3DS. De andre konsollene krever klønete tilleggsutstyr og har ikke 3D som et salgsargument, heller som et tillegg for entusiastene.

     

     

     

    Høres ut som forfatteren nettopp ble blind på det ene øyet og med det mistet dybdesynet sitt, for så å kaste hele sin frustrasjon over på 3DS-en og prøve å skrive så mye negativt som mulig med tittelen "Jeg hater Nintendo 3DS". Resultatet ble en suppe med rølp.

     

    Å si at det å ikke trenge briller er det minste problemet, blir helt feil. Jeg er sikker på at de fleste skulle ønske de kunne slippe brillene hver gang de skal se på noe 3D på skjerm. Og dette gjelder spesielt bærbare konsoller, man har ikke lyst til å drasse med seg briller med 3DS-en. Greit nok at man ikke alltid ser rett på TV-en, men hvor ofte spiller man på en bærbar spillekonsoll med skjermen på skrå egentlig? Vi er bare i startgropa med denne teknologien på skjerm, og den kommer til å bli mye bedre i fremtiden. 3D er kommet for å bli, og når vi kan velge om vi vil ha det av eller på, så det er ingen grunn til å klage.

    Jeg er veldig sikker på at forfatteren har gjort dette med overlegg for å få flere treff i tillegg til en debatt rundt saken.

    Det er en kjent sak at overdreven, ensidet vinkling fører til kraftige reaksjoner blant lesere, noe som er tydelig her ;)

     

    Har du i det hele tatt prøvd Nintendo 3DS? Det høres ikke sånn ut i hvert fall.

    Ta deg en runde med Super Street Fighter IV 3D Edition, så skal du se at konsollen ikke er lett å holde innenfor den krevde vinkelen mens du trykker for harde livet.

    Eller så kan du teste et spill som bruker bevegelsesstyring... Det er ingen suksess.

    Den påkrevde stillingen man må holde 3DS i har minmal slingremon:

    http://www.youtube.com/user/ashens?blend=1&ob=4#p/u/3/TcAgaU4ix8M#t=11m34s

  6. Hvordan er egentlig komboen 3D og å bruke askeleromteret på denne sakaen? I utgangspunktet er jo det en ganske elendig kombinasjon?

     

    AtW

    Flere anmeldere som har testet det eneste spillet som bruker denne kombinasjonen ordentlig hittil, Super Monkey Ball 3D, sier at det er en helt ubrukelig kombinasjon:

     

    "What this new version brings to the table is a brand new control scheme, utilizing either the 3DS' circle pad or gyroscope technology. While the latter is pretty worthless (as tilting the system around screws up the 3D effect) ..."

    - ign.com

     

    "Nintendo/Sega collaboration called Paper AiAi – you're given the option of using either the circle pad or the console's internal gyroscope to move the levels around your monkey. The latter is impossible to play with the 3D on unless you fancy a migraine for the rest of the week, so for my first run-through I opted for the former, hoping for a more traditional Super Monkey Ball experience"

    - EUROGAMER

     

    "... though keep in mind that using the gyroscopic controls kills the 3D ".

    - GameTrailers.com

     

    Det er bare noen få eksempler.

  7. "Jada, det var morsomt å se Avatar på kino i 3D"

     

    Jeg vet ikke om 3D er stort om 10 år, eller om det atter en gang vil floppe fordi teknologien trengt tatt er umoden.

     

    Pessimistene får som regel rett, men det er optimistene som driver verden fremover.

     

    Den aller første filmen i 3D var "The power of love" fra 1922, skjønt mange regner "Bwana devil" fra 1952 som den første. Uansett er 3D ikke akkurat nytt. Og når det gjelder batterikapasiteten er det bare å tenke litt selv. 3DSen er like stor som en DS Lite, men har kraftigere innmat, 3D-skjerm, gyroskop og så videre, så hvordan kan batteriet på magisk vis være så sinnsykt mye bedre enn på DS? Hadde det vært tilfelle og man hadde brukt et 3DS-batteri på DS ville DSen levd i månedsvis uten å ladde[sic] batteriet. Bruk strøm som alle andre folk og vent til tredjeparts batterier blir bedre og billigere. Og større, men hva forventer folk?

    Det er jo ikke det det går på...

    Nintendo burde ha inkludert batteri med mer mAh, slik at det ville kompansere for tapet pga. mer batterikrevende teknologi.

    Det sier seg selv. Det blir rett og slett for dumt at du forsvarer Nintendo i dette tilfellet.

    "Bruk strøm som alle andre folk og vent til tredjeparts batterier blir bedre og billigere. Og større, men hva forventer folk?"

    o_O' Bruke strøm som alle andre folk? Er det noen annen måte å gjøre det på? Enlighten me!

    Tredjepartsbatteri er det dummeste du kan investere i!

    Da ryker garantien din. Nintendo har alltid hatt det som en regel - de tar ikke ansvar hvis du bruker tredjepartsutsyr.

    Vent heller til Nintendo kommer med en ny modell.

     

     

    3d eller ikke, hardwaren i DS-en har vel - som LMT sier - vært den samme siden den første modellen? Det var i grunn på tide med et lite hopp framover.

     

    Selv kjøper jeg neppe en 3DS før den uunngåelige revisjonen som forbedrer utseende og batteritid kommer.

    Det er ikke riktig - Nintendo oppgraderte batteriet og skjermen med DS Lite.

    DSi hadde mange hardware-oppgraderinger:

    - dobbelt så rask CPU: 133MHz

    - fire ganger så mye ram: 16MB

    - støtte for SD-kort(maks 32GB)

    - kamera

    -------------------------------------Software---------------------------------------------

    - software-oppdatering med forbedret brukerflate

    - støtte for nedlastbart innhold

    - høyere og bedre lyd pga. Codec IC(gjør om digitale signaler til analoge)

     

    Jeg er helt enig med deg: vent til en ny versjon kommer.

     

     

    _____________________________________________________

     

    Jeg har en Nintendo 3DS og jeg må si at skuffelsen er stor.

    Super Street Fighter IV 3D Edition kan du glemme å spille i 3D! Det krever så kjappe inputs at du er dømt til å bevege konsollen utenfor 3D-vinkelen med mindre du har den på et bord(hvordan skal du greie å spille SF da?).

    Når du slår av 3D ser spillet overraskende kornete ut fordi 3D-effekten glatter ut pixlene.

    Det verste ved å spille SF på 3DS er at det ikke er behagelig i det hele tatt!

    Komforten er søppel pga. den firkantede formen på konsollen(har de ikke lært enda? Game Boy Advance var herlig! Jeg vil ha runde kanter!), og styrekorset er plassert slik at det blir vanskelig å spille over lengre tid med det - I DARE YOU! Spill Street Fighter i 30min eller mer og utfør alle slags avanserte angrep. Det føles rett og slett ikke naturlig(med minre du har veldig små hender og korte fingre).

    Og nei, jeg spiller ikke SF med gliplaten, som Nintendo kaller den - det blir ikke presist nok.

     

     

    Det er ikke øynene mine som er problemet med 3Den, men det at innsynsvinkelen for at effekten skal fungere er så minimal at du blir tvunget til å sitte låst i en statisk posisjon.

    Jeg føler meg som en robot. Det er slitsomt å sitte sånn, og jeg anbefaller at man ligger eller støtter armene på et bord hvis man kan.

    http://www.cad-comic.com/cad/20110321

     

    Hvis du trenger informasjon fra den nederste skjermen er du dødsdømt!

    VIPS! Så har du ødelagt for 3D-effekten og må "stille inn" øynene dine igjen. Noen ganger går det relativt greit, andre ganger må man vente noen sekunder.

    Dette er jeg ikke alene om.

  8. Har vel mye med prisen til PS3'en å gjøre også. Mens prisene på Xbox 360 oftere dropper, så holder PS3'en seg rundt samme gamle pris nivå. Det at konsollen har "Blueray" er rett og slett ikke godt nok for et evnt kjøp.

    Jeg betalte 6000,- når den var helt ny.

    Nå får du den billigste versjonen til 2222,- som har 160GB HDD.

    Det er langt unna "samme gamle pris". Du glemmer også å ta i betraktning at du må betale hvis du skal bruke Xbox 360 online.

    Det er gratis på Play Station 3 - og ikke kom her med at Xbox Live er så mye bedre, for det er det faktisk ikke.

    Litt bedre, ja, men ikke så bra at det er verdt å betale noe for det.

    Den billigste Xbox 360-en koster 1695,- og har kun 4GB HDD. Betal for to år med Xbox Live, så er det dyrere enn en PS3: 2314,48,- .

    Du får ikke like mye for pengene. Ingen Blu-ray-spiller og en stusselig harddisk i tillegg til at du må betale for å spille online.

    Har du lyst til å spille Street Fighter eller andre slossspill er du tvunget til å kjøpe andre kontroller fordi D-paden på Xbox-kontrollen er så dårlig : /

  9. Veldig fint overblikk!

    Gleder meg til deres spillanmeldelser av 3DS-spill!

     

    Skriveleif & Co på nye eventry:

    - første linje: "duggfersk"

    det uttrykket du leter etter er "duggfrisk" ;)

    - andre avsnitt under "spillegal" burde det vel være "- smått frustrerende" i stedet for "- smått frustrert" siden du snakker i en generell tone og ikke om det selv i den setningen. Alternativt kan du skrive "- jeg ble smått frustrert".

     

    Det du retter på her er "feil" gjort med vilje for å få en morsom vri på det (er rimelig sikker). Dont be so damn square.

    Har du skrevet artikkelen? Nei... Hvordan kan du vite det da?

    Det er ingen god humor i det, slik jeg ser det, bare feil bruk av uttrykk. "Rykende fersk" er bedre hvis "fersk" skal brukes.

    Å blande uttrykkene "duggfrisk" sammen med det gir ingen humoristisk effekt.

    Skal det ikke være lov å hjelpe på en pen måte?

  10. Veldig fint overblikk!

    Gleder meg til deres spillanmeldelser av 3DS-spill!

     

    Skriveleif & Co på nye eventry:

    - første linje: "duggfersk"

    det uttrykket du leter etter er "duggfrisk" ;)

    - andre avsnitt under "spillegal" burde det vel være "- smått frustrerende" i stedet for "- smått frustrert" siden du snakker i en generell tone og ikke om det selv i den setningen. Alternativt kan du skrive "- jeg ble smått frustrert".

  11. Et spill blir selvfølgelig mye bedre med god musikk som passer.

    Jeg får aldri nok av Jeremy Soules musikk i Guild Wars <3

    Bare se hvor mye dårligere helhetsinntrykket av Teenage Mutant Ninja Turtes: Turtles in Time Re-shelled var i forhold til originalen.

    Musikken var så platt at jeg fikk lyst til å legge kontrollen fra meg med en gang. Arkadespillet, Super Nintendo- og SEGA Genesis/Megadrive-versjonene er kjent for den fantastiske musikken og det upåklagelige gameplayet. Når gameplayet i nyversjonen viste seg å være slappt, ble helhetsinntrykket horribelt akkompagnert av lame-O-rama-musikken.

     

    True story!

  12. Bioware og Lucas Arts har da noe å rutte med:

    - all tekst har fått tilhørende stemmeskuespill, så du behøver ikke lese en eneste linje(du kan slå på undertekst hvis du vil)

    - alt av sverdfekting registreres slik at våpnene faktisk treffer hverandre i motsetning til i andre MMO-spill, der man fekter i løse lufta(det samme gjelder bruk av skytevåpen)

    - valgene du gjør er bindene og påvirker historien din

    - på klassisk Bioware-vis kan du være god, midt i mellom eller ond

    - klassene er ikke statiske, men kan tilpasse seg situasjoner

     

    Jeg tror like mye på SW:TOR som på GW2. Det er to spill med dyktige selskaper bak seg :)

    1. Jeg ville mye heller ønsket at de bruke denne tiden de bruker på voice overs og scenematics til noe annet som faktisk er nyttig. Ønsker jeg slikt spiller jeg singleplayer RPGs. MMO's har alltid, og burde alltid handle om det som foregår i spillet mellom spillere.

     

    2. Det er IKKE hitboxes på sverd. Det eneste som skjer er at de har lagt til animasjoner som "passer" hverandre. Altså istedet for at du får "dodge/block", så vil du se figuren animere en "dodge/block" samt motstanderen animere en "miss". Det som da er litt tullete er at dette faktisk er avgjort fra den andres part. Den sender et "Hei! Nå kommer jeg til å misseg så jeg kommer til å kjøre igang en "miss" animasjon, så her får du informasjon slik at du kan kjøre din " block" animasjon".

     

    Enda en ting som absolutt ikke gjør gameplay bedre, eyecandy er fint å se på de første få timene. Ikke mer.

     

    3. Et aspekt som igjen passer seg best i singleplayer RPG's. Alle kjører uansett de samme linjene, og istedet for at vi ser en "quest line", så har de brukt en masse verdiløs tid til å skrive quest lines som går ut i grener. Det er uansett ikke uendelig med grener så ja, du kommer til å se at folk har gjort det samme som deg. Enda en ting de kunne spart seg for for å heller gjøre ting som er viktig i et MMO. Altså gameplay mellom spillere.

     

    4. Det kan man da i de fleste andre MMO's også.

     

    5. Igjen, ikke noe nytt..

     

     

    Nei, etter å ha sett det jeg nå har sett av Star Wars så har jeg mistet håpet. De bruker alt for mye tid og krefter på ting som er middelmodig i et spill som dette.

    Bare se på hvordan flyging håndteres.. Jeg mener, kunne de ikke funnet på noe bedre en dette? De har altså brukt tusenvis av timer på voiceovers, og skriving. De burde ha brukt disse pengene på flere programmere istedet som kunne laget et ordentlig system fremfor dette "fly på skinner" systemet. Et tegn av mange at de har prioritert feil.

    1) Det er et stort pluss i min bok, og går ikke på bekostning av resten med all ressursene de har.

     

    2) Uansett hvordan de gjør det - sverdene treffer faktisk hverandre og det ser bedre ut.

    Dette er ikke "eye candy", men noe som gir en mer realistisk følelse av å faktisk slåss istedet for å fekte på måfå.

     

    3) Jeg er sterkt uenig med deg. Det at historien får forskjellige utfall ved forskjellige valg gjør spillet mer gjenspillbart og mer spennende.

    Vil du gjøre de samme oppdragene igjen og igjen? Det er i hvert fall jeg drittlei! De forskjellige klassene har i tillegg mange unike oppdrag.

     

    4) Nei, du kan ikke være god, midt i mellom eller ond på samme måte i noe MMO jeg vet om - slik at det påvirker alt rundt deg.

     

    5) Hvis du ser flere videoer vil du innse at det ikke er det samme som i andre MMO-spill, hvor det å "tilpasse seg" en annen situasjone vil si å gjøre noe som er

    nesten helt likt det du ellers gjør.

     

     

    De håndterer flygingen på den måten de gjør for å tenke annerledes og få frem farten i det some skjer - det skal være cinematisk. Dette er annerledes enn det du finner i andre sci-fi MMO-spill.

    Jeg synes det ser spennede ut.

  13. Hvis du vil ha et MMO som prøver noe nytt burde du heller vente på Guild Wars 2 eller Star Wars: The Old Republic.

     

    Guild Wars 2 har jeg forsåvidt troen på, selv om jeg helst så at de tok steget helt ut og gjorde det om til aim-basert combat. (Subjektivt, ja, jeg vet.)

     

    Tror derimot ikke du skal forvente for mye nytenking fra SW:TOR, uansett hva utviklerne gulper opp i intervjuer og annet. Combat SER kanskje morsomt ut (jeg syns helt ærlig at det gjør ikke det engang), men det eneste jeg ser i videoene her er "yay, vi klarte å lage mer enn 1 animasjon per action!", og så ble det presentert som revolusjon. Jada, det føles sikkert litt bedre når de 20% automagiske lightsaber-blokkene resulterer i mer enn 1 variasjon av animasjonen, men sjanger-revolusjon er det nok neppe.

     

    [/rant]

    Bioware og Lucas Arts har da noe å rutte med:

    - all tekst har fått tilhørende stemmeskuespill, så du behøver ikke lese en eneste linje(du kan slå på undertekst hvis du vil)

    - alt av sverdfekting registreres slik at våpnene faktisk treffer hverandre i motsetning til i andre MMO-spill, der man fekter i løse lufta(det samme gjelder bruk av skytevåpen)

    - valgene du gjør er bindene og påvirker historien din

    - på klassisk Bioware-vis kan du være god, midt i mellom eller ond

    - klassene er ikke statiske, men kan tilpasse seg situasjoner

     

    Jeg tror like mye på SW:TOR som på GW2. Det er to spill med dyktige selskaper bak seg :)

  14. Jeg liker ikke spillet.

    Det er alt for likt WoW, spesielt rogue-klassen som nesten alt annet i spillet, er copy + paste.

    Jeg er veldig glad for at jeg fikk beta-tilgang, slik at jeg ikke sløste penger på denne dritten.

    Det er ikke noe revolusjonerende ved dette spillet.

    Same shit, different wrapping.

    Animasjonen er lavmål! Det er like simpelt som animasjonen i Everquest II.

    Grafikken er fin, men der stopper det.

    Jeg fikk samme følelsen som da jeg spilte AION - det er lagt så mye vekt på grafikk og utseende at

    det som faktisk er viktigst i et MMO, gameplayet, gikk i glemmeboka.

     

     

     

    Hvis du vil ha et MMO som prøver noe nytt burde du heller vente på Guild Wars 2 eller Star Wars: The Old Republic.

     

     

    Guild Wars 2:

     

     

    Thief gameplay - viser en av de tøffeste klassen i Guild Wars 2: Thief

     

     

    MMO Manifesto - forklarer mye ved spillet og hva utviklerne vil gjøre med det

    http://www.youtube.com/watch?v=35BPhT-KI1E

     

     

    Star Wars: The Old Republic:

     

     

    Combat - viser hvordan slåssing blir i SW:TOR

     

     

    Player Ships - se hvilke kule romskip du kan få tilgang til med de forskjellige klassene

    http://www.youtube.com/watch?v=OtgYuKQ7-Ws

    • Liker 1
  15. Utrolig at ingen har nevnt Quake 2 soundtrack her. Mer badass musikk til skytespill finnes ikke. Følte meg temmelig mann når jeg spilte igjennom Quake 2, og hørte på denne bakgrunnsmusikken da jeg var 13 år. Komponert av Sonic Mayhem.

     

    Jeg må si meg så enig i dette! Jeg hører fortsatt på denne til stadighet, selv om den gamle Q2-CDen begynner å bli ganske slitt nå.

    Jeg sier bare UNREAL TOURNAMENT(99)!

    Bedre game play og musikk etter min mening :)

     

    Musikk:

    Run

    Razorback

  16. Så mye å velge mellom :S

    Alle spillnavnene har lenker til musikk ;)

     

    Super Mario Bros.

    Super Mario Bros. 3

    Super Mario World

    Super Mario World 2: Yoshi's Island

    Super Mario Kart

    Super Mario 64

    Mario Kart 64

    Etc. med Mario-spill. Jeg har tilgode å høre dårlig musikk i et Mario-spill :)

     

    Donkey Kong Country

    Donkey Kong Country 2: Diddy Kong's Quest

    Donkey Kong Country 3: Dixie's Double Trouble

     

    Teenage Mutant Ninja Turtles IV: Turtles in Time

    Street Fighter II

    Tekken 3

     

    The Legend of Zelda: A Link to the Past

    The Legend of Zelda: Ocarina of Time

    Soul Blazer

    Super Mario RPG

     

    Super Castlevania

    Castlevania: Symphony of the Night

     

    Guild Wars

    Guild Wars: Eye of the North

     

     

    Et spill som få vet at i det hele tatt eksisterer:

    Spesielt bad ass fra 1:37 <3

     

    Det er bare noen av mine favoritter :)

    Soul Blazer og Super Double Dragon fortjener mer oppmerksomhet!

  17.  

    I GT5 har de til og med tatt opptak av lydene til hver enkelt bil, slik at det blir enda mer realistisk.

     

     

    Da lurer jeg på hvordan de har klart å få motorlydene til å bli så bort i natta dårlige som de er. Prøv en hvilken som helst 5- eller 10-sylindret bil i GT5, gå deretter på youtube og hør hvordan samme bil låter IRL...

    Du vet at lyden er annerledes inne i bilen?

    Lyden forandres ut i fra synsvinkelen du velger ;)

×
×
  • Opprett ny...