Gå til innhold

iBrick

Medlemmer
  • Innlegg

    207
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av iBrick

  1. Denne kan nok mange relatere til, og det å være bevisst på at man ikke skal snakke seg selv ned, tror jeg kan hjelpe. Med trening, meditasjon og frisk luft så kan man gjøre stor forskjell. Det går nok ikke bort over natta, men som han sier i videoen: ved å bruke det trikset han brukte, så ble han kvitt den indre "gestapoen" etter 4 måneder!

    Vi trenger ikke være perfekte heller, vær deg selv og elsk deg selv! De sier for å elske en annen må man elske seg selv først, og det kan nok også mange som sliter med psyken relatere til. Så gjør noe du har lyst til, slik at du føler deg bedre, før du gjør noe for andre!

    EDIT: Jeg er ingen ekspert, og skumleste veldig kjapt igjennom.. Men tror jeg har fått en forståelse av hva å være deprimert kan gå ut på.. Lykke til!

    EDIT 2: Hvor starter man? Ta det et skritt om gangen. Få seg frisk luft, holde seg aktiv og i form, gå tur selv om det regner (med mindre man hater å bli våt), spis sunn mat som gjør deg godt, men unn deg gjerne noe ekstra godt innimellom for å få ekstra glede av det. Reis litt rundt. Utenlandsreiser alene har jeg hatt gode erfaringer med. Det virker som folk er mye mer imøtekommende og omgjengelige utenfor Norge. Fikk en ny virkelighetsoppfattelse når jeg så hvor positive og optimistiske amerikanere er, f.eks.(kanskje ikke alle da, men generelt..). Det er allerede stor forskjell i f.eks. Danmark..

    Lære seg nye ting er også tilfredsstillende; det å gjøre det man allerede kan, vil over tid gi lite tilbake. 

    • Innsiktsfullt 1
  2. image.png.5da862b79fc02d6a956fe192ff1b3171.png

    Hovedkort: ASRock B650E PG Riptide WiFi 
    CPU: AMD Ryzen 7 7700X
    Minne: G.Skill TridentZ 5 Neo 6000 MHz @ CL30
    SSD: 2TB Kingston Renegade M.2 PCI-e Gen4 
    GPU: ASUS Dual RTX 2070 8GB
    PSU: Corsair RM1000x Shift
    Kabinett: BeQuiet! Pure Base 500 FX
    CPU kjøler: BeQueit! Dark Rock 4

    Skjerm: ASUS 27" 1440p 144 Hz
    Mus: Logitech G502 X
    Tastatur: Razer Huntsman v2

    Image

    image.png.1bec8b891d131562b53b197c830c206a.png

    Image

    • Liker 3
  3. On 7/4/2023 at 11:09 AM, BadCat said:

    CS er av det som kjører dårligst på Ryzen. Man får betydelig lavere FPS og  dårligere frametime enn med Intel 13.

    Ryzen er et underlig valg hvis hovedformålet er å få god ytelse i CS.

    Har du kilder på dette?
     

    On 4/12/2023 at 2:48 PM, BMWCoupeFtw said:

    Avventet med å kjøpe ny CPU, HK og Ram til 7800x3d slapp, men 95% av tiden spiller jeg CSGO, eller snart CS2. 7700x gjør det jo fremdeles bedre, faktisk bedre enn 13700k også. Source 2 vil potensielt kunne gjøre 7800x3d bedre, da det skal bruke mer cache, men det spørs om den klarer å slå den med god margin. Synspunkt?

    Har funnet det samme som "BMWCoupeFtw".
     

    7700x virker å være et godt valg for CS2 også:

     

  4. Bestilt de siste delene til å bygge ny PC med R7 7700x. Tror det vil hjelpe på FPS'en i CSGO/CS2! Går fra R5 3600x, men beholder RTX 2070 8GB til å begynne med (alt annet er nytt, er klar for PCI-e 5.0 skjermkort med ASRock B650E PG Riptide Wifi hovedkort, og 12VHP kabel fra Corsair RM1000x Shift PSU). ☺️

    • Liker 3
  5. Gleder meg til å være med fra starten av i CS2. Jeg spilte mye 1.6 og CSS før i tiden, men på grunn av andre spill så ble jeg fikk jeg aldri med meg CS:GO, før nylig. Spiller i MasterBlaster Bedriftsligaen med folk fra jobben, og det er jo kjempegøy å få den muligheten! Så nå driver jeg å øver på "ny meta" og strategier. Er for øyeblikket rank Gold Nova Master, og vi kom til semifinalen i tredje divisjon i Bedriftsligaen Våren 2023.

    CS:GO er jo litt gammelt og kjører på utdatert DX9. Synes CS2 virker veldig lovende. De har testet spillet nøye sammen med proffe spillere over lang tid. Ser for meg at de straks annonserer lanseringsdatoen :)

  6. Det virker faktisk som de kun støtter DX12 via hardware, mens eldre versjoner av DX virker som de må emulere via en Microsoft integrasjon, så optimaliseringen av den slags emulering vil ligge på MS sitt bord. -kilde-

    Jeg tenker man bør gjøre grundig lesing før man går for Intel kort i dag. Om det passer ditt behov, så kjør på, men det kan være litt surt å kjøpe kortet og senere finne ut at det yter dårlig til ditt formål. 
    Eller smøre seg med tålmodighet, frem til Intel har kommet med flere oppdateringer, og kortet har blitt testet skikkelig.

    Med mindre man bare vil kjøpe for å støtte Intel, for å hjelpe de etablere seg i markedet, men det tror jeg allerede er en strategi hos Intel.

  7. On 2/13/2023 at 7:57 PM, JarleGutt said:

    Noen som har sett sammenligning mellom Intel 770 og Acer 770?

    Acer har laget et A770 OC (overclocked) kort for Intel. Chip (GPU) er den samme.

    Det er kanskje litt tidlig å dra konklusjoner fra benchmarks fra et nylig lansert spill som Hogwarts Legacy.

  8. 3 hours ago, Cowboystrekk said:

    Yter ikke A770 bare såvidt over 2070?

    *snip*

    Det overrasker litt, da A770 har høyere antall CUDA cores, høyere klokkefrekvens, dobbelt så mye VRAM, høyere VRAM klokk og båndbredde. Kan det være relatert til dårlige drivere nå i starten kanskje?

    Det kommer også med støtte for nyere versjoner av OpenCL, osv. Så det gir lite mening å kjøpe 2070 fremfor A770 IMO, men det er kanskje ikke like stor oppgradering som jeg hadde forestilt meg.

  9. Virker som en verdig oppgradering fra RTX 2070, men ser veiledende pris i USA er 370 dollar for OC utgaven, mens den nå er på "tilbud" til 5000 NOK i Norge. Kan virke som prisen er litt unormalt høy på det norske markedet foreløpig?

    Satte på prisvarsel, så kanskje jeg slår til hvis den havner under 4000 NOK. Stoler på at Intel har ressurser og lysten til å fikse opp i driver problemene man ser nå i starten.

  10. Jeg hadde Antec P180 rundt 2009, og selv om det var et meget pent kabinett den gangen, så ville jeg ikke kjøpt det kabinettet i dag, med mindre jeg fikk det latterlig billig.

    - Liten plass bak hovedkort for tilførsel av kabler

    - Utdaterte viftestørrelser med 80mm bak og 120mm i topp (?), burde vært 120mm bak og 140mm x2 i topp

    - Rommet til strømforsyning er litt vel lukket, så mye varme blir stengt inne

    - Få plasser for 2.5" SSD, godt med 3.5" plasser

    - Uten USB 3.0 muligheter

    - Liten plass bak front dør, ikke plass til viftestyring med knapper, og dårlig luft tilførsel

  11. Gikk for Pro-Ject Debut Carbon M2, og er veldig fornøyd :) Ble veldig mye bedre lyd enn jeg var vandt til, helt annen verden. Er også bra at man har mulighet til å oppgradere til 2M Blue.
    Jeg kjøpte den gamle modellen på tilbud til 3000, men jeg ville kikket på Pro-Ject Debut Carbon Esprit (DC). Den med akryl plate og ny og forbedret motor. Ser den ligger ute til 4890,-, som jeg synes er en grei pris, med tanke på at jeg må ut med rundt 1000 kr for å få akryl plate (for mindre støy/resonans).

  12. Altså de 

    27 minutes ago, Mala said:

    De har virkelig tryna med denne lanseringen her. 

    "Cyberpunk 2077 rakes in $480 million from Pre-Orders alone, tops sales and streaming charts. Prior to its actual launch date, Cyberpunk 2077 was already a success, with over 8 million copies already being sold worldwide through pre orders alone."

    Tror nok ikke de kommer til å gå konkurs med det første... Folk må gi de en sjans, mange grunner til at de måtte lansere spillet nå, osv..

  13. 1 hour ago, Rotteronny said:

    Som med de aller fleste "gaming" -ting så vil jeg anbefale å ikke kjøpe det. Kjøp heller et hifi headset og en modmic, da får du udiskutabelt bedre lyd inn i ørene dine og de du kommuniserer med over nettet. 

    https://www.komplett.no/product/1160347/tv-lyd-bilde/hodetelefoner/hodetelefoner/philips-fidelio-x2hr-hi-res-over-ear-headphones

    Dette virker som et meget godt tilbud nå. 

    Er det medlemstilbud på det? Har sett etter det headsettet, men her står det full-pris, 2990..

    EDIT: Er tilbud på X3 til 1990, men leser at X2 er bedre.. Ser også tøffere og mer solid ut.

    EDIT2: Ser det er medlemspris 1290, ser ut som det blir BF kupp på meg allikevel! :D

    • Liker 1
  14. 25 minutes ago, Pop said:

    Vurderer et gaming headsett ...

    ....

    Har jeg egentlig noe igjen for å velge gaming headsett (til fps-spill) ....

    Jeg testet 5.1 surround headset fra Corsair for noen år siden nå, og det var kanskje litt mer realistisk surround enn andre headset, men det er kun 1 høyttaler pr øreklokke stort sett. Så man kan antageligvis få samme resultat med riktig lydkort og et HiFi headset, men da med mye bedre lyd.

    Etter at jeg innså at 5.1 headsettet ikke er et faktisk 5.1 headset, så har jeg testet å game med Audio Technica og Beyerdynamic headset, koblet til DAC/hodetelefonforsterker, og jeg hører fortsatt skudd og skritt retninger... Bare med 10x bedre lyd.

  15. Bruker du innebygd RIAA eller Phono? Jeg har en Audio Technica AT-LP60 som jeg synes har dårligere innebygd Phono enn Sony sin, og jeg har inntrykk av at det går igjen hos mange platespillere som har innebygd RIAA, at de har dårlig lyd via Phono..

    Ser at Pro-Ject Debut Carbon M2 er 500 kr billigere hos Soundgarden enn hos PK.no nå.. Tror jeg går for den, virker som et safe valg med mulighet til oppgradering av stiften til 2m Blue.

×
×
  • Opprett ny...