Jump to content

deleted

Medlemmer
 • Content Count

  875
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

227 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11306 profile views
 1. Jeg har kjøpt ny router TP-LINK ARCHER C50 AC1200 da den forrige jeg hadde med kun 2.4GHz kun ga ca. 10Mbit (skal ha 100). Ny router løste delvis problemet, men jeg opplever fortsatt regelmessig lag. Bruker 5Ghz og det skjer både på PC og Xbox. Kablet nett fungerer fint, så må være noe med nettverket. Bor i boligblokk, kan det være interferens?
 2. Jeg visste ikke hvilket spill det var snakk om, men googla bare noe sånt som white rabbit jump game flash, så var det det som dukka opp 😅
 3. Noen som følger med som vet hvorfor den plutselig stiger 100%?
 4. https://www.dn.no/bors/oslo-bors/ragnhild-wiborg/nordea-wealth-management/investor-ragnhild-wiborg-advarer-sarlig-i-gronne-aksjer-og-en-del-tech-aksjer-er-det-mye-luft-i-verdsettingene/2-1-957264 "Hun mener aktiviteten blant Reddit-aksjonærene i USA er et tegn på at vi er nær en topp i markedet, der særlig den mye omtalte Gamestop-aksjen har vært gjenstand for unormalt høy omsetning og ville kursbevegelser. Også i Norge har småinvestorer prøvde seg på en Gamestop-shortskvis i selskapet Rec Silicon. Foreløpig uten hell." Til tross for å være "investor" og styreleder er jeg ikke spesielt imponert over kompetansenivået. Enten har hun feiltolket, eller så feiltolker hun med vilje. Det kan godt være vi er på kanten av boblesprekk, men å trekke inn GME i denne sammenhengen blir bare hofteskudd spør du meg. Dette som har skjedd med GME kunne like gjerne skjedd for 3 år siden. Det er helt tilfeldig at noen på Reddit har fanget opp at GME var shortet 140% og oppmuntret til shortsqueeze. Det har skjedd en holdningsendring blant privatinvestorer, at det er boble eller ikke er tilfeldig. Dessuten er sammenligningen med GME og REC helt irrelevant. REC er et særnorsk selskap de færreste vet hva driver med som uansett hadde en mye mindre short-andel av float. GME er et selskap mange på Reddit, spesielt de som har kjøpt aksjer, har et personlig forhold til og sympatiserer med. For øvrig var hun i DN for 3 år siden også med ca. samme retorikk. https://www.dn.no/marked/finans/finanskrisen/ragnhild-wiborg/ragnhild-wiborg-tjente-stort-pa-finanskrisen-na-ser-hun-de-samme-faresignalene-som-den-gang/2-1-416341
 5. Hva som skrives på WSB er vel ikke representativt for aksjebevegelsen eller? Tror det skal mer penger og krefter i sving for det. Jeg har en huntch på at dette har vært et forbigående fenomen. Nå er mye av spenningen borte og folk har fått lavere puls og sett hva som skjer. Det er jo egentlig klassisk boble?
 6. Jeg kan ikke si noe om tallene, men jeg ser ofte sånne sammenlignende grafer og tar de aldri seriøst. Man kan alltid finne en graf og et punkt på en graf for å understøtte sin egen posisjon, enten det er bull eller bear. Det er bare å google "you are here stock chart" og man finner en god mengde eksempler. Dessuten har oppgangen til GME vært betraktelig større enn det den gang var for Volkswagen, og jeg vil tro oppgangen hadde andre årsaker enn opprør fra reddit, så derfor ikke helt sammenlignbart imo.
 7. Aksjen går som en Duracell-kanin. Brems etter 3 min, ikke verst. Har makspuls her jeg sitter og følger med. Yahoo finance er bra på real time.
 8. Det har utviklet seg til å bli et kollektivt spleiselag for å senke de utspekulerte bankene. Tror det er mange som kjøper todelt nå. En grunn er for å evt. tjene en liten slant, men primært for å støtte et opprør mot Wall Street. Virker (og håper) det har vært en liten oppvåkning blant småinvestorer. Åpenbart at dette skaper store skjev når hele bransjen driver fortløpende brannslokking, som å stoppe handel, tvangsselge aksjer, slette reviews osv. Håper dette får konsekvenser høyt i systemet. Jeg har også gått inn av rent prinsipp. Heldige de som tjener på dette, men det er helt tilfeldig at det er GME, kunne egentlig vært en hvilken som helst aksje.
 9. Tror 4-de brems på 30 min slo inn nå.
 10. Det blir som å be noen om å ikke vedde på lyntoto. Folk synes det er gøy og alle skjønner at aksjen er frikoblet fra virkeligheten. "Rocket to the moon" er naturligvis ironi, men ironi fungerer jo ofte dårlig på nett.
 11. Trenger ikke å være Einstein for å skjønne dette. Alle prøver bare å ri bølgen før den kollapser. Man ser muligheter for å mangedoble innsatsen, det blir kun en konkurranse om å være først ut døren. Har du ikke noe konstruktivt å bidra med kan du vel la være å kommentere.
 12. Alle nordmenn har tjent godt på GME gjennom oljefondet, er det nå de burde selge posisjonen?
 13. Haha, ble så off topic det her at det ble egen tråd 😅
 14. Jeg ser du skriver dette, men vet du selv hva dette innebærer? Føler det blir litt for enkelt å si at man er på bærtur og mene at selskapet kan snu bare ved å få en tilsynelatende suksessfull grunnlegger inn i styret. At han har gjort det godt i et selskap, betyr ikke at det er direkte overførbart til et annet. Prøv å være litt mer konstruktiv. Jeg sliter med å finne en profitabel forretningsmodell, annet at de sikter på å fokusere mer på digital retail. Så de skal ikke bare konkurrere mot Steam, men også Amazon og andre nettbaserte butikker som har et vanvittig godt fotfeste i markedet allerede. https://www.bloomberg.com/news/newsletters/2020-11-20/gamestop-looks-to-a-digital-future https://www.dallasnews.com/business/retail/2020/09/22/gamestop-investor-thinks-hes-got-a-plan-to-make-it-competitive-with-amazon/
×
×
 • Create New...