Jump to content

deleted

Medlemmer
 • Content Count

  958
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

255 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11763 profile views
 1. Leter etter en sang som har ca. samme melodi som Minnie Riperton - Les Fleurs Minner litt om Cat Stevens eller Neil Young = gammal kar med gitar.
 2. Goodfellas? Får ikke siste bildet der helt til å stemme da
 3. Jeg har en leilighet som står på mitt navn der et familiemedlem var medlåntaker i 2021. Er det slik at familiemedlemmet min kan føre opp hele skattefradraget på vårt lån siden jeg ikke hadde skattbar inntekt i 2021, selv om jeg står som eier og hovedlåntaker?
 4. Wild guess. Jason Bourne? Edit: Leste alt du skrev så da antar jeg det ikke er den 😅
 5. The recruit? Edit: Rekker ikke ny så åpen oppgave hvis det var rett
 6. Hvis man først bygger en bolig synes jeg det er fornuftig å bygge med kjeller så får man utnyttet tomten mest mulig. Det er i hvert fall samfunnsøkonomisk i sentrale strøk der gode tomter er mangelvare og man har en forettingspolitikk. Veldig mange nyboliger i Oslo-området bygges nå med utleiedeler i kjelleren for å finansiere en bolig man ellers ofte ikke hadde hatt råd til. Kjellere kan dessuten bli veldig fine om man vil, med god takhøyde, lysgraver og egen inngang.
 7. Hva var deres snittpris i desember? Jeg har snitta på 227 øre per kwh uten nettleie, dette er hos motkraft. Synes de artiklene som er ute nå er litt misvisende da det er snittprisen for alle timer og ikke de timene man faktisk bruker strøm? Kun relevant for sammenligning og prisutvikling. https://www.nettavisen.no/okonomi/regningen-for-desember-strommen-er-klar-som-a-betale-100-kroner-for-et-brod/s/12-95-3424225168
×
×
 • Create New...